Първоначално изпратено от msimov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой всъщност е Бойко Борисов?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ST Разгледай мнениеЕто ти факти. И си извади главата от зад...ка на ББ
http://www.segabg.com/article.php?id=591538
Цитат:
"МВР постави абсолютен рекорд в разходите си за последните 10 години. През 2011 г. ведомството, оглавявано от Цветан Цветанов, е изхарчило 1 млрд. и 90 млн. лв. С това е подобрено постижението от богатата 2007 г., когато са похарчени 1 милиард и 55 млн. Миналата година обаче МВР отбелязва и втори рекорд - най-сериозно превишение на предвидените по закон разходи.
............................
Цветанов обаче изпъква с рекордно високи разходи на фона на криза и безпардонно нарушаване на бюджетната дисциплина при постоянни уверения в точно обратното.
Бюджетът на МВР за 2011 г. бе завишен спрямо 2010-а с 50 млн. лв., но това не се е оказало достатъчно. Така в края на 2011 г. ведомството отчита 84.4 млн. лв. по-високи разходи от одобрените от парламента 1 млрд. и 6 млн. лв. Отделно от големия си бюджет МВР получи и 12 млн. лв. дарения за година, което също е рекорд...."
Коментар
-
Кой всъщност е Бойко Борисов?
ВЪПРОСЪТ Е НЕ КАКЪВ ПОСТ Е ЗАЕМАЛ БОРИСОВ ПРЕЗ ЖИВОТА СИ А КАКВО Е ПОСТИГНАЛ КАТО Е БИЛ НА ТОЗИ ПОСТ.
СЕКРЕТАР НА МВР- 192 поръчкови убийства и нито едно разкрито!
КМЕТ НА СОФИЯ- НИТО КУЧЕТАТА НИТО ДУПКИТЕ А ЗА ПОВЕЧЕ КАТО БОКЛУКА ВСЕ УПРАВЛЯВАЩИТЕ МУ БЯХА ВИНОВНИ.
ПРЕМИЕР НА БЪЛГАРИЯ- СЪСИПА ДЪРЖАВАТА С НЕ РАЗПЛАЩАНЕТО СИ ОТ КОЕТО СЕ ПОРОДИХА И ВСИЧКИ АНТИКРИЗИСТНИ МЕРКИ.
---------------------------------------------------------------
И после Българския народ не е най-простия на света още го аплодира.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеАма аз ти давам линкове с факти, а ти веднага общи приказки не било вярно. Шепот от кварталната кръчма е твоето точно. Бюджета на МВР през последните 3 години се движи около 1 милиард , какъвто си беше наследен от ТРОЙНАТА ЛАМЯ. А ти питай твоят приятел Михаил Миков какви принтери беше закупил за дознателите!!!
http://www.segabg.com/article.php?id=591538
Цитат:
"МВР постави абсолютен рекорд в разходите си за последните 10 години. През 2011 г. ведомството, оглавявано от Цветан Цветанов, е изхарчило 1 млрд. и 90 млн. лв. С това е подобрено постижението от богатата 2007 г., когато са похарчени 1 милиард и 55 млн. Миналата година обаче МВР отбелязва и втори рекорд - най-сериозно превишение на предвидените по закон разходи.
............................
Цветанов обаче изпъква с рекордно високи разходи на фона на криза и безпардонно нарушаване на бюджетната дисциплина при постоянни уверения в точно обратното.
Бюджетът на МВР за 2011 г. бе завишен спрямо 2010-а с 50 млн. лв., но това не се е оказало достатъчно. Така в края на 2011 г. ведомството отчита 84.4 млн. лв. по-високи разходи от одобрените от парламента 1 млрд. и 6 млн. лв. Отделно от големия си бюджет МВР получи и 12 млн. лв. дарения за година, което също е рекорд...."
Коментар
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнениеЩо бре,дал не си давал великденски на раята
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНаздраве, макар че ако беше весел Великия ден, нямаше да седя и да се драча по форумите"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеНе го защитавам, просто си личи от космоса, че е в пъти по-честен и отговорен държавник от предишните. А и доколкото знам, не е обвинен в нищо за да го защитавам.
На лоши времена случи човека просто. И на все по-разрастващ се брой лешояди, хиени, чакали, койоти и всякакви мършояди
Хубавото на стила управление който въведе , е че се иска сметката на предишните.
Повече никога разни крадливи комунета, турци и монархисти няма така безнаказано да си развяват байряка, щото ще има сериозен контрол и гледане под лупа на всяка стъпка, както сега Го гледат под лупа Борисов.
И що не ме питаш за Дянков? Него го презирам!
Колкото по - бързо е потърсиш, толкова по- добре за теб!
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеНе го защитавам, просто си личи от космоса, че е в пъти по-честен и отговорен държавник от предишните. А и доколкото знам, не е обвинен в нищо за да го защитавам.
На лоши времена случи човека просто. И на все по-разрастващ се брой лешояди, хиени, чакали, койоти и всякакви мършояди
Хубавото на стила управление който въведе , е че се иска сметката на предишните.
Повече никога разни крадливи комунета, турци и монархисти няма така безнаказано да си развяват байряка, щото ще има сериозен контрол и гледане под лупа на всяка стъпка, както сега Го гледат под лупа Борисов.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение:Малииии,Мамун що не ме земеш на работа при тебе бря,знайш как облагородавам жинските,та май по евтино ще ми излезе да си купя гинекологичен кабинет А наздраве и весело прекарване на Великден
Коментар
-
Та според "Прозрачност без граници" за 2011 година, по ниво на корупция, България е след държави (т.е. има по-високо ниво на корупция) като Доминикана, Руанда, Лесото , Вануату, Колумбия, Оман, Самоа и още над 80 други. Срам!Last edited by SEBULBA; 13.04.2012, 20:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеМоята фирма никога не е разчитала на държавни поръчки, макар че много би помогнала за облагородяване на държавната администрация, особено женската част
Не съм видял никаква помощ от държавата. Не я и търся. Ако може да не пречат"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЛендлорде, какви пари ти плаща Бойко от нашите данъци че да го защитаваш.
Коментар
-
[QUOTE=kat123;1059246180]Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
Държавният департамент на САЩ:
Корупцията остава сериозен проблем в полицията, митниците и съдебната власт в България
http://www.mediapool.bg/%-news190391.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеТвойта фирма я изритаха от държавните поръчки нали? Всички ревльовци срещу
Не съм видял никаква помощ от държавата. Не я и търся. Ако може да не пречат
Коментар
Коментар