IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Гърция: фалит без нова драхма?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
    Те са нещо като финансов еквивалент на манол велев
    Още ли е жив горкият!?

Коментар

• Първоначално изпратено от 888 Разгледай мнение
      Акциите на гр.банки са "Чисти Акции"
      Те са нещо като финансов еквивалент на манол велев
      Custodite sortem vestram

Коментар

• Акциите на гр.банки са "Чисти Акции"

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
          Хе-хе..., старото Химко... Ами това са си рисковете на професията, ако фалират ще загубя една сума и толкова. Но има доста добри възможности за печалба според мен.
          Има, има, нале за това се крепим на това поприще. Но ти все още си зареден с енергия и очаквания.

Коментар

• тука ще се отиде на известно отписване (опрощаване) на дълг. Въпрос на време е на Германия и другите - Брюкселските зелки да да намерят подходящата форма за това.

Коментар

• Хе-хе..., старото Химко... Ами това са си рисковете на професията, ако фалират ще загубя една сума и толкова. Но има доста добри възможности за печалба според мен.
              Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                Как мислите, дали ще ги спасят гръцките бамки, ако изгърмят, страната ще е изправена пред тотален колапс... Аз лично си купих малко такива акции, щото не мисля, че ще бъдат оставени да изгърмят една по една. Като ги гледам, положението им е горе-долу еднакво и при почти всички мажоритарен акционер е държаваата...
                Къде си купи акциите, на битака ли? Там понякога има безценни бисери. Чакай и се надявай. Аз така осем години вече чакам Химко. Може пък да дочакаш.

Коментар

• Как мислите, дали ще ги спасят гръцките бамки, ако изгърмят, страната ще е изправена пред тотален колапс... Аз лично си купих малко такива акции, щото не мисля, че ще бъдат оставени да изгърмят една по една. Като ги гледам, положението им е горе-долу еднакво и при почти всички мажоритарен акционер е държаваата...
                  Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                    Съгласен, ...филма е гледан и поуките са взети ... някои преди прожекцията - по трудния начин ...
                    Но по темата за гръцките шитове - според мен не е възможно всички акции на всичките им публично търгувани банки да нямат никаква стойност .. или греша
                    Ако говорим за стойност, според мен отдавна имат дори отрицателна такава, те са зомби-франкенщайн, който го държи жив само огромната щедрост на ЕЦБ. ЕЦБ е най-големият депозант в Гърция LOL. И за това сега е интригата... какво ще стане. Защото уж ще има споразумение, обаче сметката вече расте с такава скорост, че може би е извън контрол ситуацията. Просто се оказа, че сиризацията е нанесла повече щети и от най-лошия сценарий, и сега е интересно в крайна сметка до какво ще се стигне. Ще следим с интерес.

Нямам препоръка
                    Custodite sortem vestram

Коментар

Как мислиш, губят парите на балъците и взимат "онли комишън"
                      Ти wolf of wall street гледал ли си - фагузи, фугази... " парите ви са в рая"

Нямам препоръка
                      Съгласен, ...филма е гледан и поуките са взети ... някои преди прожекцията - по трудния начин ...
                      Но по темата за гръцките шитове - според мен не е възможно всички акции на всичките им публично търгувани банки да нямат никаква стойност .. или греша
                      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Верно, ама какво правят тия тук
                        http://markets.ft.com/research/Marke...mary?s=ETE:ATH

BlackRock Global Funds - Emerging Europe A2
                        28.51m
                        ZIL Blackrock Emerging Europe USD
                        28.51m
                        Aviva BGF Emerging Europe Int S4
                        28.51m
                        Как мислиш, губят парите на балъците и взимат "онли комишън"
                        Ти wolf of wall street гледал ли си - фагузи, фугази... " парите ви са в рая"

Нямам препоръка
                        Custodite sortem vestram

Коментар

Изчистват се и гръцките боклуци, избушеняци и шитове. Амин

Нямам препоръка
                          Верно, ама какво правят тия тук
                          http://markets.ft.com/research/Marke...mary?s=ETE:ATH

BlackRock Global Funds - Emerging Europe A2
                          28.51m
                          ZIL Blackrock Emerging Europe USD
                          28.51m
                          Aviva BGF Emerging Europe Int S4
                          28.51m

Коментар

Явно пазара го тълкува като теб - трети пореден ден банките цепят мрака...
                            Странно е , че вчера за пръв път чух от човек , който не е стъпвал на борсите ... че смята да си купи акции на гръцки банки. ... негови познати също
                            Та и за левъридж ми говореше ....
                            Тези ще направят кинти....
                            Аз писах , че ще купувам от 4 гръцки банки...но само си пиша.....Пълна апатия ме е обхванала.....
                            На борсата липсва ентусиазма на новаците....

Коментар

• Изчистват се и гръцките боклуци, избушеняци и шитове. Амин

Нямам препоръка
                              Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от The Big One Разгледай мнение
                                Нещо ново колеги, ня'кво развитие !?

Само на мен ли ми се струва, че няма да стане работата с това споразумение точно така !?
                                Явно пазара го тълкува като теб - трети пореден ден банките цепят мрака...
                                Странно е , че вчера за пръв път чух от човек , който не е стъпвал на борсите ... че смята да си купи акции на гръцки банки. ... негови познати също
                                Та и за левъридж ми говореше ....

Коментар

Working...
                                X