IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Военно обучение в училище

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polina Разгледай мнение
    да, то се знае, че за две седмици няма да стане, затова да го въведат например като двугодишен курс на обучение.
    Е, де. Две години по 2 седмици лагер, би трябвало да стига...криво-ляво

Коментар

• да, то се знае, че за две седмици няма да стане, затова да го въведат например като двугодишен курс на обучение.

Коментар

• Първоначално изпратено от polina Разгледай мнение
        защо не? малко обучение по ред и дисциплина няма да бъде излишно.
        Да, ама за седмица-две не става. Умряла работа, доказано от практиката.

Коментар

• защо не? малко обучение по ред и дисциплина няма да бъде излишно.

Коментар

• Първоначално изпратено от newkid Разгледай мнение
            Какво е това девическо училище?
            Че що да е "девическо"? Едно време, и в техникумите имаше ВТО, просто момичетата ги събира'а во девически роти, така да се каже

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
              Коки,къде по-точно в интернет я откри тази снимка,май мярнах познати лица
              Какво е това девическо училище?

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                Киро не си спомням колко са били,,правила на чавдарчето'' Ако ти се сещаш за останалите ги сподели.
                По-долу бях писала ,че като пионерчета не сме слага калпаци .но се оказа ,че не съм права >http://upload.wikimedia.org/wikipedi...avdarcheta.JPG
                По Тошово време като ходихме на лагер с военно обучение. ,ни обличаха с ей такива униформи ../снимката я намерих в нета./
                Коки,къде по-точно в интернет я откри тази снимка,май мярнах познати лица

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                  Пфу, ама че глупости говорите!

Не се казва "лъскам бастуна", ами "смазвам пушката".

Всеки войник знае, че пушката трябва да де смазва за да е в бойна готовност!
                  Гигов добре ,че ме светна .Ако не бе го сторил ,нямаше да знам как му се вика на чекията по войнишки .
                  към всички пишещи мъже тук , едно поздравче с AC/DC ♫•♪''♪•♫ ♫♫ http://www.youtube.com/watch?v=4aRnFRtrYaI
                  Last edited by коки; 27.02.2012, 18:23.
                  Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Жена съм си и нищо човешко не ми е чуждо.А бастуни са лъскали оно време съучениците ми .Спор по това няма .
                    Пфу, ама че глупости говорите!

Не се казва "лъскам бастуна", ами "смазвам пушката".

Всеки войник знае, че пушката трябва да де смазва за да е в бойна готовност!
                    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Киро имам катеричка
                      киро не го знам но, някои тук ,доде не видим, не вярваме

Коментар

• Поредната безумщина ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                          Коки , а краставици не за ядене имаше ли
                          Киро имам катеричка

Коментар

• Коки , а краставици не за ядене имаше ли

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                              Коки издаде се че си мъж. много ли правихте операция бастун във вашия клас. Нищо де нормално- и във филмите на фелини го има
                              Киро объркал си влака .Жена съм си и нищо човешко не ми е чуждо.А бастуни са лъскали оно време съучениците ми .Спор по това няма .

Коментар

• Коки издаде се че си мъж. много ли правихте операция бастун във вашия клас. Нищо де нормално- и във филмите на фелини го има

Коментар

Working...
                                X