И ей от това ме е най-срам - да сме ЕДИНСТВЕНАТА държава в Европа, където пребоядисаните комунисти са все още фактор в политиката.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как ще гласуваш ТИ на втория тур за президент?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеНе съм се сетил за това!!!
Изприщвам се като гледам станишката да ми ломоти!!!
Няма ли някой свестен социалдемократ в тая държава бе да направи нормална социалдемократическа партия!!!Това като стане,преходът за мен ще бъде приключен!!!He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
SoKoLoV
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениесега БСП ще махнат Станишевв като се върне Първанов и отношенията между ГЕРБ и БСП ще се затоплят доста бързо. И на следващите избори ще си имаме коалиция ГЕРБ БСП. Да видим тогава какво ще говориш
Избирателите на БСП са достатъчно възрастни.И сега говори за конференции с които били избирани кандидати, които били най печеливши, е как с авторитарно тоталитарен режим ли.
И Първанов е от доста отдавна е политически труп.А на мен не ми се мисли за такива.
Щом Плевнята казва, че ще осигури Европейско развитие на България.Какво има да коментирате пълните си глупости.
ХАХАХА
Гласувахте ли за Станишев, браво пълни малоумници.Виждате ли го какъв е голям хахаха, точно колкото тях ви е мисленето и си личи.
Аури и харзми хахах Тоя Станишев за него ли гласувахте тука повечето ....хахаLast edited by SoKoLoV; 31.10.2011, 01:32.
Коментар
-
отношенията между ГЕРБ и БСП ще се затоплят доста бързо. И на следващите избори ще си имаме коалиция ГЕРБ БСП. Да видим тогава какво ще говоришВсичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнениеКакво значи нечестни и манипулирани с полицейски натиск, с полиция, натиск, и какви ли не празни от факти приказки.Особено нови избори и предсрочни избори.ахаха
Напълно болни шизофренични прасета.И гласувалите за вас са на същият акъл.
Ами да ви кажа, аз по гнусни политически трупове, които наричат себе си опозиция не искам да виждам никога.И ДАНО НИКОГА НЕ ВИДЯ, А КАМО ЛИ ВЪВ ВЛАСТТА ТАКИВА.
Като БЪЛГАРСКАТА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ.
Били на всеки километър, мамицата ви болна и вредна.....
Коментар
-
SoKoLoV
Какво значи нечестни и манипулирани с полицейски натиск, с полиция, натиск, и какви ли не празни от факти приказки.Особено нови избори и предсрочни избори.ахаха
Напълно болни шизофренични прасета.И гласувалите за вас са на същият акъл.
Ами да ви кажа, аз по гнусни политически трупове, които наричат себе си опозиция не искам да виждам никога.И ДАНО НИКОГА НЕ ВИДЯ, А КАМО ЛИ ВЪВ ВЛАСТТА ТАКИВА.
Като БЪЛГАРСКАТА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ.
Били на всеки километър, мамицата ви болна и вредна.....
Ахахаха 10 -ки милиони лв от рекет били влезли в изборите на страната на ГЕРБ.
Говорят, че Цветанов подслушвал, а то техният президент като агент на КГБ записва и пуска в медиите. Малко долно, но и показателно.
Изборите били "нечестни"
хаха
Ей болни комунисти.Вместо да поемат политическа отговорност и да се махат те стоят там.Напълно малоумно пак.Last edited by SoKoLoV; 31.10.2011, 01:24.
Коментар
-
aз не гласувах на тези избори - не намерих сили в себе си да отида и да подкрепя червеният кандидат. Но Монти е прав - след 2 години няма да имам никакъв избор и ще трпбва да гласувам (поне мажоритарно) за комунетата, за да не Боко, така както преди 2 години гласувах мажоритарно за герб, колкото и да ми е ултрапротивна полицейщината, само и само да не са комунистоте и турците!!!! Ами честито, г-да управляващи, успявате дори и десни хора, като мен, да конвертирате в леби идеи искрено се надявам да има някакво чудо и след 2 години да не ми се налага да гласувам за комунистите, а за някаква дясна алтернатива, различна от милиционерите!!!!
Жалко за тази държава, а лошото е, че вече съм на възраст и позиция, която не ми позволява да емигрирам - изключителен патриот като мен, който би дал животът си (не само виртуално), за да я има България, да иска да емигрира...... Жалко.....Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Президент ли? Борисов не ще!Причината >Толкова съм се уморил вече, а имаме толкова много работа още да свършим. Заслужавам и да си почина, ако ми остане време в края на живота". Това заяви премиерът Бойко Борисов на пресконференцията в НДК след балотажа на президентските избори, спечелен от кандидата на управляващите Росен Плевнелиев.
http://www.dnes.bg/prezidentski-novi...ne-shte.132740Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеКефалче край на политиката за сега. Утре американците от 15,3 ли отварят... или сменят времето преди отварянето....
Изприщвам се като гледам станишката да ми ломоти!!!
Няма ли някой свестен социалдемократ в тая държава бе да направи нормална социалдемократическа партия!!!Това като стане,преходът за мен ще бъде приключен!!!
Коментар
-
ОК
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеТц, сега държавата най-сетне ще има специален съд срещу мафията!
Коментар
-
Тва го слушаме вече над две години - как ли се чувстваш да си пропиляла две години от живота си в лъжи и плюене от сутрин до вечер по форумите - и за какво - напразно.
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение.Днешният ден беше пикът на Бойко .Оттук започва движението му по нанадолнището.Празните приказки вече няма да вършат работа.Недоволните в тази страна се увеличават все повече и повече,но нямат смелост да материализират това недоволство със събаряне на властта/засега/.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеТц, сега държавата най-сетне ще има специален съд срещу мафията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЧовека е поздравил защото подкрепя Калфин от душа а ние сме гласували насила за по малкото зло.....Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
Коментар