Първоначално изпратено от Fiscalist
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гърция: фалит без нова драхма?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 888 Разгледай мнениеАкциите на гр.банки са "Чисти Акции"Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеХе-хе..., старото Химко... Ами това са си рисковете на професията, ако фалират ще загубя една сума и толкова. Но има доста добри възможности за печалба според мен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеКак мислите, дали ще ги спасят гръцките бамки, ако изгърмят, страната ще е изправена пред тотален колапс... Аз лично си купих малко такива акции, щото не мисля, че ще бъдат оставени да изгърмят една по една. Като ги гледам, положението им е горе-долу еднакво и при почти всички мажоритарен акционер е държаваата...
Коментар
-
Как мислите, дали ще ги спасят гръцките бамки, ако изгърмят, страната ще е изправена пред тотален колапс... Аз лично си купих малко такива акции, щото не мисля, че ще бъдат оставени да изгърмят една по една. Като ги гледам, положението им е горе-долу еднакво и при почти всички мажоритарен акционер е държаваата...Мнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеСъгласен, ...филма е гледан и поуките са взети ... някои преди прожекцията - по трудния начин ...
Но по темата за гръцките шитове - според мен не е възможно всички акции на всичките им публично търгувани банки да нямат никаква стойност .. или греша
Нямам препоръкаCustodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеКак мислиш, губят парите на балъците и взимат "онли комишън"
Ти wolf of wall street гледал ли си - фагузи, фугази... " парите ви са в рая"
Нямам препоръка
Но по темата за гръцките шитове - според мен не е възможно всички акции на всичките им публично търгувани банки да нямат никаква стойност .. или грешаЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеВерно, ама какво правят тия тук
http://markets.ft.com/research/Marke...mary?s=ETE:ATH
BlackRock Global Funds - Emerging Europe A2
28.51m
ZIL Blackrock Emerging Europe USD
28.51m
Aviva BGF Emerging Europe Int S4
28.51m
Ти wolf of wall street гледал ли си - фагузи, фугази... " парите ви са в рая"
Нямам препоръкаCustodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеИзчистват се и гръцките боклуци, избушеняци и шитове. Амин
Нямам препоръка
http://markets.ft.com/research/Marke...mary?s=ETE:ATH
BlackRock Global Funds - Emerging Europe A2
28.51m
ZIL Blackrock Emerging Europe USD
28.51m
Aviva BGF Emerging Europe Int S4
28.51mЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеЯвно пазара го тълкува като теб - трети пореден ден банките цепят мрака...
Странно е , че вчера за пръв път чух от човек , който не е стъпвал на борсите ... че смята да си купи акции на гръцки банки. ... негови познати също
Та и за левъридж ми говореше ....
Аз писах , че ще купувам от 4 гръцки банки...но само си пиша.....Пълна апатия ме е обхванала.....
На борсата липсва ентусиазма на новаците....
Коментар
-
Първоначално изпратено от The Big One Разгледай мнениеНещо ново колеги, ня'кво развитие !?
Само на мен ли ми се струва, че няма да стане работата с това споразумение точно така !?
Странно е , че вчера за пръв път чух от човек , който не е стъпвал на борсите ... че смята да си купи акции на гръцки банки. ... негови познати също
Та и за левъридж ми говореше ....За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
Коментар