If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
При комунистите е генетично заложена любовта към мерцедесите. Това е част от манталитета, който се е формирал в тях през годините на народната власт. Хора с малка личностна стойност търсят начин за компенсиране с външни придобивки. Така и много псевдо демократи разкриха истинската си самоличност след промените. Истината е, че дори и да затворят парламента за една година, това по-никакъв начин няма да се отрази на живота в България, освен положителният икономически ефект от спестените средства. Колкото до колите и това са супер луксозни коли за хора които нищо полезно не вършат освен да работят в полза на родата на регионално ниво.
" Червените се оплакват, че возилата щели да ръждясват много по-често от старите им коли, завършва вестника."
Тез колко време смятат да останат в парламента?????
ами като все още има бетонни глави да гласуват за тях ...
" Червените се оплакват, че возилата щели да ръждясват много по-често от старите им коли, завършва вестника."
Тез колко време смятат да останат в парламента?????
Аз например мисля, че ходовата част на Лада Нива - бива. Проблем ще бъде пък големият разход на гориво. Абе нали Гришо произвежда коли в БГ. Аййй да стимулираме родното производство. Имаше некви въшки за по 6К Еврака. Иначе не знам как е ходовата част на Фолксвагените, но тази на Мерцедес наистина си е добра. Макар че хилядарка си отива при влизане в сервиз. Но има едни Мерцедеси Ц Клас те май по-здравички ми се чинят. Да им вземат от тях
импе, стига с тези маргинали, дето разбиха национализма и патриотизма в България, бе Пак ли за кученцето на Тиквата Болен да гласуваме (заради този родоотстъпник и мижитурник съм си развалял поивката и съм пътувал 300 км да гласувам, а той се продаде за без пари и вече 2 пъти му разбиват групата отвътре) или пък за оня дс-ар с овчарското име, заради когото ВМРО не случайно и викат МВР-О Ай сиктир, няма латернатива там, няма алтернатива и на изборите - пак ще "избираме" межу комунистите от бсп и комунистите от герб, и двете с родна майчица бкп
Писна ми, честно!!!
за мен истината е една - максимално внедряване на електронно правителство в сетепен несъществуваща навън...в смисъл малксимално.
само така може да вкараме бай ганьо в рамка, защото в момента без значение от политическата сила....мат'ряла е все за боклука.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
импе, стига с тези маргинали, дето разбиха национализма и патриотизма в България, бе Пак ли за кученцето на Тиквата Болен да гласуваме (заради този родоотстъпник и мижитурник съм си развалял поивката и съм пътувал 300 км да гласувам, а той се продаде за без пари и вече 2 пъти му разбиват групата отвътре) или пък за оня дс-ар с овчарското име, заради когото ВМРО не случайно и викат МВР-О Ай сиктир, няма латернатива там, няма алтернатива и на изборите - пак ще "избираме" межу комунистите от бсп и комунистите от герб, и двете с родна майчица бкп
Коментар