IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как ще гласуваш ТИ на втория тур за президент?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• .
    .
    .
    Избираш Калфин - получаваш Доган
    .
    .
    .
    Don't work hard, work smart!

Коментар

• "Борисов не си пада по слаби хора, той е мъжкар“
      Плевнелиев: Ще бъда партньор, не подизпълнител
      "Като министър не полагах асфалт, а изграждах институциите", казва кандидатът на ГЕРБ за президент

http://www.mediapool.bg/плевнелиев-щ...ews185538.html

По време на дебата между първите трима преди изборите казахте, че сте отказал на Борисов съвсем скоро. За какво му отказахте?

Много пъти съм казвал “не” на Борисов. Ивайло Калфин толкова се оплете да ми прехвърля на мен манипулациите за собственото си битие, но аз достойно останах на страни. Послушният е Калфин, не съм аз. От 10 години той не е казвал нищо срещу Първанов. Той иска да е президент и обединител, аз питам – ще бъде ли той обединител като Първанов, който в средата на мандата си стартира собствено движение “АБВ”. Разбира се, Калфин послушно беше отново до него. Ясно е кой е послушният. Ясно е кой е статуквото.

Борисов не си пада по слаби хора, пред него трябва да защитавате тезите си. А и аз съм от един край на България, където смятам, че всеки един от нас малко е войвода.

Последното “не” беше в един разговор по отношение на Бюджета за 2012 година, където въпреки че вече не съм министър си казах мнението, че енергийната ефективност е най-важната според мен антикризисна мярка. Тя може създаде десетки хиляди работни места. Инвестициите в енергийна ефективност е малко като в магистралите – инвестирате едно, получавате две и половина. Това едно, да кажем, ви струва 20 евро цента, получавате 2.5 евро възвращаемост.

Калфин се нацупи на Ламбо
      Не съм завалия, отсече кандидатът за вице

vsekiden.com ~ четвъртък, 27 октомври 2011

Калфин отново е тежко обиден на своя кандидат за вицепрезидент Стефан Данаилов заради изказвания по негов адрес, споделиха от щаба на БСП. Едва отшумя обидата от дебата, когато Данаилов пред всички скастри Калфин с думите “Ти по-добре си мълчи, че ще объркаш нещо”, и Ламбо отново унижи Калфин публично, като го нарече „завалийка”. “

Когато започнахме, завалийката Калфин имаше много нисък процент”, изцепи се Данаилов. Калфин поискал обяснение защо актьорът постоянно го обижда. „Това не е сцена и ти не си в главната роля, а аз. И не съм завалия!”, сопнал се Калфин и потърсил помощ от Георги Първанов. Той се обадил посред нощ на Данаилов да го кастри за езика му и го предупредил друг път да внимава.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
        Не гласувайте братя! Ако гласуват само 100 000 човека, изборите ще станат нелигитмни и във всеки един момент може да свалим президента с пунч!
        Е те може да хванат едни 70-80 000 мангала да гласуват и готово. Мижав е шанса, да станат нелигитимни. Все едно Монсанто да я кара бе ГМО
        Предлагам да започваме предварително с импичмънта, като видят какво ги чака, може и кандидатите да се откажат.
        Не е препоръка
        Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
          ивайло калфин - поредния бесепар без един ден трудов стаж, но за сметка на това старателно отгледан от партията на държавна ясла
          12, за кой ще гласуваш ?
          Не е препоръка

Коментар

• Не гласувайте братя! Ако гласуват само 100 000 човека, изборите ще станат нелигитмни и във всеки един момент може да свалим президента с пунч!
            Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• ивайло калфин - поредния бесепар без един ден трудов стаж, но за сметка на това старателно отгледан от партията на държавна ясла

до 1994 г. — работи в държавно външнотърговско предприятие
              1994–1997, 1997–2001 — Народен представител в 37 и 38 НС
              1997 година напуска БСП след като партията връща неизпълнен мандат за съставяне на правителство. През април същата година става секретар на новоучредената партия Българска евролевица с председател Александър Томов.
              2000 г. — Учредител на Политическо движение „Социалдемократи“
              От 2000 г. — Старши преподавател в Интернешънъл Юниверсити — София
              2002–2005 г. — Секретар по икономическите въпроси на президента на Република България [1]
              От 2004 г. — Член на Консултативния съвет на Българската народна банка
              2005-2009 — Депутат в 40 Народно събрание. Заместник-председател на Министерския съвет и министър на външните работи
              от 2009 г. —> евродепутат

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                Ами то тогава тези които се кандидатират, а не вземат 50% от избирателите, накуп, цялата листа у затворооооооооооо

Тогава с кеф ще плащам
                Имаш ли толкова!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                  Значи,пак ти ще плащаш!!!
                  Ами то тогава тези които се кандидатират, а не вземат 50% от избирателите, накуп, цялата листа у затворооооооооооо

Тогава с кеф ще плащам

Коментар

Аааа, не

ще плащат тези, които не могат да съберат 50% общо от избирателите. Да се научат да не се кандидатират друг път, щото не аз харча народни пари, а те
                    Значи,пак ти ще плащаш!!!

Коментар

Най-добре!!!Пък ти ще плащаш!!!
                      Аааа, не

ще плащат тези, които не могат да съберат 50% общо от избирателите. Да се научат да не се кандидатират друг път, щото не аз харча народни пари, а те

Коментар

Трябва да се заложи със закон, че ако над 50% не гласуват, тогава значи, че избирателите не искат никой от кандидатите и да има нови избори с нови кандидати.
                        Най-добре!!!Пък ти ще плащаш!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                          Пърдят в едно гърне бесепарите барабар с герберите.
                          А Доган ги онажда всичките
                          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Svetulka Разгледай мнение
                            аз май няма да гласувам този път
                            Трябва да се заложи със закон, че ако над 50% не гласуват, тогава значи, че избирателите не искат никой от кандидатите и да има нови избори с нови кандидати.

Коментар

• аз май няма да гласувам този път

Коментар

Ми,гласувайте заГЕРБ тогава!!!
                                Ааа, така не,

не може за едното дете да си майка, а за другото мащеха.

Трябва да има решение и за двете деца да си майка

Коментар

Working...
                                X