Първоначално изпратено от коки
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Президентски избори в България 2011
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнениеДнеска гледа ли му интервюто на Каракачанов? Какви глупости говореше за българите зад граница ,които останали след 2-рата световна война ?! Това ли е най-големия проблем сега на България. Нищо не каза за инвестиции в образованието на БГ .Значи е гола вода щом не говори за товаМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЧе то кой не е бил комунист или комсомолец или пионерче или поне чавдарченце? Отде да намерим такъв, да го трансферираме от Бананго ли?
Той поне още не се е опозорил.в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеТо цялата ни "политическа класа" е една циркова трупа, ама проблемациите са две:
1-матреяла има проблем с качеството
2-много, ама много е търпелив и инертен
Ето сега има шанс с един свестен кандидат, като Светльо.
Верно изпя страшни простотии, ама са забавни.
После имаше куража да ги изпее.
После простотиите ги вади навън, а не ги задържа вътре, където да се трансформират в гнус, както прави цирковата трупа.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнениеИ Каракачанов е от комунистическата клика.Назначен е за опозицинер и патриот да се прави ,за да си казват хората има опозиция.И той е от котилото на Любен Гоцев.Създаден е от него!
Той поне още не се е опозорил.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Говори се за милиони и милиарди европейско финансиране за пътно строителство, но не ги пускат. Имам предвид конкретно пътищата от републиканската пътна мрежа и най-вече общинските, където в нашата община нищо не се прави. Хубаво е, че се наблегна на магистралите и в момента се изпълняват три лота от автомагистрала „Тракия”, но от тях ще спечелят само трима души.
Всички останали изпълнители и подизпълнители ще бъдат на загуба или максимум ще си покрият направените разходи заради дъмпинговите цени, на които се спечелиха лотовете. За мен така не може да се постигне по-висок стандарт на живот на обществото и не се създава средна класа, която да е гръбнакът на държавата.в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеИ аз мислех да гласувам за Светлю, но щом г-н Каракачанов се кандидатира, той е моят избор. Единственият политик, който се осмелява да надигне глас за озаптяването на хъхряшката чума заслужава нашето доверие.
На балотажът, ако моят кандидат не продължи, ще гласувам за всеки анти-ГРОБ кандидат. Картофоидът и кликата му са ни предостатъчни в правителство и парламент, за да слагаме и в президентското кресло негова марионетка.
И Каракачанов е от комунистическата клика.Назначен е за опозицинер и патриот да се прави ,за да си казват хората има опозиция.И той е от котилото на Любен Гоцев.Създаден е от него!в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ
Коментар
-
И аз мислех да гласувам за Светлю, но щом г-н Каракачанов се кандидатира, той е моят избор. Единственият политик, който се осмелява да надигне глас за озаптяването на хъхряшката чума заслужава нашето доверие.
На балотажът, ако моят кандидат не продължи, ще гласувам за всеки анти-ГРОБ кандидат. Картофоидът и кликата му са ни предостатъчни в правителство и парламент, за да слагаме и в президентското кресло негова марионетка.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениетия кандидати са голям цирк
пак ще трябва Гочоолу, Дочоолу и Данко Харсъзина да дават кинти на циганите и да ги подкарат под строй със зурни и тъпани, че белким има някой друг пуснат глас да не се излагаме пред чужденците
1-матреяла има проблем с качеството
2-много, ама много е търпелив и инертен
Ето сега има шанс с един свестен кандидат, като Светльо.
Верно изпя страшни простотии, ама са забавни.
После имаше куража да ги изпее.
После простотиите ги вади навън, а не ги задържа вътре, където да се трансформират в гнус, както прави цирковата трупа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеСветльо Витков може да е избора на нормалния българин!
Изпя толкова страхотни песни!в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеСветльо Витков може да е избора на нормалния българин!
Изпя толкова страхотни песни!
И аз съм за него !
Коментар
Коментар