IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Президентски избори 2011

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Кандидат за президент на РЗС

Кой е Атанас Семов?

Доц. д-р Атанас Марков Семов е на 41 г.
    Юрист, първият български доктор по европейско право, ръководител на Международната магистърска програма по право на ЕС в Софийския университет. Автор на 6 книги и десетки научни публикации, с над 200 статии в медиите. Последната му книга „Съдът на ЕС” излезе от печат този месец.

Директор е на Института по европейско право и заместник-председател на Българската асоциация по международно право. Съосновател и правен секретар на Гражданския комитет за защита на АЕЦ „Козлодуй”, от миналата седмица главен редактор на Световния журнал по ядрено право в Париж.
    Гост-професор в Университета Бордо-ІV „Монтескьо”, и Европейския университетски център в Нанси, Франция; в Юридическия факултет на Загребския университет, Хърватска, докладчик в над 50 международни научни конференции.
    През 2009 г. беше заместник-председател на Народното събрание, председател на Групата за приятелство с Франция и член на Комисията по образование и наука.
    Зам.-председател на „Ред, законност и справедливост”.
    Владее френски, английски и руски език.
    Син е на големия български патриот, писател и учен проф. Марко Семов.
    Семеен, с две деца – второто на два месеца.

Коментар

• Кандидат за президент Алексей Петров

Алексей Петров? Няма място за спокойствие – изненадите до вота предстоят... май

ядко едно сутрешно интервю е в състояние да промени на 180 градуса дадена нагласа, както това се случи на 8 септември от студиото на „Здравей, България!”, когато водещият Евгени Генчев разговаря с кандидата за президент Алексей Петров.

На 7 септември същият този кандидат участва в една беззъба пресконференция, афиширана ненужно като „взривоопасна” и едва ли не бе на път да положи основите на един фалстарт на предизборната си кампания, НО…

В студиото на „Здравей, България!” същият Алексей Петров бе променен, не се задъхваше на всяка дума, бе видимо по-спокоен и уверен, което навежда на мисълта, че след такава промяна за 24 часа, от този кандидат може да се очакват изненади до деня на вота.

От студиото на водещия Евгени Генчев Алексей Петров съобщи далеч по-взривоопасни факти, от колкото се очакваше 24 часа по-рано, на пресконференцията.

Не твърдя, че Петров каза само истини, тъй като темите бяха от сферата на класифицираната информация и касаят теми от националната сигурност, но нещата, които бившият служител в ДАНС съобщи, открехнаха завесата на доста добре пазени тайни.

Не бива да пренебрегваме и обстоятелството, че с един определено добре подготвен и вещ в материята водещ, какъвто очевидно е Евгени Генчев, няма друг начин за отговори освен сериозния подход, даже когато се налага да се съобщават полуистини…

Каква бе тази рязка промяна, която видяхме и чухме от Алексей Петров в студиото на „Здравей, България!” – дали станахме свидетели на освобождаване от сценична треска на бившата барета, или предстои Петров тепърва да изправя на нокти някои от опонентите си, като поднася на час по лъжичка нелицеприятни факти от дълбоко крити тайни?

Изтегли

Определено предстоят изненади и не съм сигурна засега кога ще е кулминацията им в предстоящата предизборна кампания.

Ясно е, че Алексей Петров няма друга алтернатива освен да се „противопостави” на опонентите си и техните партийни лидери с открехване на секрети от битието му в ДАНС.

http://lubamanolova.info/komentari/2011/2179

Коментар

• Личи си обаче кои партии имат дисциплиниран електорат и платени форумни писачи. Двама кандидати от вчера започнаха да увеличават гласовете си в анкетата. Явно от Драгалевци и от Бузлуджа са пуснали спешно окръжно до всички да цъкат с мишките.
        He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от mnz Разгледай мнение
          коки, не ми се спори, но нали всички заедно го решихме на кръглата маса още през 1990г. да се прави преход? По-късно се реши дори че е подобре прехода да се съчетае с шокова реформа и да се осигури равен старт на всички.
          Така че неща които сме ги решавали преди 20г. няма защо пак да ги мислим.
          коки, не ми се спори, но нали всички заедно го решихме на кръглата маса още през 1990г. да се прави преход?
          Крайно време е да си смъкнеш розовите очилата.Добре ,че ми припомни за насоката на прехода ,,кръглата ''маса която всъщност беше правоъгълна - и по някакви незнайни критерии някой решаваше кой да бъде изпращан на кръглата маса и кой - не; и ни беше представена, все едно от едната страна са БКП, БЗНС и ОФ, а от другата страна - СДС; за първата страна се оказа вярно, но от другата страна, както днес знаем, по-скоро е стояла ДС, а не не някаква демократична общност.
          mechobikov Властта с бой са я взели и .......

А бре, що не се сещам как беше по-нататък

mechobikov фразата е ,,С кръв сме я взели тази власт, с кръв ще я дадем',но тези т.н ,,демократи'' нищо не са взели с кръв. . . Дадена им беше. Те могат само да получават. . . Те са като циганите - лешояди. . . Единственото, което могат е да крадат от вече създаденото, да глозгат, да отбиват средства, да празнят балони и да приказват бля бля бля............
          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Така ГЕРБ отстранява политическите си противници :

Мария Капон: Арестуваха ми кандидата

Плакат с текст "Борисов. Дрога. Избори" вкара в ареста кандидат-кмета на ЕНП за София Петър Якимов по време на благотворителния мач на звездите с участието на премиера Бойко Борисов, пише Дартс нюз.
            "Скандално", пише във Фейсбук лидерът на партията Мария Капон през нощта. "Ще заведем жалба в Районен съд за произвол, да подкрепим Петър", зове тя на протест в социалната мрежа.

Якимов е задържан за 24 часа за спортно хулиганство, заедно с него е арестуван още един мъж, уточниха от столичната полиция.

"Мария, в твоя проект има ли поне хора за каре белот, за "3-5-8" или за "Сантасе", е реакцията на нощните птици във Фейсбук.

"Г-жо Капон, мисля че утре като си платите глобата в столичния инспекторат, кандидатът ви за кмет ще бъде освободен. Не се сърдете, но плакатът не е на регламентирано място и е издигнат по време на спортна проява", защитава редът в държавата друг участник в дискусията.

"Плакат имаше и на 6 септември на площада, отново нерегламентиран „Не на шистовия газ" (или нещо подобно). Но не видях да арестуват някой за това", пали се друг коментатор./БЛИЦ

http://www.blitz.bg/news/article/117760

Коментар

коки, не ми се спори, но нали всички заедно го решихме на кръглата маса още през 1990г. да се прави преход? По-късно се реши дори че е подобре прехода да се съчетае с шокова реформа и да се осигури равен старт на всички.
              нямам думи

http://www.vbox7.com/play:ad24d199&start=2
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                Явно не вникна поради коя причина предложих това.И тъй като избраниците са от същото котило няма как да ги подкрепя.Аз искам на тоя преход да се сложи един път завинаги ТОЧКА.
                Това дето го мислиш няма как да стане. Че няма да гласуваме, то е ясно от само себе си. Ама те тези пари дето ги спестиха от предизборна кампания, ще ги дадат на лумпените за да им купят гласовете.

Властта с бой са я взели и .......

А бре, що не се сещам как беше по-нататък
                tnm

Коментар

Явно не вникна поради коя причина предложих това.И тъй като избраниците са от същото котило няма как да ги подкрепя.Аз искам на тоя преход да се сложи един път завинаги ТОЧКА.

Коментар

• Само пълен идиот строи магистрали на два пъти по ниска цена и казва на хората аз ви спестявам средства, при положение че тези пари се дават 75% от ЕС за да може те да си транспортират стоките. Пак сме на крайностите и лижем задници видите ли преди нас са крали сега ние сме отличници и строим на много по-ниски цени, а после кво остава за българските подизпълнители, нищо, фирмите инвестират ли в машини, хора и т.н. след като печалбата е почти на нула - НЕ. Конкурентни ли са - НЕ.
                    Не казвам, че не трябва да се строят, казвам че пак се натягаме като малко дете пред учител.

Коментар

• mnz............По-скоро трябва да осигурим подкрепа на нашите избранници, на хората за които гласуваме да ни управляват, за да се знае че имат подкрепа и да вървят по-бързо и смело по пътя на прехода и реформите.
                      Другото е губене на време.

Коментар

Много революционна идея, не че това което предлагаш не може да се нарече революция
                        Не става така, най-лесно е да се каже дайте да почнем отначало, дайте пак да направим един равен старт за всички, както беше в началото на 90-те години, всички да сме равни и да започнем от чисто. Мина това време, няма нужда и не искаме да започваме пак отначало.
                        По-скоро трябва да осигурим подкрепа на нашите избранници, на хората за които гласуваме да ни управляват, за да се знае че имат подкрепа и да вървят по-бързо и смело по пътя на прехода и реформите.
                        на това в началото на 90 те години вече равен старт ли му викате
                        tnm

Коментар

Народът няма нужда от слуги, а от господари, т.е. хора които да го управляват и ръководят, да му кажат какво да прави и как да се развива. Без управление нищо не става, има да седим и да чакаме прехода да свърши още 20г. а той все няма да е свършил.
                          Ми да много си прав. Те господарите крадоха като за световно 22 години. Окрадоха всичко. После си казаха:

– Ми то няма нищо за крадене вече бре. Ебати простия народ. Остави се да го окрадем до голо. Щом е толко прозд народа, без нас ептен ще загине.
                          tnm

Коментар

,,Демокрацията" и "капитализма" у нас ги сътвориха - червената номенклатурно-ченгесарска мафия.И за да не продължават да ни управляват техните пребоядисани кадри и наследници и да сме още в прехода ,най –добрият вариянт е да не се гласува.Какво правим ? Бламира се НС, че няма народно представителство. Бламира се административната власт че не отговаря на изискванията за управление на държавата. Назначава се сроч...но служебно правителство, партиите се разформироват, защото работят против своите избраници, доказано в НС, отделят се от групите си, сякаш са упълномощени от вота на хората.Дава се срок за кандидастване на висши политически длъжност по изискванията на зaкона в БГ без никакви съмнения зда криминализъм.Оформят се нови адекватни на вота на народа групи, нови адекватни на закона политици. Спазва се срока, назначават се служебно нови избори, хората гласуват и каквото изберат, ще си го носят без мърморене.А който политик излезе извън служебните си задължения, веднага ще бъде отстранен от конституционния съд и решение на местното съдилище ще го документира.Няма нужда да си играем на политиканстване. Нямало за кого да се гласува и затова щели сме да гласуваме. Това е абсурд. .
                            Много революционна идея, не че това което предлагаш не може да се нарече революция
                            Не става така, най-лесно е да се каже дайте да почнем отначало, дайте пак да направим един равен старт за всички, както беше в началото на 90-те години, всички да сме равни и да започнем от чисто. Мина това време, няма нужда и не искаме да започваме пак отначало.
                            По-скоро трябва да осигурим подкрепа на нашите избранници, на хората за които гласуваме да ни управляват, за да се знае че имат подкрепа и да вървят по-бързо и смело по пътя на прехода и реформите.

Коментар

Народът няма нужда от слуги, а от господари, т.е. хора които да го управляват и ръководят, да му кажат какво да прави и как да се развива. Без управление нищо не става, има да седим и да чакаме прехода да свърши още 20г. а той все няма да е свършил.
                              ,,Демокрацията" и "капитализма" у нас ги сътвориха - червената номенклатурно-ченгесарска мафия.И за да не продължават да ни управляват техните пребоядисани кадри и наследници и да сме още в прехода ,най –добрият вариянт е да не се гласува.Какво правим ? Бламира се НС, че няма народно представителство. Бламира се административната власт че не отговаря на изискванията за управление на държавата. Назначава се сроч...но служебно правителство, партиите се разформироват, защото работят против своите избраници, доказано в НС, отделят се от групите си, сякаш са упълномощени от вота на хората.Дава се срок за кандидастване на висши политически длъжност по изискванията на зaкона в БГ без никакви съмнения зда криминализъм.Оформят се нови адекватни на вота на народа групи, нови адекватни на закона политици. Спазва се срока, назначават се служебно нови избори, хората гласуват и каквото изберат, ще си го носят без мърморене.А който политик излезе извън служебните си задължения, веднага ще бъде отстранен от конституционния съд и решение на местното съдилище ще го документира.Няма нужда да си играем на политиканстване. Нямало за кого да се гласува и затова щели сме да гласуваме. Това е абсурд. .

Коментар

• По колко плащат за ПР от партията на вожда, че мисля да почна и аз да пиша положителни коментари за някой друг лев...Какъв остров на стабилност?Гърците може да ги фалираха, ама пак са в пъти по-добре от нас. да не говорим за Румъния, Сърбия и Турция, който все пак не са в ЕС, но са с години пред нас. кога ще увеличат на хората заплатите викаш? та това го чухме и преди две години пак. чухме и , че до 20 години стигаме Германия. По кое? защо е нужно да се раздува администрацията, като обещанието беше за намаление? защо само на тях заплатите на държавните хрантутници да се дигат, а пенсионерите да лапат въздух? къде остана здравната реформа? къде остана образованието? къде остана онова обещание за законност и справедливост? магистралите няма нищо да ни докарат, защото си разбиваме колите по другите пътища, където всеки дето се е намърдал в пътното краде ли краде... дреме ми на оная работа, че са ви похвалили за невероятната политика, а че дядо ми дето се е бъхтил с години, сега лекарствата си ги плаща като поп и всяко ходене по лекари му струва пари. само не ми се оправдавайте, че са виновни предишните. щото милионите дето ЕС ни дава безвъзмездно ги излапаха пак такива държавни хрантутници. айде обяснете ми що е нужно на парк, да се подменя цялата настилка, която си е напълно наред, и се полага асфалт хубавичък, черен, че като дойде лятото и да ти се сварят кандилниците. това не е ли точене пак на пари и безсмислен харч? спрете се вече с това,ч е трябвало да бъдем позитивни, не аз не съм позитивен, нито черноглед, аз съм реалист!

Коментар

Working...
                                X