Първоначално изпратено от Mouroutis
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли Гражданска война в Гърция ???
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mouroutis Разгледай мнениеТази рация сте ви вземе здравето
Ние сме най-задружния народ, ние скоро сте бъдем най-богатата страна в Европа.
Военните сте дойдат, за да ни опростат "заемите".
После хиляди фирми сте дойдат да инвестират при нас.Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениетоз пък малоумник - батенци, мълчи си, че маляките сте като хипопотамите - затънали сте в ла,на до шията, ама сте отворили ей такава уста. И да благодаряите вечено на малоумите на създателите на ЕС, че ви позволяват така елегантно да ги клатите.
Колкото до гърците като народ - една от най-грозните нации в европа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mouroutis Разгледай мнениеПочивките ще поскъпнат заради стацките. Трябва да наваксане с височки цени.
да ви онождат швабите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениекакви почивки бре Киро ? там ще се пуцат на улицата най късно до май месец - Либия и Сирия сега , ще са рай пред Гърция до няколко месеца
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеМурутис сегас като фалирахте ще станат ли по евтини почивките
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеПроблема е друг Кире -маляците ще се раззеденят и разслоят ,като народ , заради кризата и след изборите им април месец , ще настъпи анархия заради несъгласие с резултатите и ако не се намеси армията - има опасност от Гражданска война наистина в Гърция
ДАНО НЕ СТАВА ЧЕ ЩЕ ПОДПАЛЯТ И НАС
Ние сме най-задружния народ, ние скоро сте бъдем най-богатата страна в Европа.
Военните сте дойдат, за да ни опростат "заемите".
После хиляди фирми сте дойдат да инвестират при нас.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеГлупости това са тезните номера за да скубят Европа, но вече по- трудно ще мине номера
ДАНО НЕ СТАВА ЧЕ ЩЕ ПОДПАЛЯТ И НАСТова което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеМурутис сегас като фалирахте ще станат ли по евтини почивкитеТова което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеЕй за това не бива да се дават пари на заем. После ти си виновния като се наложи да ти ги връщат.Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение[COLOR="Red"]„Нещата се свеждат до това, че Гърция и Германия на практика са във война“, казва Гартман.[/SIZE]http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
Коментар