IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стратегията на 3 световна война.

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
    Изгорях като факла.Бутилка ВАЛЕНТИНЕС назад.Бях убеден,че темата я е пуснал един от тримата малоумници във ФОРУМА
    И аз бях почти сигурен, че е тема на иноватора-биохимик, д-р Черкезов
    Ама не съм познал. Друг "иноватор" се е появил.
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Изгорях като факла.Бутилка ВАЛЕНТИНЕС назад.Бях убеден,че темата я е пуснал един от тримата малоумници във ФОРУМА
      За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Да влезе Дохтура
        Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• и ако падне ЕС пада едновременно и Русия. това е шаха по който се играе. но изглежда и меркел и путин им е ясна играта а нас не държат като опитни зайчета.

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
            Чакай,спри !!!!!!!!!!Забравих да ти кажа ,че днес ще почиваш. Заместникът ти ще ми носи стиковете.
            Недей сега се бута да пречиш на доктора. Тая тема е баш за него. Сурен съм ще има какво да ни каже докторе, очакваме те

Коментар

• А един мармот.......

Сега като не стана работата с Маите, на ред е WWIII ли?
              Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• какво ще стане ако падне и алжир и петролната инфраструктура се разруши както в либия ирак и сирия.? ЕС няма да има нараки нефт който да го снабдява. което икономически ще породи огромна нова криза в ЕС.

заради това навремето немския Шрьодер направи газовата връзка с русия за да може да избегне затварянето на газта от пътя през полша.
                защо путин прави южен поток? защото и украйна правеше както поляците същите номера на руснаците.

и след като великобритания излезе от ЕС нали последиците са ясни! това ще породи бягство от потъващия кораб на други държави. което няма да е спасението на тези държави а те занапред ще се самоубият жестоко.

заради това меркел иска на всяка цена да запази ЕС защото без ЕС с враговете от Великобритания и Сащ , германия е обречена на смърт.

не без друго френския президент със сарказъм обяви на великобритания , че ако искат да излязът от ЕС ще им разгъне червения килим, демек ще им обяви война.

и какво прави саркози? колкото се може по бързо бяга в великобритания и се изнася в лондон! защото е агент на цру.
                Last edited by aprilzi; 23.01.2013, 16:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                  Момко на грешна позиция си, ще пиша после пак, че сега отивам на голф.
                  Чакай,спри !!!!!!!!!!Забравих да ти кажа ,че днес ще почиваш. Заместникът ти ще ми носи стиковете.
                  Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                  私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Момко на грешна позиция си, ще пиша после пак, че сега отивам на голф.
                    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Стратегията на 3 световна война.

http://www.youtube.com/watch?v=JBUQ6...layer_embedded

англичаните и сащ имат следния проблем. финансово и двете държави са фалирали. но за да не го обявят официално се мъчат да фалират останалия свят барабар с европейския съюз, заради това и великобритания иска да бяга от ЕС.

новата парола е че трябва да се води войни срещу Resource-Nationalism държави.

демек трябва на арабите да им зсе вземат находищата на газ и нефт да се лишат тези държави от чужди и западни инвестиции (зарадитова бяха и изтрепани всички чужденци на газовото находище в алжир.)

след като нямат тези държави приходи от тези находища се обявява скрита война срещу тези държави, наречена арабска пролет. целта е на сащ да фалират тези държави както го направиха в афганистан, ирак, сирия, либия и сега се готвят да то сторят в алжир.
                    Working...
                    X