IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой министър или кмет от ГЕРБ ще влезе пръв в затвора?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Счупена държавност

в. Капитал

На снимката от първа страница е самотната Венета Марковска. Тя е в заседателната зала на Конституционния съд (КС). Ако се чудите накъде гледа - вперила е поглед в червено-черната тога на конституционните съдии и в златния медальон, които така и не можа да облече. Някъде по това време тя попита "ами аз", но въпросът й потъна в гърбовете на конституционните съдии – току що встъпили, които не й обърнаха никакво внимание.

Тази трагикомична картина е резултат от безпрецедентното прекратяване на церемонията по полагане на клетвата на новоизбраните членове на КС точно преди Венета Марковска да встъпи в длъжност. Последното се случи, след като президентът Росен Плевнелиев заяви, че няма да присъства по време на клетвата на Марковска: "Мотивът за тази стъпка е, че в публичното пространство има съмнения за моралните качества на един от избраните конституционни съдии. По тази причина през изминалите дни призовах нееднократно този кандидат да положи клетва едва след като изчисти името си."

Коментар

• Ще те светна че си нахален и безличен лизач на управляващите и съм сигурен, че крадеш от народа си с протекцията на господарите си

Коментар

• Първоначално изпратено от EvilHunter Разгледай мнение
        Преди да говорите за "ГЕРБ", защо не говорите за 3-ната коалиция ? Ами как Костов разпродаде ЦЯЛАТА икономика на България за жълти стотинки? Ами Милен Велчев? Май ги забравихте видяхте, че вече нещата взеха да се движат и се самозабравихте, до преди 3 години по новините ни говориха (цитирам думите на Станишев) "КРИЗА НЯМА В БЪЛГАРИЯ И НЯМА И ДА ИМА!" естествено човека е говорил за семейството си, защото го е подсигурил Говорете си каквото искате, но от целият ми съзнателен живот не помня някой да е правил толкова, колкото бате ви Бойко направи за 3 години Заплатите не ни се увеличиха 3 години, но ако бяха сега щяхме и ние да затъваме още по-сигурно като Гърция, Румъния, Италия и т.н още малко не пречи да почакаме нали? Кога за сефте някой от Германия ни е похвалил за добрата икономика и за това как държим брутния продукт на ниво и т.н ? Май забравихте какво беше преди това. Припомням наводненията преди 4 години, БТВ питат Станишев "Вие защо не сте на наводнените места, а си стойте в парламента?" той отговаря "Че аз за какво да ходя, аз съм казал какво да правят" Вие можете ли без да видите нещо да кажете какво да се прави? А тука като станаха наводненията Бойко беше НА НАВОДНЕНИЕТО СЪС СТАРИТЕ ДЪНКИ И БОТУШИТЕ! Айде спрете се малко вече

ПС. Вместо ГЕРБ говорете как да убием Доган дето каза, че Балканската война била пробуждане и трябвало да се отхвърли, как Левски е бил изменник и т.н Как в учебниците по история трябва да пише - не "Турско робство", а "Турско присъствие" дайте да говорим за това
        Maраба Чунчо!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
          ГЕРБОЛШЕВИШКИТЕ ЛИЗАЧИ КАТО ТЕБЕ КРАДАТ ОТ НАРОДА СИ И ЛИЖАТ ЗАДНИЦИТЕ НА ГОСПОДАРИТЕ СИ, А НЕ МИСЛЯТ ЗА НАРОДА СИ.ДУПЕДАВЕЦО ЩЕ ЛЕЖИТЕ ПО ЗАТВОРИТЕ ЗАРАДИ КРАЖБИТЕ СИ.
          МЕНЕ НЕ МЕ МИСЛИ- ТАКИВА КАТО МЕН С ДАНЪЦИТЕ СИ ВИ ХРАНЯТ, НО НЯМА ВЕЧЕ ДА ВИ ТЪРПЯТ
          винаги съм се чудил такива кресльовци като тебе какви данъци плащат , че само за това говорят.

Защото разумните хора осъзнават защо трябва да се плащат данъци и никога в разговори , не се фукат с това ...

та би ли ме светнал , но ако може по тихо и без нервни изблици да ми кажеш колко данък си платил 2011 г. например.

Коментар

• ГЕРБОЛШЕВИШКИТЕ ЛИЗАЧИ КАТО ТЕБЕ КРАДАТ ОТ НАРОДА СИ И ЛИЖАТ ЗАДНИЦИТЕ НА ГОСПОДАРИТЕ СИ, А НЕ МИСЛЯТ ЗА НАРОДА СИ.ДУПЕДАВЕЦО ЩЕ ЛЕЖИТЕ ПО ЗАТВОРИТЕ ЗАРАДИ КРАЖБИТЕ СИ.
            МЕНЕ НЕ МЕ МИСЛИ- ТАКИВА КАТО МЕН С ДАНЪЦИТЕ СИ ВИ ХРАНЯТ, НО НЯМА ВЕЧЕ ДА ВИ ТЪРПЯТ

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
              ТЕЗИ ДЕТО ВСЕ РОВИМ ПО КОФИТЕ И СМЕ МНОГО БЛАГОДАРНИ- ЗАЕДНО С УМИРАЩИТЕ ОТ ГЛАД ПЕНСИОНЕРИ
              сега разбирам защо си "гневен" ... станахте много ровещите из кофите , т.е. кофите не ви стигат.... наистина е проблем при тази демографска картина ... Ами защо не емигрираш , напр. във Франция имало най-много кофи за боклук на глава от населението

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                Отговорът на въпроса е НИКОЙ!

И не защото някои не го заслужават, а защото след 10 ноември 1989 г. няма нито един министър или кмет, влязъл в затвора. В този смисъл нямам никакви основания да предполагам, че това ще се случи сега.

А ако ме питате кой министър трябва да се мъчи най-много, кой трябва да бъде изритан жестоко, кой трябва да бъде тотално оплют, омаскарен, опозорен, намразен и т.н. .... това без съмнение е Цвъцко!
                +1

Коментар

• Така- така , а мизерстващите и все повечето безработни и те ли да са много благодарни за ботушите.ТЕЗИ ДЕТО ВСЕ РОВЯТ ПО КОФИТЕ И ТЕ СА МНОГО БЛАГОДАРНИ- ЗАЕДНО С УМИРАЩИТЕ ОТ ГЛАД ПЕНСИОНЕРИ

Коментар

• Преди да говорите за "ГЕРБ", защо не говорите за 3-ната коалиция ? Ами как Костов разпродаде ЦЯЛАТА икономика на България за жълти стотинки? Ами Милен Велчев? Май ги забравихте видяхте, че вече нещата взеха да се движат и се самозабравихте, до преди 3 години по новините ни говориха (цитирам думите на Станишев) "КРИЗА НЯМА В БЪЛГАРИЯ И НЯМА И ДА ИМА!" естествено човека е говорил за семейството си, защото го е подсигурил Говорете си каквото искате, но от целият ми съзнателен живот не помня някой да е правил толкова, колкото бате ви Бойко направи за 3 години Заплатите не ни се увеличиха 3 години, но ако бяха сега щяхме и ние да затъваме още по-сигурно като Гърция, Румъния, Италия и т.н още малко не пречи да почакаме нали? Кога за сефте някой от Германия ни е похвалил за добрата икономика и за това как държим брутния продукт на ниво и т.н ? Май забравихте какво беше преди това. Припомням наводненията преди 4 години, БТВ питат Станишев "Вие защо не сте на наводнените места, а си стойте в парламента?" той отговаря "Че аз за какво да ходя, аз съм казал какво да правят" Вие можете ли без да видите нещо да кажете какво да се прави? А тука като станаха наводненията Бойко беше НА НАВОДНЕНИЕТО СЪС СТАРИТЕ ДЪНКИ И БОТУШИТЕ! Айде спрете се малко вече

ПС. Вместо ГЕРБ говорете как да убием Доган дето каза, че Балканската война била пробуждане и трябвало да се отхвърли, как Левски е бил изменник и т.н Как в учебниците по история трябва да пише - не "Турско робство", а "Турско присъствие" дайте да говорим за това

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                      Най-страшното е да се наруши ОМЕРТАТА...
                      Омертата наруши главния в ДПС и най-приближения до БСП!
                      Кажете 2 думи за смъртта му! Ако аз отида да се срешна с Ахмед Доган, дали няма да има запис
                      Вие въобще къде живеете, наистина ли сте толкова ограничени, за да не проумеете истината?
                      Вярвате в дядо коледа, или ви се плаща да вярвате в него
                      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                        Според мен не е важно кой ще е пръв, а да влязат поне основните безобразници - начело с Маймунякът, Гномът, Кочът и разбира се сам Картофоглевият вожд. То всъщност не зная има ли някой, дето не е за затворът.

И не само министри и кметове... а оня разпран анус, дето доскоро бе главен прокурор не трябва ли да е в затворът?
                        Най-страшното е да се наруши ОМЕРТАТА...

Коментар

• Отговорът на въпроса е НИКОЙ!

И не защото някои не го заслужават, а защото след 10 ноември 1989 г. няма нито един министър или кмет, влязъл в затвора. В този смисъл нямам никакви основания да предполагам, че това ще се случи сега.

А ако ме питате кой министър трябва да се мъчи най-много, кой трябва да бъде изритан жестоко, кой трябва да бъде тотално оплют, омаскарен, опозорен, намразен и т.н. .... това без съмнение е Цвъцко!
                          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                            Според мен не е важно кой ще е пръв, а да влязат поне основните безобразници - начело с Маймунякът, Гномът, Кочът и разбира се сам Картофоглевият вожд. То всъщност не зная има ли някой, дето не е за затворът.

И не само министри и кметове... а оня разпран анус, дето доскоро бе главен прокурор не трябва ли да е в затворът?
                            +1
                            Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• Според мен не е важно кой ще е пръв, а да влязат поне основните безобразници - начело с Маймунякът, Гномът, Кочът и разбира се сам Картофоглевият вожд. То всъщност не зная има ли някой, дето не е за затворът.

Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Важно уточнение: български съд ли ще ги съди или някой безпристрастен (пък бил и той отново български)? Във втория случай подреждането не е важно .. но вероятно ще има 100% успеваемост
                                Liverpool was made for me and I was made for Liverpool!

Коментар

Working...
                                X