IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как ще гласуваш ТИ на втория тур за президент?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Още като ти видях аватара и разбрах, колко си умен

Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
    Той отдавна е Майстор, за разлика от твоя Плевнелиев,който е бил и ще си остане една мижитурка!

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
      Аз изглежда съм в ситуация, че трябва да избера едно от две неща, които не харесвам...
      Дори и така да е за много хора, аз знам, че ще изберат Плевнелиев!
      Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.

Коментар

• Първоначално изпратено от Brazilia231 Разгледай мнение
        Това писмо на Калфин може да си го завреш знаеш къде..
        Комунисти и свиня срам нямат..Точно те ще говорят за диктатура..ама че сган.
        Както винаги крадецът вика: дръжте крадеца!
        Комунисти и комсомолци всякакви, ама сега пък били демократи вече, я виж ти!

За това в неделя ще си го получат, дай боже!
        Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.

Коментар

• Като гледам упадъчните настроения и тук и в анкетата, .. плевнята май ще удари джакпота

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
            От твоя Калфа няма да стане Майстор....
            Той отдавна е Майстор, за разлика от твоя Плевнелиев,който е бил и ще си остане една мижитурка!

Коментар

• Аз изглежда съм в ситуация, че трябва да избера едно от две наща, които не харесвам...
              Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                Като сте заговорили Доган, та Доган ..... Аз пък виждам нещата малко по-различно. Според мен дъртата лисица приложи номера с "отровната целувка" в нощта след изборите. Толкова категорична подкрепа за Калфин, при това поднесена по неповторимо нагъл начин (и то съзнателно нагъл), плюс това че даде думата на най-дразнещия си човек да наглее още повече (Лютви Местан), ме кара да мисля, че всъщност Доган играе за Плевнелиев. Резултатът от тази среднощна наглост ще е тотална мобилизация на всичко живо срещу Калфин. Освен това, е много съмнително доколко НАИСТИНА електоратът на Доган ще получи инструкции да гласува за Калфин. Този електорат не се управлява чрез телевизионни обръщения, а чрез преки указания от "десетниците", "стотниците" и т.н. Никой не знае какво ще бъде истинското указание в изборния ден. И последно - не е вярно, че електоратът на Доган не е гласувал за президент на първия тур. Достатъчно е да се направи анализ на броя гласове за кметове и общински съети и на гласовете за президент на тези избори, плюс анализ на броя гласове на предишни избори в турските райони и ще видите, че всъщност малка част, и то в определени райони, е получила указания да не гласува за президент. Манипулацийката ни бе поднесена незабележимо и елегантно, като "изтече" информация как на бабите помакини във Велинградско им било казано да гласуват само за местна власт. Абе при Доган нищо не е така, както изглежда. Стара лисица е той.

П.С. А не е ли странно, че всички медии на Пеевски от месеци се държат като официози на ГЕРБ?
                +1, уникално точно мнение за ситуацията на сегашните избори. И аз съм почти на 100% убеден, че ДПС играят с ГЕРБ - та нали парламентарните избори бяха спечелени от герб точно заради "случайната изцепка" на Сдухан. А за медиите на Пеевски дори няма смисъл да говорим. Да не отваряме тема пък за барбекюто на доган, за липсата на присъди за кражбите на предишните и т.н. и т.н.

Аз не съм сигурен дали ще гласувам, просто омерзението ми е голямо - много е жалко да нямаш алтернатива
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                  Като говориш за свиня имаш впредвид Фидоска!
                  От твоя Калфа няма да стане Майстор....

Коментар

Всъщност това е единственият минус за Плевнелиев - съмненията дали няма да бъде "кукла на конци". Аз лично вярвам, че ще се еманципира от ББ. Препоръчвам на всички да прочетат историята на папа Йоан XXII
                    Или Ришельо! Дали да рискувам? Залога става много голям.
                    Last edited by citizen_bg; 26.10.2011, 14:44.

Коментар

Всъщност това е единственият минус за Плевнелиев - съмненията дали няма да бъде "кукла на конци". Аз лично вярвам, че ще се еманципира от ББ. Препоръчвам на всички да прочетат историята на папа Йоан XXII
                      За последните две години някой успял ли е да се еманципира от Бойко. Допуска ли се в Герб и капка различно мнение от това на Борисов. Самия Плевнелиев не си ли смени позицията на 180 градуса на прескоференцията след изборите, когато Бойко му скръцна със зъби. Дори не трябваше да го убеждава, просто си смени мнението без въпроси. То не изглежда да бъде и кукла на конци, по скоро от тези на вентрилоквистите, където просто ще говори с гласа на Бойко с промяна само в тембъра от кумова срама пред погазването на конституцията

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                        Явно "европейска ориентация" в превода на Калфин означава ученичките на Гоце, неговите архари, опитомени вълчици, руски Голям шлем, президентска администрация от ДС, кражбите от Белене, порциите на Доган Цанков Камък и Водно огледало, сараи, селскостопанска техника и главоноги в ДАНС, заменки с цел унищожаване природата на България и т.н.

За Плевнелиев "европейско развитие" означава усвояване на еврофондове и инфраструктура, подмяна на квотата на Гоце в съдебната система, енергийна ефективност, нови хора в политическия елит, необременени от корумпираните практики на така наречения преход.

Изборът е ваш!
                        Плевнелиев означава само едно мутрата пожарникар Борисов

Ако искате да продължават да ви тъпчат мутрите, тичайте да гласувате за Плевнелиев, защото той е абсолютно независим, от него нищо не зависи!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Brazilia231 Разгледай мнение
                          Това писмо на Калфин може да си го завреш знаеш къде..
                          Комунисти и свиня срам нямат..Точно те ще говорят за диктатура..ама че сган.

Като говориш за свиня имаш впредвид Фидоска!

Коментар

• Първоначално изпратено от citizen_bg Разгледай мнение
                            Властта покварява. Бих се замислил много дали тя цялата да се даде в ръцете на умен и толерантен човек, камо ли в ръцете на някой, който взема решенията "на инат" или ги сменя на следващия ден(след "съвет" предполагам). Ще бъде ли в състояние и положение Плевнелиев да "съветва"? Иначе като министър ми харесва.
                            He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                              Ммм и как ще "запазим демокрацията и европейската ориентация на България", чрез гласуване за един откровенно руски мужик и слуга и калфа на Гоце?
                              Явно "европейска ориентация" в превода на Калфин означава ученичките на Гоце, неговите архари, опитомени вълчици, руски Голям шлем, президентска администрация от ДС, кражбите от Белене, порциите на Доган Цанков Камък и Водно огледало, сараи, селскостопанска техника и главоноги в ДАНС, заменки с цел унищожаване природата на България и т.н.

За Плевнелиев "европейско развитие" означава усвояване на еврофондове и инфраструктура, подмяна на квотата на Гоце в съдебната система, енергийна ефективност, нови хора в политическия елит, необременени от корумпираните практики на така наречения преход.

Изборът е ваш!

Коментар

• Властта покварява. Бих се замислил много дали тя цялата да се даде в ръцете на умен и толерантен човек, камо ли в ръцете на някой, който взема решенията "на инат" или ги сменя на следващия ден(след "съвет" предполагам). Ще бъде ли в състояние и положение Плевнелиев да "съветва"? Иначе като министър ми харесва.

Коментар

Working...
                                X