Айде още един патриций.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кои хора са богати
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеТи-не
Ти само ми плащаш данъците
Ааааа и не ми отговаряй преди края на второто полувреме!
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеТи-не
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеA според теб коЙ?
Коментар
-
Кои хора са богати
Преди да почне някой с поученията че богат бил този, който бил здрав, имал приятели, спокоен живот и т.н. изрично казвам че пускам темата само и еденствено за съждения от към МАТЕРИАЛНАТА страна на въпроса.
Говорим за българските реалности.На раздумка в компания засегнахме тази тема и просто ме шокираха високопарните представи на жените за това какво е богат, заможен, беден или средностатистически българин.Аз ли съм в голяма заблуда относно нашата реалност или просто се наслушах на глупости.
Та беден бил всеки с под 500-600лв. доход на месец и "единия апартамент наследен от баба и дядо".Средностатиситически бил всеки българин с доход над 500-600лв. един апартамент и задължително още някакъв имот (било то офис, магазин, вила, ваканционен и т.н.).Заможени били хората с доход над 2000-3000лв. и поне 2-3 имота в големи градове и живеещи в най-малко 120кв/м апартамент или къща.Богати били хора с над 10 000-20 000лв. доход и имане за над 1 000 000лв.
Класификацията е интересна, но ми се струва малко надута.Last edited by nedev75; 29.04.2012, 20:58.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар