IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Живота, Мисията и Делото на Кинг Симеон и неговата династия!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дедо
    от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия
    Увеличаване

Дедо е нагъл робот-терминатор, пионер в областта на камуфлажа и реториката, пристигнал от далечното бъдеще с идеална цел - разрушаване темпоралното равновесие. Апокрифни данни изобличават Дедо като седемнайстото превъплъщение на Ето Демерцел, известен още като Той, Роботът, Цар Макар и други.

С появяването си, Дедо незабавно разрушава темпоралното равновесие, довеждайки Костофф до трагично раздвоение на личността, докато в същото време всички кокошки в село Подгумер внезапно започват да снасят яйца с дата на годност 09.09.1944. Въпреки това, поради ширещите се софтуерни проблеми, фирмата производител на етикети продължава да маркира дата на снасяне като ?? ?? ????, в резултат на което хиляди заболяват от непреодолимо растройство, а спекулата с тоалетна хартия достига нови нечувани висоти.
    [редактиране]
    Изказ

Дедо има изключително стилен, красив и възвишен изказ. В резултат на това никой не го разбира, просто защото никой не е на необходимото ниво.

"Метафорично погледнато, може би, когато му дойде времето, за не повече от 800 дни,
    не е сега момента да ми задавате такива въпроси, вервайте ми!"
    - отговаря Дедо запитан за цвета на обувките му.

"Гледайте сега положително как кацнахте на Дедовия"
    - Дедо при избирането му за министър председател.

"Куртоазно погледнато, от широката страна на проблема и в зависимост от актуалната обстановка и конюнктура
    в Персийския залив върху зимния сън на мечките в Странджа планина, някои от моите министри ми вързаха
    мартеница. Но повечето от тях ми вързаха по една голяма тенекия да ми дрънчи до края на мандата."
    - Дедо, запитан дали са му вързали мартеница.

[редактиране]
    Сексуална ориентация

Дедо е метросексуален. Освен това с него не се спори. Като цяло той е над тези неща... Единственият му коментар след раждането на внуче No 11 е бил следният:

"М-даа... Внуци все още можем да правим..."

[редактиране]
    Архивраг

Архивраг на Дедо е Найо Цицин.

Коментар

• Дедо Симо-горския.ЦАР КОМУНИСТ КОМАРДЖИЯ И МОШЕНИК

Коментар

• Живота, Мисията и Делото на Кинг Симеон и неговата династия!

Нека в тази тема публикуваме само положителни, смислени факти и истории от живота на Кинг Симеон, семейството му и тяхното им партриотично дело за прослава и просперитет на отечеството ни.
        Негово Величество Кинг Симеон, е единствения български цар и бивш премиер който след мандата си не ползва охрана и шофьор които му се полагат по право. Въпреки че е една от най- известните и богати личности в света, той не ползва и частна охрана, дори сам си готви! Освен пример за наистина един нов тип съвременен благородник, Негово Величество Кинг Симеон демонстрира пред света че България е най-безопастната страна в света!!! Къде другаде толкова богат и известен човек, който е засегнал хиляди интереси като премиер на републиката, може да се разхожда без охрана, да ходи на разходка в планината, без ни най-малко притеснение че може да му се случи нещо! Не заслужане оплют от българските медии и хора, за мен Негово Величество Кинг Симеон наистина имаше възможно най-добрите намерения за изкарване на българина от батака в който беше затънал!
        Всичко за Негово Величество Кинг Симеон тук
        Да бъдем горди с делото на великите ни личности, благодарение на които напомняме на Европа и света че и ние имаме от "синята кръв" и не сме случаен народ в Европа, а наистина горди Българи и Европейци, с аристократична кръвна линия на приемственост!
        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
      Working...
      X