Смятате ли ,че може да се гласува доверие,на кандидата за кмет на София,Андрей Георгиев?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избори за кмет на София-2011
Collapse
X
-
Не не ми стиска.
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеа стиска ли ти да застанеш с нещо срещу думите си. Избери си сума до 500 кинта и я депозираме при Мариан - ако Пъдпъдъка спечели, аз я вземам, а ако, който и да е друг спечели в София - сумата е за теб. Ок?
Срам Срам Срам
500 кинта аз такива пари само на сън съм ги виждал.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнениеникога не съм гласувал за атака и не съм за болен....ама искам тротоари в софия и асфалтирани пътища........а фандъкова нищо не прави няма да гласувам за нея прошкой и той като гледам какво гето е лозенецNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеизборите за кмет на София ще са най-скучните и безинтересни избори от всички големи градове. Единствената интрига щее дали Пъдпъдъкова ще спечели от първи тур или от втори. Причините:
1. Пъдпъдъка е единствената жена - печели веднага поне 10% от гласовете
2. Пъдпъдъка е даскалица по руски - печели веднага 20% от гласовете (това е от комуноидите, ако отиде на втори тур)
3. Пъдпъдъка е селяк - печели веднага 20-25% от гласовете (това от дошляците в София)
4. Пъдпъдка е от Герб - тук се припокрива със селяк, но да речем още 5-10%
Та от горното мился, че следва да е ясна, че Пъдпъдъка ще вземе около 50% на първи тур, а ако има 2-ри, ще има мевду 65-70% от гласовете, Sad but true....
P.S. Абе ти фен на Болен ли си? как може още да има подобни хора, след страхотното гъзолизство, което Болен прави на Бащицата? Окепазихте уникална идея като национализма с този мазен ....... И тоя ми бил алтернатива. хайде, моля ти сев Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеВсеки кандидат от Герб е вече предварително загубил изборите за президент и изборите за кмет в по-големите градове.
София приключи с Герб. 10 до 20% за Фандъкова.
София винаги е била синя а времето на Герб свърши.
Темата да се закрие, защото ако се отвори тема за всеки град ....Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеизборите за кмет на София ще са най-скучните и безинтересни избори от всички големи градове. Единствената интрига щее дали Пъдпъдъкова ще спечели от първи тур или от втори. Причините:
2. Пъдпъдъка е даскалица по руски - печели веднага 20% от гласовете (това е от комуноидите, ако отиде на втори тур)
3. Пъдпъдъка е селяк - печели веднага 20-25% от гласовете (това от дошляците в София)
Та от горното мился, че следва да е ясна, че Пъдпъдъка ще вземе около 50% на първи тур, а ако има 2-ри, ще има мевду 65-70% от гласовете, Sad but true....
P.S. Абе ти фен на Болен ли си? как може още да има подобни хора, след страхотното гъзолизство, което Болен прави на Бащицата? Окепазихте уникална идея като национализма с този мазен ....... И тоя ми бил алтернатива. хайде, моля ти се
София приключи с Герб. 10 до 20% за Фандъкова.
София винаги е била синя а времето на Герб свърши.
Темата да се закрие, защото ако се отвори тема за всеки град ....Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнениеПехливанов обеща да асфалтира всички улици като почне от Лозенец .
P.S. Абе ти фен на Болен ли си? как може още да има подобни хора, след страхотното гъзолизство, което Болен прави на Бащицата? Окепазихте уникална идея като национализма с този мазен ....... И тоя ми бил алтернатива. хайде, моля ти сеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Избори за кмет на София-2011
Пехливанов обеща да асфалтира всички улици като почне от Лозенец .109Николай Пехливанов3.67%4Йорданка Фандъкова20.18%22Стефан Софиянски2.75%3Владимир Каролев23.85%26Прошко Прошков27.52%30Георги Кадиев8.26%9Кольо Парамов2.75%3Нели Андреева0.00%0Стоян Стоянов0.92%1Андрей Георгиев10.09%11в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализТагове: Отмаркиране на всички
Коментар