IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Познавате ли кандидатите за общински съветници

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
    Познавам я лично.......... но няма да гласувам на тези избори.

Изключително съм разочарован от сегашното правителство и от това, че съсипаха дребния бизнес. Цялата ни държавичка е тръгнала към пропаста, а сякаш на никой не му пука.......... борят се за кокала като гладни кучета.
    Я, правителството ли съсипа дребния бизнес, или той сам си се съсипа, взимайки кредити с 20%+ лихва ? То от всеко дърво свирка не става ! (но пък за сметка на това, от всека свирка става ДЪРВО )

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
      Познавам я лично.......... но няма да гласувам на тези избори.

Изключително съм разочарован от сегашното правителство и от това, че съсипаха дребния бизнес. Цялата ни държавичка е тръгнала към пропаста, а сякаш на никой не му пука.......... борят се за кокала като гладни кучета.
      Ето това те различава от циганите и те слага едно стъпало под тях с лозунга ти АЗ НЯМА ДА ГЛАСУАВАМ ....
      не знам под съсипване на малкия бизнес какво извън комунистическите мантри разбираш... но явно не отчиташ ,че целия свят е в перманентна ,а според някои анализатори задълбочаваща се криза ... Все пак трябва да се отчете и този факт ,а борбата за кокала е от всички кандидати.. Ти мислиш че някой от тях се бори за да те направи по щастлив ли...И въпреки всички минуси , негативи и т.н. свободния и разумния ГЛАСУВА.

Коментар

• Познавам я лично.......... но няма да гласувам на тези избори.

Коментар

• Ето ви листата за Варна с номер 39.ВМРО
          Кои каза, че не ги познаваме....

http://www.varnautre.bg/izbori_varna..._na_varna_utre

Коментар

• До тук разбирам , че повечето НЕ познават кандидатите за общински съветници, което е лошо (според мен). Защото повечето наща се решават от общинския съвет, а кмета колкото и да е добър, може да бъде бламиран (спиран) от съветниците.
            За това считам, че е редно да познаваме и хората, кандидате за общ.съветници.

Коментар

• Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
              ...не си плащат данъците нямат право изобщо да гласуват. ...
              Това за данъците наистина е добра идея - какво става то? - тоя дето не си плаща данъците ми определя кой да ме управлява... някак си не ме кефи това... просто трябва избирателните листи да се правят в данъчното и след проверката - ако не си платил "...пожелаваме Ви приятен ден" и толкова...
              Only God Can Judge me...

Коментар

• В някои градове и малки и големи гледам че са направили плакати и на някакви църни мангусти. Абе как може такива изцепки, що не ги проверяват първо на четмо и писмо и някои основни въпроси кога Хан Крум е наковал василевса, Кога Калоян е направил контакат с папата, кога е бил боя на Шипка или въстанието на Асеновците.
                Как да ги познавам такива.
                Не може тая паплач да ни управлява, само щото се множат като зайци.
                Абе щом не си плащат данъците нямат право изобщо да гласуват. Изменете ги тея закони бе, направете ги европейски, като в Италия. Мангали за общински съветнице, баси гаврата.
                Не е препоръка

Коментар

• Бе нито един не е дошъл да се запознае с мене!!!Щурава работа!!!

Коментар

• Една дама със сигурност. Вероятно ще гласувам за нея. Мисля, че познавам още двама, макар и по-слабо... а за познат, може би, може да мине и Янко Станев
                    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Познавам или знам голяма част от тях. Повечето са гъзоблизци, измекяри и интересчии. Свестните хора са под минимума.

Коментар

• Въобще не ме интересуват

Коментар

• Познавате ли кандидатите за общински съветници

Познавате ли кандидатите за общински съветници в своя град? Какви искате да бъдат те?
                        Working...
                        X