Първоначално изпратено от polina
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Военно обучение в училище
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polina Разгледай мнениезащо не? малко обучение по ред и дисциплина няма да бъде излишно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от newkid Разгледай мнениеКакво е това девическо училище?
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеКоки,къде по-точно в интернет я откри тази снимка,май мярнах познати лица
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеКиро не си спомням колко са били,,правила на чавдарчето'' Ако ти се сещаш за останалите ги сподели.
По-долу бях писала ,че като пионерчета не сме слага калпаци .но се оказа ,че не съм права >http://upload.wikimedia.org/wikipedi...avdarcheta.JPG
По Тошово време като ходихме на лагер с военно обучение. ,ни обличаха с ей такива униформи ../снимката я намерих в нета./
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеПфу, ама че глупости говорите!
Не се казва "лъскам бастуна", ами "смазвам пушката".
Всеки войник знае, че пушката трябва да де смазва за да е в бойна готовност!
към всички пишещи мъже тук , едно поздравче с AC/DC ♫•♪''♪•♫ ♫♫ http://www.youtube.com/watch?v=4aRnFRtrYaILast edited by коки; 27.02.2012, 18:23.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеЖена съм си и нищо човешко не ми е чуждо.А бастуни са лъскали оно време съучениците ми .Спор по това няма .
Не се казва "лъскам бастуна", ами "смазвам пушката".
Всеки войник знае, че пушката трябва да де смазва за да е в бойна готовност!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеКиро имам катеричка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеКоки , а краставици не за ядене имаше лиВсичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеКоки издаде се че си мъж. много ли правихте операция бастун във вашия клас. Нищо де нормално- и във филмите на фелини го имаВсичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
Коментар