IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Господ забавя, но не забравя!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
    За съжаления тази "новина" я срещнах и на друго място.
    Джей, не Ви ли минава през ум, че не всички имат "гъвкава" ценностна система?
    Тази дама имаше куража да уволни след "преговори с потенциален инвеститор" господин "10%".Последователите му се стараят да окалят и нея.Такива си е демократичната преса.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
      Някой ако минава през Смолян за София, да ми се обади да дам два чувала смилянски компир за Инджова, една тенекия със сиренйе и даманжанка с червено вино, да изкара зимата с високо вдигната глава.
      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Някой ако минава през Смолян за София, да ми се обади да дам два чувала смилянски компир за Инджова, една тенекия със сиренйе и даманжанка с червено вино, да изкара зимата с високо вдигната глава.
        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
          Гледах го и аз. Каза, че имала пари спокойно и да не работела до края на живота си. Може да е метнала някой супер успешен бизнес и сега да е рентиерка, така, че да не я мислим повече
          гледал си ама нищо не си разбрал.

Коментар

• А,стига бе ,аман от пози и демо ,горката ,милата женица ! Сериозно ,истински ми е мъчно! Милата ,женица ! Гнусни са подобни пози!.. Харесвах я .......!

Коментар

• Първоначално изпратено от m a x Разгледай мнение
              Гледах интервю с Инджова след разпространението на въпросната публикация. Жената каза че чисти входа, защото иска и затова не й плащат
              Гледах го и аз. Каза, че имала пари спокойно и да не работела до края на живота си. Може да е метнала някой супер успешен бизнес и сега да е рентиерка, така, че да не я мислим повече
              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнение
                Жалко и за г-жа Инджова, нищо лошо не си спомням относно нейното управление, напротив мисля че излезе с чест за разлика от доста други бивши премиери!
                Едно е да излезеш чист от политиката. Съвсем друго е да си създадеш позиции, връзки и да се обвържеш необратимо с политическата олигархия. Той и ББ всезе само като секретар на МВР. А се оказа че това е по-силно позиция и от министър на МВР!
                http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Гледах интервю с Инджова след разпространението на въпросната публикация. Жената каза че чисти входа, защото иска и затова не й плащат
                  Last edited by m a x; 28.01.2012, 21:21.
                  maxilian.blog.bg

Коментар

• Това се случва с използваните и захвърлени като ненужна вещ хора за съжаление. Запознат съм с 2 подобни случая от близкото минало:
                    - шеф на голяма и известна фалирала банка след изтърпяване на присъдата си се кандидатира за сервитьор в мое заведение, понеже никъде не искали да го наемат.
                    - отново шеф на по-малка фалирала банка, след изтърпяване на присъдата го срещнах в забравено село на турската граница, с вид на БенГън с брада до кръста и целия в ла*на да пасе кози и живее в обор! Купих си яренца от него, лично ги одра и разфасова.......
                    На някой може и да му е смешно, но на мен и в двата случая ми стана тъжно. Наистина и двамата са имали своята вина да допуснат хиляди да изгорят със спестяванията си, но не те са откраднали парите им, иначе нямаше да са на това дередже в момента. При това са излежали по няколко години в затвора. Тези, които в действителност откраднаха парите си живеят охолно и в разкош, а употребените и окрадените да се оправят сами........
                    Жалко и за г-жа Инджова, нищо лошо не си спомням относно нейното управление, напротив мисля че излезе с чест за разлика от доста други бивши премиери!

Коментар

• това е от някой жълт вестник-съмнявам се. а и да е истина - евала на г-жа Инджова!

Коментар

• Не познавах Инджова и искрено съжалявам, ако не го е заслужила. Всички сме хора, обаче, случват се и по-гадни работи. Особено, ако си бил "звезда" на политическия небосклон, от типа дърво без корен. Сиреч, от онези, измислените, издигнати на гребена на вълната да свършат нечия мръсна работа и, без да са били изградили свой, икономически тил /преди или след това/. Тогава, една такава безтегловност за едното чудо, те праща под мостовете. Жалко, ако е истина дори за служебен премиер...

Коментар

• Тя бе една от създателките на съвременната система. Защо трябва да е жертва на системата за която е отдала енергия, сили и част от живота си? Утре бате Бойко току го видим на някой паркинг да къса билетчета.
                          Видят ли те младите вълци че си си изпял песента, прошка няма! Система!
                          http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Не се радвайте и аз бих си взимал парите от борсата 1 година първо. Ако заплатата и е била 1500 лева сега и броят от бюрото по 900 лева на месец.
                            Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                              За съжаления тази "новина" я срещнах и на друго място.
                              Ценностните системи вероятно са основен приоритет на ДС и Мултигрух, за това и призовавам да и помагат.

Коментар

• За съжаления тази "новина" я срещнах и на друго място.

Коментар

Working...
                                X