за кой мач,че Пиринската бундеслига не я следя нещо
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли Гражданска война в Гърция ???
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениевъпреки че съм гоповтарял около 1000 пъти, ще го кажа пак - твърде заслепени сте от злоба, за да видите как реално стоят нещата. И за да не ме обвините в пристрастност, още веднъж да го кажа - мразя маляките и за едно със сърбите ги смятам за топ 3 на най-шибаните народи в световен мащаб (третия няма да го казвам, че там е забранено да се говори лошо).
Каква е реалната ситуация - никой, ама НИКОЙ не може да накара СУВЕРЕННА държава като Малякия да плати каквото и да е, никой не може да на я накара да излезе от ЕС, никой не може да я накара да напусне еврозоната. Това е право на всяка суверенна държава - за съжаление България не е такава и приеманаето на пкат Евро+, с който реално бламираме влизането си в ЕЗ, освен ако не решим на секундата да почнем да плащам вноски на пакта. Само и единстцено Гърция може да реши какво да прави и никой не може да я принуди, освен с война, а война няма какда има, защото маляките, заедно с ингилизте, са петата колона на сащ в ЕС. За да ви го обясня по-нагледно, ситуацията между ЕС и Гърция е като между България и мангалите:
- да, мангалите(маляките) дължат пари, ама никой не може да им ги събере насила, защото си имам екзистенц минимум под който не може да се пада и законова не можеш да ги пипнеш.
- както дължат пари, така не можеш да им спреш помощите, а им даваш и нови, защото законодателкството е такова
- както не си плащат тока (маляките- кредитите), така им даваш още ток (кредити), с ясното съзнание, че е за без пари и няма да се върне, защото иначе нарушаваш един топ разпоредби
- можеш да ги глобиш, ама какво от това - е вземеш на босия цървулите
- каквото и да правиш, не можеш да лишиш един мангал (маляка), от това да е вългарски гражданин (част от ЕС и ЕЗ) - просто ще нарушиш законите и ще станеш не по-добър от комунистите
- не можеш да игнорираш проблема - той е рпекалено съществен
0 единстевото, което можеш да направиш е да се молиш и да наливаш кинти за нови програми (За интергарция на мангалите или за покриване на стратите дългове на маляките) и да чакаш нещо да стане
Е, нищо няма да стане, докато го има реципиента, ще съествува и паразитът - и това е ясно и на двете страни, само дето реципиентът се прави на тъп и вЕрва. Ами да вЕрва - вЕрата винаги е била привилегия на идиотите.
Извадете си главите от задниците и се замислете какво трябваше да направим ние, сравнето нашата политика през 90-те години със сегашната в гърция и си направете изводите, а те са доста грозни - българинът със съдраните гащи ще трябва да плаща за кефа на маляката, който ще се излежава на спнка, яе си пийва узаки и помежду другото ще изнасилва за пореден път жена му, която е заминала на гурбет в малякия по принуда, защото държабата я е прокудила от Родината й. Естестево в такъв момент няма как дане възкликнеш - благодарим ти синьор Тиква, благодарим ти Мони Пискогласко, благодарим ти Цеко Сифоне - ние пак ще ви зиберем, за да ни гладате с благ поглед като овчедушната Пъдпъдъкова.....
Коментар
-
въпреки че съм гоповтарял около 1000 пъти, ще го кажа пак - твърде заслепени сте от злоба, за да видите как реално стоят нещата. И за да не ме обвините в пристрастност, още веднъж да го кажа - мразя маляките и за едно със сърбите ги смятам за топ 3 на най-шибаните народи в световен мащаб (третия няма да го казвам, че там е забранено да се говори лошо).
Каква е реалната ситуация - никой, ама НИКОЙ не може да накара СУВЕРЕННА държава като Малякия да плати каквото и да е, никой не може да на я накара да излезе от ЕС, никой не може да я накара да напусне еврозоната. Това е право на всяка суверенна държава - за съжаление България не е такава и приеманаето на пкат Евро+, с който реално бламираме влизането си в ЕЗ, освен ако не решим на секундата да почнем да плащам вноски на пакта. Само и единстцено Гърция може да реши какво да прави и никой не може да я принуди, освен с война, а война няма какда има, защото маляките, заедно с ингилизте, са петата колона на сащ в ЕС. За да ви го обясня по-нагледно, ситуацията между ЕС и Гърция е като между България и мангалите:
- да, мангалите(маляките) дължат пари, ама никой не може да им ги събере насила, защото си имам екзистенц минимум под който не може да се пада и законова не можеш да ги пипнеш.
- както дължат пари, така не можеш да им спреш помощите, а им даваш и нови, защото законодателкството е такова
- както не си плащат тока (маляките- кредитите), така им даваш още ток (кредити), с ясното съзнание, че е за без пари и няма да се върне, защото иначе нарушаваш един топ разпоредби
- можеш да ги глобиш, ама какво от това - е вземеш на босия цървулите
- каквото и да правиш, не можеш да лишиш един мангал (маляка), от това да е вългарски гражданин (част от ЕС и ЕЗ) - просто ще нарушиш законите и ще станеш не по-добър от комунистите
- не можеш да игнорираш проблема - той е рпекалено съществен
0 единстевото, което можеш да направиш е да се молиш и да наливаш кинти за нови програми (За интергарция на мангалите или за покриване на стратите дългове на маляките) и да чакаш нещо да стане
Е, нищо няма да стане, докато го има реципиента, ще съествува и паразитът - и това е ясно и на двете страни, само дето реципиентът се прави на тъп и вЕрва. Ами да вЕрва - вЕрата винаги е била привилегия на идиотите.
Извадете си главите от задниците и се замислете какво трябваше да направим ние, сравнето нашата политика през 90-те години със сегашната в гърция и си направете изводите, а те са доста грозни - българинът със съдраните гащи ще трябва да плаща за кефа на маляката, който ще се излежава на спнка, яе си пийва узаки и помежду другото ще изнасилва за пореден път жена му, която е заминала на гурбет в малякия по принуда, защото държабата я е прокудила от Родината й. Естестево в такъв момент няма как дане възкликнеш - благодарим ти синьор Тиква, благодарим ти Мони Пискогласко, благодарим ти Цеко Сифоне - ние пак ще ви зиберем, за да ни гладате с благ поглед като овчедушната Пъдпъдъкова.....Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеОт друга страна следващата информация е пък с милиарди: Абе умен човек си. Трето отделение си завършил. Ще се справиш с цифрите
ТАТО има заверини СЕДЕМ семестъра
право в СУ и то по времето когато се е
правил на нелегален !!!Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеТъй съм съгласен ама запетайката му не требе да я има
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение1.2 млрд - като махнеш вноската около 700 млн , сме на аванта 500млн ( може и да не съм 100% точен ...)http://georgipiskov.blogspot.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеТата, 1000 милиона= милиард. 144000 милиона=144 милиардаТова което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Че те за миналата година имат 16 млрд. евро неусвоени мънгизи по еврофондовете.
За нас четах че сме усвоили 9%. Но като мънгизи не знам. Ако някой има някаква сламка за нас, нека пейстне. Радио "Свободна Европа" вече го спряха на български. И човек няма от къде да научи елементарни неща за сбствената си страна!http://georgipiskov.blogspot.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от Inform Разгледай мнениеПриходи от ДДС в Гърция:
1)
- през 2010г. бяха 17.375 милиарда евро
2)
- през 2011г. бяха 16.887 милиарда евро
За една година има спад с "шоковите" по-малко от 3%. Потреблението в Гърция е направо в "колапс".
http://www.minfin.gr/portal/en
Коментар
-
Приходи от ДДС в Гърция:
1)
- през 2010г. бяха 17.375 милиарда евро
2)
- през 2011г. бяха 16.887 милиарда евро
За една година има спад с "шоковите" по-малко от 3%. Потреблението в Гърция е направо в "колапс".
http://www.minfin.gr/portal/en
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеЧе то аз имам повеке парици в дюшека отколкото всите гръци
МИЛИАРДА бре ТАТОвото требе да е а не милиона
Коментар
-
Първоначално изпратено от Inform Разгледай мнениеНе се притеснявайте др. Живков,
Разумните гърци (тези, които не са идолопоклонници на комунизма ) си изтеглят спестяванията от Гърция.
Домакинствата в Гърция имаха спестявания в банковата й система:
1)
- в края на 2010г. бяха 173,510 милиона евро
2)
- в края на ноември 2011г. бяха 144,142 милиона евро
Срив от 17% за 11 месеца.
http://www.bankofgreece.gr/Pages/en/.../deposits.aspx
МИЛИАРДА бре ТАТОвото требе да е а не милионаLast edited by ТАТО; 29.01.2012, 12:03.Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
Коментар