Първоначално изпратено от prodigal
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гърция: фалит без нова драхма?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеСъжалявам, но еврозоната се разпада пред очите ни... Гърция обявява мораториум веднага след изборите. Португалия ще иска втори пакет. Испанците теглят рекордни количества пари от банките си. Днес Кипър официално поиска помощ за най-голямата си банка... Сорос им дава 3 месеца, но аз мисля че нямат толкова време. Всичко ще стане по-бързо от очакваното!
Е, няма ги вече тлъстите лихви, на по-добро място са
Коментар
-
Съжалявам, но еврозоната се разпада пред очите ни... Гърция обявява мораториум веднага след изборите. Португалия ще иска втори пакет. Испанците теглят рекордни количества пари от банките си. Днес Кипър официално поиска помощ за най-голямата си банка... Сорос им дава 3 месеца, но аз мисля че нямат толкова време. Всичко ще стане по-бързо от очакваното!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеИ в България има много самоубийства в момента , мисля че са повече. Ситуацията е повече от отвратителна и наистина е по добре ЕЗ да изчезне от картата на Европа.
Представи си колко трябва да е малоумен някой грък че да гласува за Сери, па ще го мислим. Човека обещава.., като на циганска сватба, и даже ако не е тотално луд си мисли че ще управлява финансови потоци равни на около от 20% от нужните му за обещаваното, което не е вярно.
Вярното е че местните олигарси ще докарат до емиграция гласоподавателите му, не за първи път, тоест е отровен за същите гласоподаватели!
Европа просто се опитва да помага, но всичко си има граници!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mepoooo Разгледай мнениеТези са доста изнежени. Да дойдат тук да се позагрубеят
Е, сега им е опряло до отзад и залагат че нямало да има „проблем”, понеже ще заразят системата.. Като осъзнаят че с предпазни мерки може и да има такъв, ще се спазарят набързо, или ще питат от колко пъти има проблем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнениеГорките хорица. Побъркаха се за няма нищо. Ако знаеха на какъв огън ни пекат нас от десетилетие, тутакси да са скочили в казана
Преди няколко месеца ми звънят от банката и почват да ме успиват как аз съм дългогодишен лоялен и платежоспособен клиент и как може да ми вдигнат лимита по една от двете кредитни карти тройно без никакви допълнителни формалности и обезпечения. Само да съм кажел да. Питам я аз момата - проверихте ли кредитната ми експозиция в кредитния регистър? Запознахте ли се с всичките ми кредити? Да, проверили били, всичко било ОК имало мегдан за още. Тогава им казах, че по техните критерии може и да има мегдан за още дълг, но според моите критерии (явно доста по-консервативни) аз вече съм на границата и повече не мога да поемам дълг. И всичко това се случва с една от най-консервативните банки на пазара .....
Та този човечец явно е поел повече дълг отколкото може. А гърците няма да може да ги оправи дори възрастната лейди, защото още щом ги подхване както тя си знае, те ще излязат на улицата и ще я изхвърлят. Честно казано не знам кой може да ги оправи тях. Може би този нещастен човечец, който се е самоубил, е прав - ще измрат като нация.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Предсмъртните думи на един грък
31 май 2012, 14:03 | Калина Илиева
Мъжът се обесил заради огромни дългове към банките
Зачестяват самоубийствата от отчаяние и бедност в южната ни съседка
„Гърция ще бъде изтрита от картата, освен ако не се намери политик с м.да, който да оправи народа и страната“. Това написал гръцки пенсионер, преди да се обеси заради дългове, съобщава изданието „Он.нет“., цитирано от КРОСС.
61-годишният Александрос бил електротехник, баща на две деца. До отчаяната стъпка прибегнал заради огромни дългове към банките. Преди да се самоубие написал, че страната му може да спаси само ако тя се управлява от „твърд лидер“ като бившата британска министър-председателка Маргарет Тачър.
„Надявам се моите внуци да не се родят в Гърция, защото тя вече няма да бъде населена с гърци. Най-малкото те ще знаят чужд език, а гръцкия няма да съществува, освен ако не се появи политик с м.да“, написал починалия.
Мъжът е намерен в парк, на 20-тина километра от центъра на Атина. Миналия месец заради икономическата криза пред парламента в Атина се застреля 77-годишен мъж.http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fair Разгледай мнение
Ако 3к е месечната заплата, колко излиза че е годишната? 80?
Ей затова е хубаво човек да се замисля.Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fair Разгледай мнениеНе, не е вярно. 800к взимат! Абе хора, мислете с главите си....
Не виждам ти да си ми полезен.
3к месечна заплата не е чак кой знае какво.Попитах защото чух коментар,че един гръцки машинист взимал повече от един френски .Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеАбе верно ли е,че в Гърция един машинист на влак взимал около 80к евра годишна заплата
Коментар
Коментар