IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-идиотската държава

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• хей,
    "stone kold" - от доста време ти чета изявите тук( а и под новините не пропускаш да се проявиш) , и все се каня да те питам - никнейма ти Stone "kold" ли е наистина? или "cold" ? или може би "gold" ? ...има и други варианти - "bold", "fold", "hold", "sold" "told" ..., ..питам за да науча най сетне какво е туй "kold"...
    "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• Първоначално изпратено от newkid Разгледай мнение
      Извинявай за въпроса - защо си в България аратлик?
      С основание се извинявваш, струва ми се. Той, момъкът, явно, също не знае

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
        Този форум има ли админ/модератор или какъвто и да се казва. Или както препоръчва да спретнем едни хрътки тук
        +1

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
          това че съм роден ттук не ме прави българин аз не гласувам и не се приемам за българин но българите си заслужават избиването, само да ти кажа чета от няколко дни коментариийте под статията за намушкването на Багата е повечето му желаят смърта и му се подиграват а този човек е спортист пострадал в заведение, отказа много добро предложение от Русия да се състезава за тях и остана тук а тук го наръгаха.....наръгали ок инцидент спре4кване но да ти се подиграват и желаят смърта народа който си тръгнал да прославяш.....ако бях на турците ни 1 гяур нямаше да оставя лично аз в качеството си на владетел щях да тръгна собственоръчно да ги избивам.относно еврейте това не са хора, те се смятат за богоизбрани за свръх хора който трябва да мачкат всички по всякакъв начин
          Извинявай за въпроса - защо си в България аратлик?

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
            Този форум има ли админ/модератор или какъвто и да се казва. Или както препоръчва да спретнем едни хрътки тук
            +10

Коментар

това че съм роден ттук не ме прави българин аз не гласувам и не се приемам за българин но българите си заслужават избиването, само да ти кажа чета от няколко дни коментариийте под статията за намушкването на Багата е повечето му желаят смърта и му се подиграват а този човек е спортист пострадал в заведение, отказа много добро предложение от Русия да се състезава за тях и остана тук а тук го наръгаха.....наръгали ок инцидент спре4кване но да ти се подиграват и желаят смърта народа който си тръгнал да прославяш.....ако бях на турците ни 1 гяур нямаше да оставя лично аз в качеството си на владетел щях да тръгна собственоръчно да ги избивам.относно еврейте това не са хора, те се смятат за богоизбрани за свръх хора който трябва да мачкат всички по всякакъв начин

Коментар

• Кажи на този дето ти се обажда ДГД и да прати същите поздрави на банката. Много ми е интересно какво точно ще направят като не си платиш 14 те лева.

Коментар

• Сезирайте някой журналист да направи разследване, бахти наглеците тия от Прокредитбанк, много мутренски маниери имат от край време

Коментар

• Здравейте, аз имам същия проблем , за приблизително същата сума.И както и на Вас ми се обадиха от финансова агенция за да ми обяснят , че дължа пари на Прокредит банк за такса по управление на сметка.Опитах се да обясня, че тъй като не съм им стъпвал в тъпата банка почти четири години сметката ми отдавна би трябвало да е закрита.Бил съм счетоводител в банка и съм наясно с нещата. Само че същото това нахално и арогантно момиченце взе да ми обяснява , че всяка банка си имала собствена политика и сметката ми не е закрита.Има два варианта, - или в тази банка си мислят че са намерили нов начин да доят хората, или здраво са я закъсали, та са принудени да прибягнат до такива гнустни номера.Мисля си още, че имам цяло чекмедже със банкови карти които са подарявали на семейството ми със рекламна цел и с по 5 лева вътре, и какво ще стане ако всички банки започнат да си искат парите.Все пак се надявам че този полуграмотен за*ник който е измислил тази простотия скоро ще осъзнае грешката си!!!

Коментар

• Относно казуса ти с Прокредит Банк

Значи аз ще ти го кажа искрено като човек работещ във финансовия сектор. Няма как да заведеш дело срещу тях и да го спечелиш, поради факта, че суми начислени като такси обслужване не се публикуват в Централния Кредитен Регистър. Това ще рече, че ти не си в този списък, кредитния ти рейтинг е добър и той се определя единствено на редовните ти плащания по ползвани заеми.
                      В случая е некоректно от тяхна страна това. По принцип банките спазват правилото сметка, която е обездвижена повече от 2 месеца за фирми и ако не се лъжа повече от 6 месеца за граждани /да няма налична сума за месечна такса обслужване/ да бъдат закривани служебно. Ако си пазиш договора провери за такава клауза. На нея може да стъпиш, но не и на това, че ти е уронен кредитния рейтинг, тъй като той е непроменен.
                      Малко объркано го обясних, но не се притеснявай да питаш

Коментар

• Първоначално изпратено от georgikossstov Разгледай мнение
                        Здравейте, преди около месец ми се обадиха от финансова институция за събиране на вземания и ми заявиха, че дължа 14лв на Прокредит банк. Отидох до банката за да разбера за какво става въпрос и се оказа следното: През януари 2008г. си открих разплащателна сметка в тази банка за да си изплащам лаптопа. В договора за откриване на сметката пише, че е без такса обслужване. Юни 2009г. бе последната ми вноска и по препоръка на служителката понеже няма такса обслужване не я закрих. От декември 2010г. банката решава да сложи 1лв на месец такса обслужване, не ме уведомява 14 месеца и след това направо ме дава на финансовата институция с телефона ми за връзка. Питам се ако не беше ме уведомила 20г. какво би се получило. Вярно, че в договора има клауза по която банката си запазва правото да променя договора, но единствено и само когато ме уведоми и аз се съглася. Тя не го прави защото щях да си закрия сметка и нямаше да дължа тези 14лв. Ако на 100000 свои клиенти го направи този номер, разчитайки, че за такава сума никой няма да се главоболи вижте какво ще се получи 1400000лв. хитро..много хитро. За 20-на години имам 7 заема от които 5 изплатени и другите продължавам да плащам без нито една просрочена вноска, и съм с отличен кредитен рейтинг. След като ме дава на финансовата институция за тези 14лв ми лепва такова петно, което едва ли мога да премахна. Вече съм в графата длъжници. Писах до комисията за защита на потребителите да ми помогнат не да ми бъдат опростени тези пари а да получа писменно извинение от Прокредит банк,което би ми послужило да си върна рейтинга. От там ми отговориха писменно, че съм прав но това не е в тяхната компетенция. Препоръчват мида заведа дело. Моля ви ако можете помогнете ми> тел. 0889217211 Георги Костов
                        Заведи дело, искай 10000 лв морални щети, уронване на престижа. би им майката на тия копеленца, бий ги да те уважават, както е завещал ББ

Коментар

• Държавата - това е студен урод, казал Ницше. След което темата се изчерпала.
                          Custodite sortem vestram

Коментар

ти познаваш ли го та говориш?аз да
                            Кой ли го беше казал?:
                            молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от Филю Разгледай мнение
                              Стоун колд ако ти си такъв като този Багата в твоята държава и ти се случи подобно нещо ще видиш какви ще са реакциите на хората и тогава ги съди.
                              ти познаваш ли го та говориш?аз да
                              молим?айде нема нужда

Коментар

Стоун колд ако ти си такъв като този Багата в твоята държава и ти се случи подобно нещо ще видиш какви ще са реакциите на хората и тогава ги съди.

Коментар

Working...
                                X