Моят човек спечели и ето първата му работа е да покани ББ на среща. Хайде сега да видим
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой ще е следващия президент - Обама или Ромни ?
Collapse
X
-
http://www.vbox7.com/play:47b4a4c5&start=53
Напред към Американските ценности!http://georgipiskov.blogspot.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеДа му се не види!
Пак няма да спя на памучна възглавница. Жена ми купила някакви калъфки, дето нямат нищо общо с памука. Твърди, че не може да намери памучни.
Така е, щото негрите вместо да берат памук са хукнали да управляват Америка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеДа му се не види!
Пак няма да спя на памучна възглавница. Жена ми купила някакви калъфки, дето нямат нищо общо с памука. Твърди, че не може да намери памучни.
Така е, щото негрите вместо да берат памук са хукнали да управляват Америка!
Коментар
-
Да му се не види!
Така е, щото негрите вместо да берат памук са хукнали да управляват Америка!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Just as expected - БарДака спечели и това е съвсем нормално: когато потогенните мутации в един организъм (маймуни, жълтури, латиноси, педера.ти, либерсти и вся осталная сволоч) станат поне 25% от него, то организма така или иначе умира. Жалко за Америка - никога не съм ги харесвал като поведение на световната сцена (освем в годините след първата световна), но бяха велика сила. да сведем глави в минута мълчание пред трупа й....Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеЕ, ти редовно взимаше 99,99% на избориТова което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеОбама
43.96%
Ромни
43.96%
е това на нищо не прилича я по смелооооооо
Коментар
-
Първоначално изпратено от VP Разгледай мнениеНе знам дали следите The daily show, но ако и половината неща, които показват не са прекалено изопачени, не знам какъв идиот трябва да си да гласуваш за републикански кандидат...I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
Коментар