IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как ще гласуваш ТИ на втория тур за президент?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• НЕЗАБАВНО КАСИРАНЕ НА ИЗБОРИТЕ И ОСТАВКА НА ПРЕСТЪПНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА ГРОБ !!!

ПО-МАНИПУЛИРАНИ, ПО-ПРЕСТЪПНИ, ПО-ИЗМАМНИЧЕСКИ ИЗБОРИ НИКОГА НЕ Е ИМАЛО !!! Страшни нарушения навсякъде, подменяни бюлетини, дупетати от ГРОБ мъкнат чували, симпатично мастило, купувани гласове, десетки хиляди Българи лишени от конституционното си право на глас !!!

ТОВА получихме - предупредих го още когато 3 000 000 идиоти дадоха власт на криминалният престъпник борисов !!!!
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      мда, игнор е най-добрият начин за справяне с троловете. За съжаление, така се убива всяко нормално мнение и се губи всякаква дискусия, но това си е проблем на Инвестор-а

Успех на герб, ще им е необходим, макар да не виждам как ще го постигнат, при положение, че жертваха единственият си по-читав кадър и реално в това правителство не остана нито един непартиен специалист. Е, поне калинки (и от мъжки, и от женски пол), ще има бол Искрено се надявам, след 1,5 години, ако изобщо избутаме следващата, дянковата зима, няма да ми се наложи да гласувам с огромно отвращение за някое комуне, но пък може и да е такъв сценарипт на кукловодите

И последно - ББ ще се кандидатира ли за президент след 5 години или не. Че май пак се врътна по Бойкоборисовски на 180 градуса, но то ние си го приехме това за нещо нормално вече
      Ами аз нали това разправям, игнор и толкова.

А относно отвращението от гласуване-в събота бях с едни приятели, единият е твърдолинеен десен. И каза че за ПЪРВИ път от 89та насам няма да гласува. До там е докарана десницата. Какво им пречеше да издигнат Петър Стоянов? Беше свестен президент и аз с удоволствие бих гласувал за него, защото по дефиниция ми беше ясно, че човек на БСП не може да победи Плевнелиев.
      Ама нямаше как да стане след като брата на Стоянов е депутата от ГЕРБ в европейския парламент.
      Е за това Костов плака, че Бойко му откраднал "синята идея". Ама пак призова да се гласува за ГЕРБ. От мазохизъм ли?
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• мда, игнор е най-добрият начин за справяне с троловете. За съжаление, така се убива всяко нормално мнение и се губи всякаква дискусия, но това си е проблем на Инвестор-а

Успех на герб, ще им е необходим, макар да не виждам как ще го постигнат, при положение, че жертваха единственият си по-читав кадър и реално в това правителство не остана нито един непартиен специалист. Е, поне калинки (и от мъжки, и от женски пол), ще има бол Искрено се надявам, след 1,5 години, ако изобщо избутаме следващата, дянковата зима, няма да ми се наложи да гласувам с огромно отвращение за някое комуне, но пък може и да е такъв сценарипт на кукловодите

И последно - ББ ще се кандидатира ли за президент след 5 години или не. Че май пак се врътна по Бойкоборисовски на 180 градуса, но то ние си го приехме това за нещо нормално вече
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• ЛИЧЕН КОНТАКТ http://borsi.blog.bg/politika/2011/1...kontakt.844790

Посвещавам това стихотворение на всички доносници на новото политическо ДС в България

http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• честито на "спечелилите"! Утре или вдругиден ще направя един обзор на БГ икономиката,за да видите РЕАЛНОТО ПОЛОЖЕНИЕ в страната! Лозунгът на ПУбедителите "Градим България" трябва да се превежда като "Крадем от българите,трошим парите на данъкоплатците за НЕВЪЗВРАщАЕМИ ИНВЕСТИЦИИ,лапаме комисиони за това и водим България към ЗРЕЛИщЕН ФАЛИТ под вещото ръководство на американския ни патрон Уорлик"! На "СПЕчЕЛИЛИТЕ" да им кажа скоро ще ударите джакпота - Мутрагеньо ще Ви направи всичките "милионери" както през 1997 февруари( в дъното на кризата около 600 $ бяха 1 милион лева)! Да ви е честит новия президент - всичката власт е на мутрите и американците зад гърба им!

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
              мда, това как стана!?!?
              чрез подмяна ,при вкарването електронно
              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                който няма колан ще затяга капачката на бутилката с водка...Коки ма да не ти спряха кинтите ма...тц тц тц точно преди зима ..казах ти ,че комунягите са долни хора ..ти не ми вярваш..Скивай сега , аз се намърдах при победителите и сега ще я карам по гръб..Ако съвсем я закъсаш обади се , не съм толкова лош .. за водка ще ти дам кинти
                Йосифе, виж на лични те питам нещо.

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                  Гълъбче ,а който няма колан какво да затяга???
                  който няма колан ще затяга капачката на бутилката с водка...Коки ма да не ти спряха кинтите ма...тц тц тц точно преди зима ..казах ти ,че комунягите са долни хора ..ти не ми вярваш..Скивай сега , аз се намърдах при победителите и сега ще я карам по гръб..Ако съвсем я закъсаш обади се , не съм толкова лош .. за водка ще ти дам кинти

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                    Като гледам разреза на избирателите, май до голяма степен е изиграла роля информираността на гласоподавателите (Интернет - млади и грамотни). Те четат какво става по света и вече много трудно се хващат на демагогското говорене на БСП.
                    Какво е казал нашият кандидат кмет за Русе издигнат от СК и ВМРО подкрепен и от 13 партии днес>Искрен Веселинов: Аз не се състезавах с Пламен Стоилов, а с Бойко Борисов. Явно мнозинството одобрява тоталитарния модел на управление, а това говори зле за наличието на гражданско общество у нас. Ние имахме избори не срещу една партия, а срещу държавната машина като цяло", http://dunavmost.bg/video-news/item/...gainst-borisov
                    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Остави президентските.
                      Местните са интересни. Ако някой ми беше казал, че в Бургас ще има над 70% ГЕРБ - никога нямаше да му повярвам.
                      Резултата на Николов в Бургас, бе напълно очакван! За две години тук се изляха купища пари! Не подкрепям ББ и ГЕРБ, но в конкретния случай не мога да си изкрия душата,че настоящия кмет за две години свърши три пъти повече работа, отколкото предишния за 12 години и града ни продоби съвсем различен облик! Разбира се има доста недоизкусурени неща, за които можеш да се хванеш, но те са несъществени на фона на това което е направено до сега от него!

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                        мда, това как стана!?!?
                        много лесно ..пиеш 5 водки без салата и почваш да си съченяваш "страшни" приказки...Ти не знаеш ли че въпросната коки е уволнена дисциплинарно за злоупотреба с алкохол... Съдии , прокурори нали ги знаеш пият и карат и не ебават..само че тя прекалила....

Коментар

• На практика едва ли има значение дали ще е Плевнелиев или Калфин президент , трудни времена ни чакат и този избор не ги отменя.В бюджета няма пари и приходите се свиват , очаквам скоростта на свиване рязко да нарастне..възможни са и проблеми с банките или поне собствениците им отвън отказват очевидно да ги капитализират , така както се изказват. Трябва ни по голямо влияние в ЕС , да ни чуят там , но сме почти в изолация.
                          D.Y.F-091066

Коментар

Тия избори си бяха предрешени много отдавна Аз знаех ,че Плевнелиев ще е президент .Каква е цента ,дано скоро излезе инфо
                            ТЯ ЗНАЕЛА.....ех алкохола как размътва съзнанието...спри го ма , съвсем ще изперкаш

Коментар

Остави президентските.
                              Местните са интересни. Ако някой ми беше казал, че в Бургас ще има над 70% ГЕРБ - никога нямаше да му повярвам.
                              И слава богу, че преизбраха Димитър Николов. Градът за 3-4 години просто светна и то просто е видимо отвсякъде. Човекът дори не се постара да направи някаква що годе предизборна кампания. Делата сами говорят.

Коментар

В Русе е същата работа . Така жестоко се изгавриха с русенци ,че нямам думи.Наложиха ни за кмет, некомпетентен доказан от Комисията по досиета ,доносник на репесивният апарат дс.
                                мда, това как стана!?!?

Коментар

Working...
                                X