IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Депутатите не харесаха новите си коли

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз бих се радвал на такова заглавие:
    Осъдените бивши депутати не харесват новите си килии.
    Абе в крайна сметка всичко се плаща...

Коментар

• Първоначално изпратено от space-man Разгледай мнение
      При комунистите е генетично заложена любовта към мерцедесите.
      Абе да ти кажа и аз смятам, че не са лоши автомобили...

Коментар

• най-добре ще им отива по една каруца.

Коментар

• При комунистите е генетично заложена любовта към мерцедесите. Това е част от манталитета, който се е формирал в тях през годините на народната власт. Хора с малка личностна стойност търсят начин за компенсиране с външни придобивки. Така и много псевдо демократи разкриха истинската си самоличност след промените. Истината е, че дори и да затворят парламента за една година, това по-никакъв начин няма да се отрази на живота в България, освен положителният икономически ефект от спестените средства. Колкото до колите и това са супер луксозни коли за хора които нищо полезно не вършат освен да работят в полза на родата на регионално ниво.

Коментар

• Тия са големи нехранимайковци!

Коментар

• Каква невероятна драма, незнам как ще я понесът, горките червени дупетати, коли за по 50-60 000 лева такова унижение!!!

Коментар

• Меркел и другите от Бундестага с какво се возят? Нашите мили избраници имат албански манталитет - бял мерцедес ме преследва ...

Коментар

• Не знам какво не им харесват на VWтата. Напоследък ги правят много добри и са уважавани много в Германия. Абе VW вече е мерцедесът на автомобилите.
                  Партия была, есть и будет есть!

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
                    " Червените се оплакват, че возилата щели да ръждясват много по-често от старите им коли, завършва вестника."
                    Тез колко време смятат да останат в парламента?????
                    ами като все още има бетонни глави да гласуват за тях ...
                    Don't work hard, work smart!

Коментар

• " Червените се оплакват, че возилата щели да ръждясват много по-често от старите им коли, завършва вестника."
                      Тез колко време смятат да останат в парламента?????

Коментар

• Аз например мисля, че ходовата част на Лада Нива - бива. Проблем ще бъде пък големият разход на гориво. Абе нали Гришо произвежда коли в БГ. Аййй да стимулираме родното производство. Имаше некви въшки за по 6К Еврака. Иначе не знам как е ходовата част на Фолксвагените, но тази на Мерцедес наистина си е добра. Макар че хилядарка си отива при влизане в сервиз. Но има едни Мерцедеси Ц Клас те май по-здравички ми се чинят. Да им вземат от тях

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                          импе, стига с тези маргинали, дето разбиха национализма и патриотизма в България, бе Пак ли за кученцето на Тиквата Болен да гласуваме (заради този родоотстъпник и мижитурник съм си развалял поивката и съм пътувал 300 км да гласувам, а той се продаде за без пари и вече 2 пъти му разбиват групата отвътре) или пък за оня дс-ар с овчарското име, заради когото ВМРО не случайно и викат МВР-О Ай сиктир, няма латернатива там, няма алтернатива и на изборите - пак ще "избираме" межу комунистите от бсп и комунистите от герб, и двете с родна майчица бкп

Писна ми, честно!!!
                          за мен истината е една - максимално внедряване на електронно правителство в сетепен несъществуваща навън...в смисъл малксимално.

само така може да вкараме бай ганьо в рамка, защото в момента без значение от политическата сила....мат'ряла е все за боклука.
                          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                            импе, стига с тези маргинали, дето разбиха национализма и патриотизма в България, бе Пак ли за кученцето на Тиквата Болен да гласуваме (заради този родоотстъпник и мижитурник съм си развалял поивката и съм пътувал 300 км да гласувам, а той се продаде за без пари и вече 2 пъти му разбиват групата отвътре) или пък за оня дс-ар с овчарското име, заради когото ВМРО не случайно и викат МВР-О Ай сиктир, няма латернатива там, няма алтернатива и на изборите - пак ще "избираме" межу комунистите от бсп и комунистите от герб, и двете с родна майчица бкп

Писна ми, честно!!!
                            Тва не беше ли на Импето партията?

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
                              на който не му харесват колите
                              да му купят карта за метрото

добра идея, да вземат и да обяснят как се използва - ето това са стъбли, това врата
                              They didn't have your name

Коментар

• на който не му харесват колите
                                да му купят карта за метрото
                                “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

Working...
                                X