IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как ще гласуваш ТИ на втория тур за президент?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И ей от това ме е най-срам - да сме ЕДИНСТВЕНАТА държава в Европа, където пребоядисаните комунисти са все още фактор в политиката.
    И знаеш ли защо така се получи?Защото комунистите си спретнаха ,,демокрацията'' .Това е и причината да няма в страната ни ЛУСТРАЦИЯ .
    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
      Не съм се сетил за това!!!
      Изприщвам се като гледам станишката да ми ломоти!!!
      Няма ли някой свестен социалдемократ в тая държава бе да направи нормална социалдемократическа партия!!!Това като стане,преходът за мен ще бъде приключен!!!
      Ми явно няма, за съжаление. И ей от това ме е най-срам - да сме ЕДИНСТВЕНАТА държава в Европа, където пребоядисаните комунисти са все още фактор в политиката. Интересното е, че "по линия на десните партии" вече си минахме по реда - в смисъл, че десните от началото на прехода изчезнаха от политическата сцена (имам предвид СДС и наследниците му), което си е напълно нормално и навсякъде така стана. Но с толкова силна бивша комунистическа партия сме направо уникат в Европа. Ей от това ме е срам!
      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        сега БСП ще махнат Станишевв като се върне Първанов и отношенията между ГЕРБ и БСП ще се затоплят доста бързо. И на следващите избори ще си имаме коалиция ГЕРБ БСП. Да видим тогава какво ще говориш
        А да бе той Б.Б е толкова тъп като тебе.Айде по леглата вече, а????
        Избирателите на БСП са достатъчно възрастни.И сега говори за конференции с които били избирани кандидати, които били най печеливши, е как с авторитарно тоталитарен режим ли.
        И Първанов е от доста отдавна е политически труп.А на мен не ми се мисли за такива.
        Щом Плевнята казва, че ще осигури Европейско развитие на България.Какво има да коментирате пълните си глупости.

ХАХАХА
        Гласувахте ли за Станишев, браво пълни малоумници.Виждате ли го какъв е голям хахаха, точно колкото тях ви е мисленето и си личи.

Аури и харзми хахах Тоя Станишев за него ли гласувахте тука повечето ....хаха
        Last edited by SoKoLoV; 31.10.2011, 01:32.

Коментар

• отношенията между ГЕРБ и БСП ще се затоплят доста бързо. И на следващите избори ще си имаме коалиция ГЕРБ БСП. Да видим тогава какво ще говориш
          Някой ако си мисли ,че сега я нямат ,жестоко се е излъгал.Доказателство е на местно ниво ,където в Общ.съвети си глауват дружно герб+бсп+дпс.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнение
            Какво значи нечестни и манипулирани с полицейски натиск, с полиция, натиск, и какви ли не празни от факти приказки.Особено нови избори и предсрочни избори.ахаха
            Напълно болни шизофренични прасета.И гласувалите за вас са на същият акъл.
            Ами да ви кажа, аз по гнусни политически трупове, които наричат себе си опозиция не искам да виждам никога.И ДАНО НИКОГА НЕ ВИДЯ, А КАМО ЛИ ВЪВ ВЛАСТТА ТАКИВА.
            Като БЪЛГАРСКАТА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ.
            Били на всеки километър, мамицата ви болна и вредна.....
            сега БСП ще махнат Станишевв като се върне Първанов и отношенията между ГЕРБ и БСП ще се затоплят доста бързо. И на следващите избори ще си имаме коалиция ГЕРБ БСП. Да видим тогава какво ще говориш

Коментар

• Честит Тиквин ден!
              Поздравете се със светлината от СиБанкя !

Коментар

• Какво значи нечестни и манипулирани с полицейски натиск, с полиция, натиск, и какви ли не празни от факти приказки.Особено нови избори и предсрочни избори.ахаха
                Напълно болни шизофренични прасета.И гласувалите за вас са на същият акъл.
                Ами да ви кажа, аз по гнусни политически трупове, които наричат себе си опозиция не искам да виждам никога.И ДАНО НИКОГА НЕ ВИДЯ, А КАМО ЛИ ВЪВ ВЛАСТТА ТАКИВА.
                Като БЪЛГАРСКАТА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ.
                Били на всеки километър, мамицата ви болна и вредна.....

Ахахаха 10 -ки милиони лв от рекет били влезли в изборите на страната на ГЕРБ.
                Говорят, че Цветанов подслушвал, а то техният президент като агент на КГБ записва и пуска в медиите. Малко долно, но и показателно.
                Изборите били "нечестни"
                хаха
                Ей болни комунисти.Вместо да поемат политическа отговорност и да се махат те стоят там.Напълно малоумно пак.
                Last edited by SoKoLoV; 31.10.2011, 01:24.

Коментар

• aз не гласувах на тези избори - не намерих сили в себе си да отида и да подкрепя червеният кандидат. Но Монти е прав - след 2 години няма да имам никакъв избор и ще трпбва да гласувам (поне мажоритарно) за комунетата, за да не Боко, така както преди 2 години гласувах мажоритарно за герб, колкото и да ми е ултрапротивна полицейщината, само и само да не са комунистоте и турците!!!! Ами честито, г-да управляващи, успявате дори и десни хора, като мен, да конвертирате в леби идеи искрено се надявам да има някакво чудо и след 2 години да не ми се налага да гласувам за комунистите, а за някаква дясна алтернатива, различна от милиционерите!!!!

Жалко за тази държава, а лошото е, че вече съм на възраст и позиция, която не ми позволява да емигрирам - изключителен патриот като мен, който би дал животът си (не само виртуално), за да я има България, да иска да емигрира...... Жалко.....
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Президент ли? Борисов не ще!Причината >
                    Толкова съм се уморил вече, а имаме толкова много работа още да свършим. Заслужавам и да си почина, ако ми остане време в края на живота". Това заяви премиерът Бойко Борисов на пресконференцията в НДК след балотажа на президентските избори, спечелен от кандидата на управляващите Росен Плевнелиев.
                    http://www.dnes.bg/prezidentski-novi...ne-shte.132740

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                      Кефалче край на политиката за сега. Утре американците от 15,3 ли отварят... или сменят времето преди отварянето....
                      Не съм се сетил за това!!!
                      Изприщвам се като гледам станишката да ми ломоти!!!
                      Няма ли някой свестен социалдемократ в тая държава бе да направи нормална социалдемократическа партия!!!Това като стане,преходът за мен ще бъде приключен!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                        Тц, сега държавата най-сетне ще има специален съд срещу мафията!
                        Че досега кой е пречил за това? Май беше парламентарната група на ГЕРБ. Между другото, почти не се сещам за топ мафиот, който да не е фен на ГЕРБ в момента.

Коментар

• Кефалче край на политиката за сега. Утре американците от 15,3 ли отварят... или сменят времето преди отварянето....

Коментар

• Тва го слушаме вече над две години - как ли се чувстваш да си пропиляла две години от живота си в лъжи и плюене от сутрин до вечер по форумите - и за какво - напразно.

Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                            .Днешният ден беше пикът на Бойко .Оттук започва движението му по нанадолнището.Празните приказки вече няма да вършат работа.Недоволните в тази страна се увеличават все повече и повече,но нямат смелост да материализират това недоволство със събаряне на властта/засега/.

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                              Тц, сега държавата най-сетне ще има специален съд срещу мафията!
                              Блажени са вярващите защото тяхно е царството небесно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                                Човека е поздравил защото подкрепя Калфин от душа а ние сме гласували насила за по малкото зло.....
                                Така си .И аз нееднократно го заявих това ,че и колкото да не ми харесва масона Калфин приех го за по -малкото зло.Днешният ден беше пикът на Бойко .Оттук започва движението му по нанадолнището.Празните приказки вече няма да вършат работа.Недоволните в тази страна се увеличават все повече и повече,но нямат смелост да материализират това недоволство със събаряне на властта/засега/.

Коментар

Working...
                                X