If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да му се не види!
Пак няма да спя на памучна възглавница. Жена ми купила някакви калъфки, дето нямат нищо общо с памука. Твърди, че не може да намери памучни.
Така е, щото негрите вместо да берат памук са хукнали да управляват Америка!
Пак не си разбрал - има недостиг на памук, защото е основна съставка в $ банкнота, а печатницата мина на денонощен режим
Да му се не види!
Пак няма да спя на памучна възглавница. Жена ми купила някакви калъфки, дето нямат нищо общо с памука. Твърди, че не може да намери памучни.
Да му се не види!
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Just as expected - БарДака спечели и това е съвсем нормално: когато потогенните мутации в един организъм (маймуни, жълтури, латиноси, педера.ти, либерсти и вся осталная сволоч) станат поне 25% от него, то организма така или иначе умира. Жалко за Америка - никога не съм ги харесвал като поведение на световната сцена (освем в годините след първата световна), но бяха велика сила. да сведем глави в минута мълчание пред трупа й....
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Не знам дали следите The daily show, но ако и половината неща, които показват не са прекалено изопачени, не знам какъв идиот трябва да си да гласуваш за републикански кандидат...
А какъв идиот трябва да си да гледаш дъ дейли шоу за да решиш за кой да гласуваш
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Не знам дали следите The daily show, но ако и половината неща, които показват не са прекалено изопачени, не знам какъв идиот трябва да си да гласуваш за републикански кандидат...
Коментар