Първоначално изпратено от Forex Master
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как ще гласувате на Референдума?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениепоследното десетилетие, изобщо, когато съм гласувала е било Против, не за някого
Освен това съм против идолизацията в управлението и митологизирането на политиката...
Борсата при несигурност или негативна тенденция във всякакви очаквания - от икономически до социални няма бъдеще.
Няма и шанс при явната й злоупотреба от властта, напр. извиване на ръце на мажоритари с цел лични интереси само трасира пътя й към Африка
Засега, знам със сигурност против коя т.н. партия съм и против Какво, най-вече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Orange Ray Разгледай мнениеКакво искаше да кажеш, не разбрах.
Моята теза е, че бсп ще имат колосален проблем да минат 20% лятото. - Просто анализ от текушите резултати, след изваждане гласиовете на турците, които сега са гласували за комундетата на 90%. Лятото автобусчетата ще гласуват за дпс.
Това че съм с трето, пето или десето мнение, по никакъв начин не прави твоето мнение по-вярно, че и банове си тръгнал да раздаваш. Успокой се, видяхме, че си от комундетата на мастъра. Лично аз нямам кой знае какво недоволство против тях, но комундетата винаги са имали един и същи проблем - след тях става потоп. Връщане назад с мапната на времето Как беше оня лаф: "Лошо седларов, ебавам ти панаира."
Но като цяло не виждам смисъл да се спори за глупости - лятото ще видим кой колко душици ще излъже. Спорът е безпредметен в момента, не се обижда, ако си комунде. Захапи пурата на Че, като Мастъра
поне прегледай данните от резултатите....
Ами списъците на ГРАО са за 7 милиона гласоподаватели...
А преброяването лани е за 6 милиона...1 милион мъртви души....
Агенциите дават 8 % от електората на ДПС да гласува а това е по малко от 50 К и то разделени 70 на 30 .....
Иначе 600 К не са гласували....
Циганите също не са излезли че гербаджиите пазят парите за изборите по думите на техен тартор....и там 10 % отписани над 500 К ..ама БСП ще им обещае повече чрез Цв. Кънчев ,защото развалихте заверата с Цар Киро....
30 % не гласуват защото са отчаяни от полит. класата още 2 милиона
Атакисти и националисти около 300 К ...
Десни и те толкова 300 К ..
Червени над 1,5 милиона ...
Остават ...ти смяташ....колкото са гласували с Не днес...
Та какво стана . чака ни трудовата борса .... гербаджии...
Коментар
-
Горе долу е такава сметката ама не точно - защото аз познавам хора, които гласуваха ЗА, но не са бесепари - макар, че от друга страна сигурно има и такива дето са искали да гласуват, но не са могли поради лошото време и напредналата си възраст
Първоначално изпратено от Orange Ray Разгледай мнениеЧовекът има конкретно основание - чистата безпристрастна сметка от референдумЪ. Гласувалите 60% "за" са си чисти комунистически паяци.
Общо са гласували 20%.
Следователно преброяването на дивите зайци дава общо количество: 60% * 20% = 12%
Т.е. комунягите са към 12% на изборите лятото, но те не могат и да смятат, а се тупат в гърдите.
Към така заформените числа, тр. да се отчетат и гласовте на партийната бюлетина на ДПС. ...Пфу, жалка комунистическа картина ... Освен ако сам не си комунде...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Orange Ray Разгледай мнениеМишко, извади гласовете на турците от тези 12%, после ги умножи по 2. - за да не се мъчиш, ти давам смляноСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Orange Ray Разгледай мнениеСъни, нима и ти ще гласуваш за Станишев ?!? Невероятно.
Какво очакваш да се случи после на борсата ?Може би нещо като яли пили и се веселили, а след тях и потоп ??
Освен това съм против идолизацията в управлението и митологизирането на политиката...
Борсата при несигурност или негативна тенденция във всякакви очаквания - от икономически до социални няма бъдеще.
Няма и шанс при явната й злоупотреба от властта, напр. извиване на ръце на мажоритари с цел лични интереси само трасира пътя й към Африка
Засега, знам със сигурност против коя т.н. партия съм и против Какво, най-вече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеопитай с карамфил, роза, зюмбюл, лале....
може и да не се обиди
Какво очакваш да се случи после на борсата ?Може би нещо като яли пили и се веселили, а след тях и потоп ??
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНапротив! 12% са 12% от ВСИЧКИ имащи право на глас, тоест от целия списъчен състав. А това означава че 100% от имащите право глас трябва да гласуват за да има БСП само 12%. Тъй като обаче гласуват около 40%, то БСП с техните 12% ще бъдат първа политическа сила, защото ще има 30% от местата!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениетака де, не си гербер ...
...?
може и да не се обиди
Коментар
-
Първоначално изпратено от Orange Ray Разгледай мнениеНапротив. математиката ми е изключително силна страна. 12% са си 12%Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениетака де, не си гербер ...
а почваш да обиждаш след третия пост в икономически форум...
Вече си кандидат за най бърз бан ли...?
Моята теза е, че бсп ще имат колосален проблем да минат 20% лятото. - Просто анализ от текушите резултати, след изваждане гласиовете на турците, които сега са гласували за комундетата на 90%. Лятото автобусчетата ще гласуват за дпс.
Това че съм с трето, пето или десето мнение, по никакъв начин не прави твоето мнение по-вярно, че и банове си тръгнал да раздаваш. Успокой се, видяхме, че си от комундетата на мастъра. Лично аз нямам кой знае какво недоволство против тях, но комундетата винаги са имали един и същи проблем - след тях става потоп. Връщане назад с мапната на времето Как беше оня лаф: "Лошо седларов, ебавам ти панаира."
Но като цяло не виждам смисъл да се спори за глупости - лятото ще видим кой колко душици ще излъже. Спорът е безпредметен в момента, не се обижда, ако си комунде. Захапи пурата на Че, като Мастъра
Коментар
-
Първоначално изпратено от Orange Ray Разгледай мнениеНе съм гербер, бе маймуняк Огледай се в числата - това са само числа, нямат партия. (Ама, че шматарок)
а почваш да обиждаш след третия пост в икономически форум...
Вече си кандидат за най бърз бан ли...?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
След всеки избори във Форума се пълни с платени гербери ... и теб ще те изпратим.
А аз правя друга сметка ....
На изборите лятото ще има числом и словом 8 % гербери....
Та Синята коалиция над 6 % , Турци 10 % , Кунева 12 % , БСП - 35 % , Атака и националисти 8 %
Герб - ние повече от 25-30 % ......
Само за пример герберите в цяла северна България ще гласуват против вас и в момента си търсят нов господар......
Е ти лятото за комунягите ли ще гласуваш !?!?!
Коментар
Коментар