IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лъжите на управляващите на България?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• От 22 години София и правителствата и само крадат от изтока! Метрото в София с какви пари се строи? С техни? Не, с пари от цяла България, включително наши! От 22 години, особено последните 12-13, от тук само се смуче, за да се налива там. Тук държавата не е вложила и един лев за това време. От 22 години централизацията става все по силна, иска все повече и повече, а с Варна се държи като с колония. София е прекалено далече от морето, за да разбира значението на града ни като транспортен възел на Азия с Европа. Пък и те не искат! 500 км са колосална разлика в манталитета, мисленето, бизнеса. Ако има някакъв шанс за Изтока и Варна, това е да се раздели със София! Идеална ситуация би била конфедерация или федерация с местно самоуправление и закони. Като в Швейцария или поне като в Германия. И като не дават нищо срещу това което се краде и влачи към столицата, не е ли един развод най-разумното и логичното?! За какво са ни, като нямаме полза от тях, а те и на всичко отгоре очевидно и ни мразят?!

Планът ВАРНА да стане СЕЛО в действие: Може и да НЯМА МАГИСТРАЛА "Черно море" http://petel.bg/Planat-VARNA-da-stan...rno-more__7479

Магистрала „Черно море“ се срина до шосе: http://www.moreto.net/novini.php?n=146261

‎"Хемус" по средата - между Шумен и Велико Търново, можела да не е магистрала, а да се прави като път, заяви строителният министър Росен Плевнелиев. На въпрос на БТА преди време, защо автомагистрала "Хемус" е все на опашката на приоритетите на правителствата, Бойко Борисов отговори, че това е много скъпа магистрала и затова няма желаещи...
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader2 Разгледай мнение
      много просто - 1-то и най-важно нещо е да сепремахнат хората виновни за катастрофата - тъй като те дърпат конците и разсипват държавата
      без да се премахнат няма оправия - след това вече ще се тръгне нагоре
      за коя катастрофа говориш пич.... и кои хора да махнем ... и като ги махнем тебе ли да сложим.. и като те сложим какво точно смяташ да направиш ... и имаш ли топки да го направиш .. и наясно ли си че това не е като да сееш лакардии из форумите...

Коментар

• Първоначално изпратено от mnz Разгледай мнение
        Не е времето (преди избори), нито мястото (икономически форум) за подобна тема за оплюване.
        Ясно е, че има много хора които са недоволни по някакви неясни причини от управлението, но все пак когато се намираш в преход и правиш реформи, няма особена свобода на действията. Търпение трябва, да изчакаме да мине прехода и после да искаме, не трябва така по средата на прехода да искаме.
        ХА радослава що си си сменила ника
        Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнение
          Всички искат да живеят американската мечта. Висок стандарт на живот в града без физическа работа по полето и във фабриките, без мръсотия и пот, луксозно жилище скъпа кола, високо платена работа на бюро. Благодарение бурния икономически растеж последните няколко десетилетия , това стана мечтата на повечето хора в "развитите" страни. Илюзии илюзии колкото искаш.Но никой не се замисля че цялата тази работа досега беше възможна благодарение на евтиния петрол а ерата на евтиния петрол вече приключва и със нея ще си отиде и американската мечта.
          Ще дойде ден (относително скоро) в който хора ще се върнат по селата, и то не защото искат а защото няма да имат друг избор.
          Не петролът е причината а животът на кредит

Коментар

... Но никой не се замисля че цялата тази работа досега беше възможна благодарение на евтиния петрол а ерата на евтиния петрол вече приключва и със нея ще си отиде и американската мечта.
            Ще дойде ден (относително скоро) в който хора ще се върнат по селата, и то не защото искат а защото няма да имат друг избор.
            Че сега евтин ли е петрола? $100 долара за барел малко ли ти се вижда?
            Евтни ще бъде петрола, като отиде пак на $16-20 за барел, както беше преди 10г.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
              Не мога да разбера какво ти пречат помощите за безработни?Като искаш да печелиш отваряй си фирма и работи.Данъците са ниски.Какви още условия да ти създадат.На мен например политиците не ми пречат.На мен условията ми ги създава Господ.И аз му благодаря защото слънце и вода е дал в изобилие.Не праща градушки голям студ земетресения наводнения суши урагани торнада.Какво да искам повече.Условия за който иска да работи има отлични.Но народа не иска народа иска службица за много пари и мисли че това става с уреждане.Отдавна не изпитвам и грам съчувствие към мрънкащите и разни партийци които като дойде друга партия на власт гони.И понеже те нищо не умеят и са мързеливи надяват вой по форумите.
              Всички искат да живеят американската мечта. Висок стандарт на живот в града без физическа работа по полето и във фабриките, без мръсотия и пот, луксозно жилище скъпа кола, високо платена работа на бюро. Благодарение бурния икономически растеж последните няколко десетилетия , това стана мечтата на повечето хора в "развитите" страни. Илюзии илюзии колкото искаш.Но никой не се замисля че цялата тази работа досега беше възможна благодарение на евтиния петрол а ерата на евтиния петрол вече приключва и със нея ще си отиде и американската мечта.

Коментар

• Първоначално изпратено от coni Разгледай мнение
                Политиците трябва да създадат условия за това.(премахване на помощи за безработни и т.н)
                Не мога да разбера какво ти пречат помощите за безработни?Като искаш да печелиш отваряй си фирма и работи.Данъците са ниски.Какви още условия да ти създадат.На мен например политиците не ми пречат.На мен условията ми ги създава Господ.И аз му благодаря защото слънце и вода е дал в изобилие.Не праща градушки голям студ земетресения наводнения суши урагани торнада.Какво да искам повече.Условия за който иска да работи има отлични.Но народа не иска народа иска службица за много пари и мисли че това става с уреждане.Отдавна не изпитвам и грам съчувствие към мрънкащите и разни партийци които като дойде друга партия на власт гони.И понеже те нищо не умеят и са мързеливи надяват вой по форумите.

Коментар

• Първоначално изпратено от mnz Разгледай мнение
                  Не, не разбирам какво имаш впредвид. Лесно е да се предполага и да се плюе по избранниците ни, но все пак това са само догадки, реално няма такива неща.
                  Айде да ти отговоря още един път и спирам, защото както е казано: "Няма по-голям слепец от този който не иска да види." Тук обаче ми се струва, че много добре виждаш, но просто демагогстваш и изпълняваш поръчка по замазване на далаверите, и очистване на имиджа.
                  Какво ще кажеш за участието( и всеки ли може или е само за избраниците ) в бордове, назначаване на роднини на топли местенца с големи заплати, прибиране на комисионни/подкупи, конфликт на интереси при развиване на собствен/роднински бизнес, приватизацията и какво спечели народа/държавата от нея, и т.н., и т.н....? Каква част от дейността им е свързана с интересите на държавата и каква част с тяхните? Кой плаща за всичко?

Коментар

• Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнение
                    Магистралите най-големите лъжи Говори се за милиони и милиарди европейско финансиране за пътно строителство, но не ги пускат. Имам предвид конкретно пътищата от републиканската пътна мрежа и най-вече общинските, където в нашата община нищо не се прави. Хубаво е, че се наблегна на магистралите и в момента се изпълняват три лота от автомагистрала „Тракия”, но от тях ще спечелят само трима души. Всички останали изпълнители и подизпълнители ще бъдат на загуба или максимум ще си покрият направените разходи заради дъмпинговите цени, на които се спечелиха лотовете. За мен така не може да се постигне по-висок стандарт на живот на обществото и не се създава средна класа, която да е гръбнакът на държавата.
                    Абсолютно!

Защо магистралната икономическа политика на Бойко Борисов носи и е обречена на неуспех http://borsi.dir.bg/_wm/library/item...3&df=8&dflid=3

Last edited by Jay Gould; 12.09.2011, 13:45.
                    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Тук вече отиваме на друга тема..... Въпреки че не съм фен на Бойко и компания, съм напълно съгласен(са съжаление) с неговата теория за лошия човешки материал.
                      ми то какъвто народът такива и управляващите
                      погледни само какви хора са министри и ще ти стане лошо
                      половината в ноРмална държава нямаше никога да ги допуснат дори да помиришат такъв пост
                      в следвие на всичко това резултатите са видни за всички а ББ и компания смело ни разсипват и обират за пореден път

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнение
                        И го гръмнали накрая, ...............ако не греша.
                        И какво ??? Казаното от него ще бъде 100% валидно и след 1463743 години. (ако има хора тогава) Важна е ИДЕЯТА . ТЯ Е БЕЗСМЪРТНА!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader2 Разгледай мнение
                          така е прав си - но и -2та начина са обречени на неуспех - 1ят ти е ясно защо
                          а 2-ят също едва ли ще стане след като виждаш какво е нивото на бълргарския народ
                          иначе - 2ят е единственият възможен ....
                          Тук вече отиваме на друга тема..... Въпреки че не съм фен на Бойко и компания, съм напълно съгласен(са съжаление) с неговата теория за лошия човешки материал.

Коментар

...............И както е казал един голям човек и политик : "Не питайте какво вашата страна може да направи за вас, питайте какво можете да направите за вашата страна"
                            И го гръмнали накрая, ...............ако не греша.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                              Speko как успяха да те хванат и да те вкарат в Карлуково отново?И да не са ви подобрили лекарствата щото дори и да си в лудницата за лъжите си тотално прав.Но виновниците за лъжите не са политиците а простите глупаци които им вярват и тичат да гласуват.Мързелив народ дето не иска да работи няма как да живее добре.С гласуване няма да стане щото не политиците произвеждат благата.Затова и разни тарикати се възползват от простотията и говорят в стил бедни сте щото ви управлява еди кой си крадец ако гласувате за мен ще ви вдигна заплатите и пенсиите.И една част от глупаците вярват а друга не вярват ама пак гласуват на принципа абе тоя обеща може и да направи нещо.С висене по кафенета и кръчми и с гледане на турски и латиноамерикански сериали с любовни драми и трагедии няма как да се забогатее.Идете си по селата и се захванете с обработка на земята.Който не го мързи ще си има всичко и месо и хляб и зеленчуци и плодове и сирене мляко кашкавал.Децата ви ще имат работа и няма да се дрогирват и напиват.В основата на всичко лошо са мързелът и безделието.С висене по разни офиси в София нищо не се постига.
                              Политиците трябва да създадат условия за това.(премахване на помощи за безработни и т.н)

Коментар

Ами ето, имаш идея и сега остава само да се реализира. Тук начините са два: по мирен път чрез прилагане на закона (малък шанс за успех) или чрез революция.(голям шанс за успех ако има достатъчно активни привърженици на идеята).
                                така е прав си - но и -2та начина са обречени на неуспех - 1ят ти е ясно защо
                                а 2-ят също едва ли ще стане след като виждаш какво е нивото на бълргарския народ
                                иначе - 2ят е единственият възможен ....

Коментар

Working...
                                X