IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За кого бихте гласували към днешна дата ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Управляващата "Тройна коалиция" може и е редно да е зеаедно- Герб, СК, Атака, както и на мястото на несъществуващия за хората ЗНС да сложите РЗС, която вече е трета политическа сила в България, може да добавите и "Президентска партия".....лесно е и интересно!!!!

Коментар

• Модитааа, дайте едно нулиране на анкетата да гласуваме бре хора!!!!
      или поне сложете опция за промяна на гласа, както примерно е в блога на икономиста Йордан Андреев.....

Коментар

• "други" - Калашников

Коментар

• да - в настоящето уж "дясно" правителство има твърде много "бивши" комунисти.

И още по-много ДС ченгета в МВР.

Айде соколов - викай ми пак, че аз съм комунист.

Първоначално изпратено от мейси Разгледай мнение
          Ха ха това важи с пълна сила и за герберистите
          -генерал-лейтенант о.р. инж. д-р Бойко Борисов бивш член на БКП,който отказа да се деполитизира и напусна МВР

-Цветан Цветанов бивш член на БКП и милиционер от комунистическото МВР ,

-Цецка Цачева бивш член на БКП, бивш партиен секретар

-Лъчезар Иванов бивш член на БКП

-Божидар Димитров бивш член на БКП,

-генерал-лейтенант Аню Ангелов бивш член на БКП

-Кристалина Георгиева /еврокомисарката / бивш член на БКП и още доста от НС бивши.Та все се чудя защо всички бивши БКП АКТИВИСТИ и ДС-КГБ ченгета ,сега се срамуват от миналото си,като се опитват да изскарат противниците си комунисти,ченгета ту на ДС ту на КГБ?Нали преди казвахте:”Комунист звучи гордо”,къде отиде вашата гордост,че така бързо се опитвате да прехвърлите вашата”гордост върху нас противницире ви?Относно анкетата аз не бих гласувала към днешна дата .Причината не виждам партия която да не е обвързана с БКП.пп.Защо няма опция ,,няма да гласувам''???

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнение
            Добре бре,може ли болни комунисти(социалисти) по време,когато не са на власт да агонизират по тоя начин,че чак да ви манипулират за гласовете ви.Ами тази наглост е само тук в България.Това е.
            Ха ха това важи с пълна сила и за герберистите
            -генерал-лейтенант о.р. инж. д-р Бойко Борисов бивш член на БКП,който отказа да се деполитизира и напусна МВР

-Цветан Цветанов бивш член на БКП и милиционер от комунистическото МВР ,

-Цецка Цачева бивш член на БКП, бивш партиен секретар

-Лъчезар Иванов бивш член на БКП

-Божидар Димитров бивш член на БКП,

-генерал-лейтенант Аню Ангелов бивш член на БКП

-Кристалина Георгиева /еврокомисарката / бивш член на БКП и още доста от НС бивши.Та все се чудя защо всички бивши БКП АКТИВИСТИ и ДС-КГБ ченгета ,сега се срамуват от миналото си,като се опитват да изскарат противниците си комунисти,ченгета ту на ДС ту на КГБ?Нали преди казвахте:”Комунист звучи гордо”,къде отиде вашата гордост,че така бързо се опитвате да прехвърлите вашата”гордост върху нас противницире ви?Относно анкетата аз не бих гласувала към днешна дата .Причината не виждам партия която да не е обвързана с БКП.пп.Защо няма опция ,,няма да гласувам''???
            Last edited by мейси; 18.06.2010, 17:44.
            [color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус

Коментар

• Давам глас за сините, иначе никой няма да ни оправи.

Коментар

• Отдавна не се занимавам с политика и политици.Всеки е отговорен за себе си и трябва да оправи себе си семейството си.Когато всеки сам се оправи тогава и България ще се оправи.не чакайте на другите ами си сядайте на зад....ците и яко бачкане и учене.Търпение по малко претенции и всичко ще си дойде по местата.Иначе отдавна не гласувам по избори.Гласувам само за кмет на селцето в което живея

Коментар

• МВФ го домъкнаха след предишното супер успешно правителство на БСП водено от Жан Виденов, който ни направи всичките милионери. Чудя се как и Станишев не успя да повтори успехът му.

Коментар

• Първоначално изпратено от dafir Разгледай мнение
                    Какави сини, всичките са една стока. За нищо не стават. Не знам кое ще ни оправи.
                    Как кой- Коалиция водена от БСП!!!! За да има растеж и просперитет трябва акъл и ние го имаме
                    Само не бива да се дава шанс на чак такива некадърници като БойКостоВолен за 4 годишни мандати!!!!
                    Какво могат повече да ни покажат, най-много да домъкнат МВФ-то да ни тероризира и унижава още 20 години!!!!!
                    Нали виждате колко ни мразят и преследват в момента- всеки социалист откраднал дори кабърче или хартия за принтер е осъден!!!!!
                    Няма какво да притеснява избирателите, бойковците прочистиха редиците ни!!!!!!

Коментар

• Какави сини, всичките са една стока. За нищо не стават. Не знам кое ще ни оправи.

Коментар

• Само сини, оле!!!

Коментар

• Добре бре,може ли болни комунисти(социалисти) по време,когато не са на власт да агонизират по тоя начин,че чак да ви манипулират за гласовете ви.Ами тази наглост е само тук в България.Това е.

Коментар

• Първоначално изпратено от Remi Разгледай мнение
                            Аз не съм на това мнение. В момента никой от политическата сцена не става.
                            Не става никой от управляващите сега, истина е, но за опозицията не е вярно.
                            Аз съм изцяло за следващия път мандата да е пак на ДПС, за да имаме стабилно управление с бюджетни излишъци и предвидима и ясна политика.

Коментар

• Гледайки временните резултати от анкетата, горе-долу се виждаг предпочитанията на народа. Аз обаче за да е по-сигурно бъдещето на страната ще заложа на десните.

Коментар

• Аз не съм на това мнение. В момента никой от политическата сцена не става.

Коментар

Working...
                                X