IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-идиотската държава

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Егати тъпните...

Откъде накъде Израел ще е идиотска държава? Това са хора, които от пустинята са направили градина. Щото са умни и организирани.
    Да, Гигов.
    Само че ако не бяха СЕЩ и Русия зад гъза им с милиардите, изсипвани там.
    Държавата Израел е създадена и поддържана от големите световни сили, за да могат да контролират през нея пряко арабския петрол. Израелчетата са петата колона на големите световни сили в този район. (Турция тож)

По същия начин е поддържан Афганистан - само че заради хероиновите макови насаждения.

Но ще им дойде и на израелчетата времето - почакай и ще видиш.
    Last edited by vmаnkov; 07.03.2012, 17:31.
    Свободен във виелицата.
    http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Калитко, не съм прочел-не се сърдя, споко. Това-първо.
      Второ, до студен камъков: Както е тръгнало, няма нужда да се пънат такива като теб - ако наистина не се вразумят някои хора там, сами ще дръпнат спусъка.
      Бедата е, че е много, ама много нелепа цялата тази ситуация. Много невинни ще погинат, а тази чудесна страна ще иде по дяволите. Страхът е лош съветник.
      Мъка ми е, имам там колеги и приятели а, освен другото, те май единствени дават сериозен отпор на ислямизма от близкия Изток. Само тази да им беше функцията, заслужават да живеят и процъфтяват. А това, че у нас нещата не са като хората, сме виновни сами - не са ни те избрали управниците. Съжалявам.
      Отделно, че е прекалено близо, а как ще караш на 5 лв литъра за нафта-опитай сам да си представиш.

Коментар

• ако ние не затрием еврейте те ще ни, както планът за унищожението ни е в ход отдавна
        молим?айде нема нужда

Коментар

• До пирамид
          Да, изтриха ми модераторите поста, незнам защо честно казано.
          Нищо лошо не бях написал, който е успял да го прочете ще потвърди.
          Все пак ако ти беше го прочел щеше да има шанс живота ти да се подобри, защото съм ти дал някои ценни съвети... Уви, такава е волята гос.. пардон, модераторска
          На тях да им се сърдиш, не на мен

П.С. Ивинявам се на всички, които се чувстват засеганти от този ми пост.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
            при положение, че 40 години си блуждал по пустинята за разстояние, което се минава за под 40 дни...Ами, ега ти умниците, дори при сегашните мерки. Думата ми е, че днес, ако не видят, че това от другата страна на тунела, дето свети, е влак...
            Познаваш Библията колкото ядрената енергетика ...

Коментар

• А аз гледам, коментирате някакво Овчарче Калитко, чийто коментар не се вижда - да не би уважаемите модератори да са го изтрили?

Прочее, "УВАЖАЕМ" е в УСЛОВНО наклонение, ако забелязвате строежа на думата. Това означава, че може да го уважаваш, ама може и да не го - според случая.

А за България дума не отварям не по друга причина, а...защото това тук, ама изобщо, не е държава. Просто е извън класациите.
              Иначе, за евреите /не за Израел, днешния/ също може много да се разсъждава - при положение, че 40 години си блуждал по пустинята за разстояние, което се минава за под 40 дни...Ами, ега ти умниците, дори при сегашните мерки. Думата ми е, че днес, ако не видят, че това от другата страна на тунела, дето свети, е влак...

Коментар

• баси идиотската тема,
                и добре че си ти,
                инак евреите немаше да
                се сетят за нищо,
                добре че ти им казваш та да са
                наясно със ситуацията

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                  Егати тъпните...
                  Само овчарчето е написало нещо смислено.
                  Откъде накъде Израел ще е идиотска държава? Това са хора, които от пустинята са направили градина. Щото са умни и организирани.
                  Идиотска държава е Иран, дето по пет пъти на ден всичките се нагъзват и правят метани.
                  Идиотска държава е България, дето по четирите национални ефирни телевизии цяла сутрин ни занимават с пениса "Кънчо".
                  Индустрията не работи. Безработицата нараства ежемесечно. Държавния апарат работи само за да "издои" и последните стотинки, ама не и да поддържа язовирните стени. Престъпността процъфтява, въпреки стремежа на властта да прикрива фактите.
                  Финансите на държавата са пред колапс. Резерва е на края си. Държавния дълг се увеличава. Каквито и лъжи да разправя Дянков.
                  А телевизиите ни занимават с "кънчо". Това е идиотска държава!
                  Прав си, само дето държавният дълг не се увеличава, или поне въобще не се увеличава с темпа на износ на капитал от БГ - а би трбявало, понеже държава трябва да умекотява финансовите шокове
                  There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Егати тъпните...
                    Само овчарчето е написало нещо смислено.
                    Идиотска държава е Иран, дето по пет пъти на ден всичките се нагъзват и правят метани.
                    Идиотска държава е България, дето по четирите национални ефирни телевизии цяла сутрин ни занимават с пениса "Кънчо".
                    Индустрията не работи. Безработицата нараства ежемесечно. Държавния апарат работи само за да "издои" и последните стотинки, ама не и да поддържа язовирните стени. Престъпността процъфтява, въпреки стремежа на властта да прикрива фактите.
                    Финансите на държавата са пред колапс. Резерва е на края си. Държавния дълг се увеличава. Каквито и лъжи да разправя Дянков.
                    А телевизиите ни занимават с "кънчо". Това е идиотска държава!
                    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Ov4ar4eto_KaliTko, що за мислене и разсъдък имаш - направо ме потресе.
                      Познавате ли се с този Pyramid та се заяждаш по този начин с него.
                      човека пуска тема която ще бъде актуална тепърва - там в близкия изток е бомба със закъснител.
                      там конфликт ще има и е въпрос на време. много неща сочат в тази посока.
                      аз гледам на тях (Израел - Иран) от Библейска гледна точка. Света е на привършване - към края си. Събитията които връхлитат света са неизбежни - всичко е по план.
                      за да не ви занимавам с Библията какво казва за "последните времена" - и двамата изгледайте ей този филм LEFT BEHIND 1,2 и 3 - от край години го има преведен и на БГ език (ако не го намерите - ще ви го дам)
                      След това си коментирайте, Pyramid има за какво да се притеснява (може би бизнеса го привлича), но теб Ov4ar4eto_KaliTko - може да ти светне лампичката за бъдещето което ни очаква

Коментар

• Най-идиотската държава

Започвам тази тема с болка и притеснение.
                        Имам много приятели в Израел, и - поне досега - храня най-дълбоко уважение към този народ.
                        Давам си сметка, че Иран съзнателно, воден от фанатизъм, провокира Държавата Израел с дрънкане на оръжие. Явно, търсят постигане на някакви свои си цели, без да се съобразяват с интересите на собствените си граждани. Иран е извор на религиозен фундаментализъм и, ако отиде докрай, няма да е на добро.
                        Давам си сметка, също така, че те може и първи да натиснат копчето...
                        Обаче...
                        Обаче,
                        Ако Израел се поддаде на тази провокация,
                        Ако Израел удари пръв,
                        Ако Израел не запази хладнокръвие,
                        Титлата "Най-идиотска държава" може да му бъде присъдена с пълно основание.

Защото:
                        1.Който напада пръв, се обозначава като агресор
                        2.Той мотивира останалите едноверци на Другата страна да се обединят
                        3.Явно, не е осъзнал напълно фактора "стратегическо сдържане" и не се е възползвал от него, вместо да започне война. Тази война ще е дълга, на много фронтове и ще върне и самия него поне 30-50 години назад... ако, изобщо, някой там оцелее. Израел, като територия, е много по-малък, по-лесно се затрива.
                        4.Вярно, БИ МОГЪЛ донякъде да забави ядрената им програма...без гаранции, че изобщо ще я прекрати. Трябва да са наясно, че, рано или късно, чалмите ще се сдобият с ядрено оръжие.
                        5.И, на тази база, да не допускат онези да получат картбланш за това. Не може да се спре историята, няма такъв филм...Освен, ако животът не спре. Ястреби-гугутки, в Израел трябва да го проумеят и да се съобразяват с това, ако не желаят да изчезнат самите те.

Затова, може да е нескромно, но, ще си позволя една публична препоръка към израелската държава:
                        По-добре е да направи демонстративен удар по изолирана точка в света, последван от масово излъчване по иранските TV канали с ясно, еднозначно предупреждение какво ще последва в случай на минимална въоръжена провокация. Израел трябва явно да заяви членството си в ядрения клуб, да заяви желанието си за мир, нежеланието си да напада когото и да било, и да гарантира изпепеляването на всеки, който го нападне. Толкова е просто.

И, В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ, ДА НЕ ЗАПОЧВА ПРЪВ.
                        В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ.

Ако тук Израел сгафи, всички приказки за интелектуалното му превъзходство ще бъдат опровергани.

Та...мислите ли, че греша?
                      Working...
                      X