IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Избори за кмет на София-2011

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Смятате ли ,че може да се гласува доверие,на кандидата за кмет на София,Андрей Георгиев?

Коментар

• Не не ми стиска.

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      а стиска ли ти да застанеш с нещо срещу думите си. Избери си сума до 500 кинта и я депозираме при Мариан - ако Пъдпъдъка спечели, аз я вземам, а ако, който и да е друг спечели в София - сумата е за теб. Ок?
      С хора които подкрепят Герб и неговите кандидати както и залагат на Герб не искам да имам нищо общо нито за спорта нито за каквото и да било друго както и да имам каквито и да било взаимоотношения и за 1ст вие сте срам за България.

Срам Срам Срам

500 кинта аз такива пари само на сън съм ги виждал.
      Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнение
        никога не съм гласувал за атака и не съм за болен....ама искам тротоари в софия и асфалтирани пътища........а фандъкова нищо не прави няма да гласувам за нея прошкой и той като гледам какво гето е лозенец
        принципно си прав, но кандидата, който подкрепяш няма шанс за повече от 5% от галсовете., т.е. безсмислено е да гласуваш за него. Поне това е моето мнение
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          изборите за кмет на София ще са най-скучните и безинтересни избори от всички големи градове. Единствената интрига щее дали Пъдпъдъкова ще спечели от първи тур или от втори. Причините:
          1. Пъдпъдъка е единствената жена - печели веднага поне 10% от гласовете
          2. Пъдпъдъка е даскалица по руски - печели веднага 20% от гласовете (това е от комуноидите, ако отиде на втори тур)
          3. Пъдпъдъка е селяк - печели веднага 20-25% от гласовете (това от дошляците в София)
          4. Пъдпъдка е от Герб - тук се припокрива със селяк, но да речем още 5-10%

Та от горното мился, че следва да е ясна, че Пъдпъдъка ще вземе около 50% на първи тур, а ако има 2-ри, ще има мевду 65-70% от гласовете, Sad but true....

P.S. Абе ти фен на Болен ли си? как може още да има подобни хора, след страхотното гъзолизство, което Болен прави на Бащицата? Окепазихте уникална идея като национализма с този мазен ....... И тоя ми бил алтернатива. хайде, моля ти се
          никога не съм гласувал за атака и не съм за болен....ама искам тротоари в софия и асфалтирани пътища........а фандъкова нищо не прави няма да гласувам за нея прошкой и той като гледам какво гето е лозенец
          в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
            Всеки кандидат от Герб е вече предварително загубил изборите за президент и изборите за кмет в по-големите градове.

София приключи с Герб. 10 до 20% за Фандъкова.

София винаги е била синя а времето на Герб свърши.

Темата да се закрие, защото ако се отвори тема за всеки град ....
            а стиска ли ти да застанеш с нещо срещу думите си. Избери си сума до 500 кинта и я депозираме при Мариан - ако Пъдпъдъка спечели, аз я вземам, а ако, който и да е друг спечели в София - сумата е за теб. Ок?
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              изборите за кмет на София ще са най-скучните и безинтересни избори от всички големи градове. Единствената интрига щее дали Пъдпъдъкова ще спечели от първи тур или от втори. Причините:
              2. Пъдпъдъка е даскалица по руски - печели веднага 20% от гласовете (това е от комуноидите, ако отиде на втори тур)
              3. Пъдпъдъка е селяк - печели веднага 20-25% от гласовете (това от дошляците в София)

Та от горното мился, че следва да е ясна, че Пъдпъдъка ще вземе около 50% на първи тур, а ако има 2-ри, ще има мевду 65-70% от гласовете, Sad but true....

P.S. Абе ти фен на Болен ли си? как може още да има подобни хора, след страхотното гъзолизство, което Болен прави на Бащицата? Окепазихте уникална идея като национализма с този мазен ....... И тоя ми бил алтернатива. хайде, моля ти се
              Всеки кандидат от Герб е вече предварително загубил изборите за президент и изборите за кмет в по-големите градове.

София приключи с Герб. 10 до 20% за Фандъкова.

София винаги е била синя а времето на Герб свърши.

Темата да се закрие, защото ако се отвори тема за всеки град ....
              Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнение
                Пехливанов обеща да асфалтира всички улици като почне от Лозенец .

Коментар

• Избори за кмет на София-2011

Пехливанов обеща да асфалтира всички улици като почне от Лозенец .
                  109
                  Николай Пехливанов
                  3.67%
                  4
                  Йорданка Фандъкова
                  20.18%
                  22
                  Стефан Софиянски
                  2.75%
                  3
                  Владимир Каролев
                  23.85%
                  26
                  Прошко Прошков
                  27.52%
                  30
                  Георги Кадиев
                  8.26%
                  9
                  Кольо Парамов
                  2.75%
                  3
                  Нели Андреева
                  0.00%
                  0
                  Стоян Стоянов
                  0.92%
                  1
                  Андрей Георгиев
                  10.09%
                  11
                  в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ
                Working...
                X