IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как ще гласувате на Референдума?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    От Луната ли си паднал та не знаеш че на последните няколко избори за Народно събрание избирателната активност едва достигаше до 40%... И колко % е 12% от 40% Ами това си е между 1/4 и 1/3 от всички депутати!!!! А това означава че БСП вън от всякакви съмнения ще е политическа сила Номер 1 в следващия Парламент!!!
    На парламентарните избори през 2009-та активността беше 60%.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
      последното десетилетие, изобщо, когато съм гласувала е било Против, не за някого

Освен това съм против идолизацията в управлението и митологизирането на политиката...
      Борсата при несигурност или негативна тенденция във всякакви очаквания - от икономически до социални няма бъдеще.
      Няма и шанс при явната й злоупотреба от властта, напр. извиване на ръце на мажоритари с цел лични интереси само трасира пътя й към Африка

Засега, знам със сигурност против коя т.н. партия съм и против Какво, най-вече.
      Още отсега се чудя за кого ще тр. да гласувам лятото. Голям проблем се очертава. Ако зачертаеш Станишев и неприятният ти Бойко... за кого остава ? ДПС? Кунева ? Нейнски ? Сидеров ? Янето ? ... проблем нали

Коментар

• Твърдо "н-и-е"!

Коментар

• Не трябваше да се маха "Белене" от въпроса. Щеше да е мааааалко по конкретен, а групата "против" по-голяма.

Коментар

• Първоначално изпратено от Orange Ray Разгледай мнение
            Какво искаше да кажеш, не разбрах.
            Моята теза е, че бсп ще имат колосален проблем да минат 20% лятото. - Просто анализ от текушите резултати, след изваждане гласиовете на турците, които сега са гласували за комундетата на 90%. Лятото автобусчетата ще гласуват за дпс.
            Това че съм с трето, пето или десето мнение, по никакъв начин не прави твоето мнение по-вярно, че и банове си тръгнал да раздаваш. Успокой се, видяхме, че си от комундетата на мастъра. Лично аз нямам кой знае какво недоволство против тях, но комундетата винаги са имали един и същи проблем - след тях става потоп. Връщане назад с мапната на времето Как беше оня лаф: "Лошо седларов, ебавам ти панаира."
            Но като цяло не виждам смисъл да се спори за глупости - лятото ще видим кой колко душици ще излъже. Спорът е безпредметен в момента, не се обижда, ако си комунде. Захапи пурата на Че, като Мастъра
            Пиленце ,току що излюпено....
            поне прегледай данните от резултатите....
            Ами списъците на ГРАО са за 7 милиона гласоподаватели...
            А преброяването лани е за 6 милиона...1 милион мъртви души....
            Агенциите дават 8 % от електората на ДПС да гласува а това е по малко от 50 К и то разделени 70 на 30 .....
            Иначе 600 К не са гласували....
            Циганите също не са излезли че гербаджиите пазят парите за изборите по думите на техен тартор....и там 10 % отписани над 500 К ..ама БСП ще им обещае повече чрез Цв. Кънчев ,защото развалихте заверата с Цар Киро....
            30 % не гласуват защото са отчаяни от полит. класата още 2 милиона
            Атакисти и националисти около 300 К ...
            Десни и те толкова 300 К ..
            Червени над 1,5 милиона ...
            Остават ...ти смяташ....колкото са гласували с Не днес...

Та какво стана . чака ни трудовата борса .... гербаджии...

Коментар

• Горе долу е такава сметката ама не точно - защото аз познавам хора, които гласуваха ЗА, но не са бесепари - макар, че от друга страна сигурно има и такива дето са искали да гласуват, но не са могли поради лошото време и напредналата си възраст

Първоначално изпратено от Orange Ray Разгледай мнение
              Човекът има конкретно основание - чистата безпристрастна сметка от референдумЪ. Гласувалите 60% "за" са си чисти комунистически паяци.
              Общо са гласували 20%.
              Следователно преброяването на дивите зайци дава общо количество: 60% * 20% = 12%
              Т.е. комунягите са към 12% на изборите лятото, но те не могат и да смятат, а се тупат в гърдите.
              Към така заформените числа, тр. да се отчетат и гласовте на партийната бюлетина на ДПС. ...Пфу, жалка комунистическа картина ... Освен ако сам не си комунде...

Коментар

Мишко, извади гласовете на турците от тези 12%, после ги умножи по 2. - за да не се мъчиш, ти давам смляно
                Няма турци и няма цигани мушмул. Това бе най-българският вот от 20 години насам!!! А освен това и първата изборна загуба за Тиквата и Цвъко. То се видя и на пресконференцията че Цвъко не е на себе си.... Като взе да смята че 100% от негласувалите са били Против... И като взе да реди едни свободни съчинения... Да се чуди човек да се смее ли да плаче ли?!... Явно от него сте се учили на математика всичките ушеви?!...
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Съни, нима и ти ще гласуваш за Станишев ?!? Невероятно.
                  Какво очакваш да се случи после на борсата ?Може би нещо като яли пили и се веселили, а след тях и потоп ??
                  последното десетилетие, изобщо, когато съм гласувала е било Против, не за някого

Освен това съм против идолизацията в управлението и митологизирането на политиката...
                  Борсата при несигурност или негативна тенденция във всякакви очаквания - от икономически до социални няма бъдеще.
                  Няма и шанс при явната й злоупотреба от властта, напр. извиване на ръце на мажоритари с цел лични интереси само трасира пътя й към Африка

Засега, знам със сигурност против коя т.н. партия съм и против Какво, най-вече.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                    опитай с карамфил, роза, зюмбюл, лале....
                    може и да не се обиди
                    Съни, нима и ти ще гласуваш за Станишев ?!? Невероятно.
                    Какво очакваш да се случи после на борсата ?Може би нещо като яли пили и се веселили, а след тях и потоп ??

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                      Напротив! 12% са 12% от ВСИЧКИ имащи право на глас, тоест от целия списъчен състав. А това означава че 100% от имащите право глас трябва да гласуват за да има БСП само 12%. Тъй като обаче гласуват около 40%, то БСП с техните 12% ще бъдат първа политическа сила, защото ще има 30% от местата!
                      Мишко, извади гласовете на турците от тези 12%, после ги умножи по 2. - за да не се мъчиш, ти давам смляно

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                        така де, не си гербер ...
                        ...?
                        опитай с карамфил, роза, зюмбюл, лале....
                        може и да не се обиди

Коментар

Напротив. математиката ми е изключително силна страна. 12% са си 12%
                          Напротив! 12% са 12% от ВСИЧКИ имащи право на глас, тоест от целия списъчен състав. А това означава че 100% от имащите право глас трябва да гласуват за да има БСП само 12%. Тъй като обаче гласуват около 40%, то БСП с техните 12% ще бъдат първа политическа сила, защото ще има 30% от местата!
                          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

а почваш да обиждаш след третия пост в икономически форум...
                            Вече си кандидат за най бърз бан ли...?
                            Какво искаше да кажеш, не разбрах.
                            Моята теза е, че бсп ще имат колосален проблем да минат 20% лятото. - Просто анализ от текушите резултати, след изваждане гласиовете на турците, които сега са гласували за комундетата на 90%. Лятото автобусчетата ще гласуват за дпс.
                            Това че съм с трето, пето или десето мнение, по никакъв начин не прави твоето мнение по-вярно, че и банове си тръгнал да раздаваш. Успокой се, видяхме, че си от комундетата на мастъра. Лично аз нямам кой знае какво недоволство против тях, но комундетата винаги са имали един и същи проблем - след тях става потоп. Връщане назад с мапната на времето Как беше оня лаф: "Лошо седларов, ебавам ти панаира."
                            Но като цяло не виждам смисъл да се спори за глупости - лятото ще видим кой колко душици ще излъже. Спорът е безпредметен в момента, не се обижда, ако си комунде. Захапи пурата на Че, като Мастъра

Коментар

Не съм гербер, бе маймуняк Огледай се в числата - това са само числа, нямат партия. (Ама, че шматарок)
                              а почваш да обиждаш след третия пост в икономически форум...
                              Вече си кандидат за най бърз бан ли...?

Коментар

След всеки избори във Форума се пълни с платени гербери ... и теб ще те изпратим.
                                А аз правя друга сметка ....
                                На изборите лятото ще има числом и словом 8 % гербери....
                                Та Синята коалиция над 6 % , Турци 10 % , Кунева 12 % , БСП - 35 % , Атака и националисти 8 %
                                Герб - ние повече от 25-30 % ......
                                Само за пример герберите в цяла северна България ще гласуват против вас и в момента си търсят нов господар......
                                Не съм гербер, бе маймуняк Огледай се в числата - това са само числа, нямат партия. (Ама, че шматарок)
                                Е ти лятото за комунягите ли ще гласуваш !?!?!

Коментар

Working...
                                X