IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Категорично твърдя,че българската нация умира сега и трябва да направим нещо!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    джоузи, ти си ясен (без да се обиждаш) - в работата ми съм свикнал да разпознавам никове като твоя от 2 поста - или си на директна хранилка, или си на държавна работа и имаш супер много време да пишеш (т.е. на индиректна хранилка), или си някакъв луд ентусиаст (това е най-малко верояно, но не е изключено). А и реагираш доста силно като кажат герб или евреин (както знаем еврейче-бачкер няма), та продължението го знаеш. Аз лично нямам нищо против политагитаторите, стига да пишат с един ник, да не копират по 1 км статии и ясно да се афишират като такива - всеки законен начин за изкарване на хляба е почтен, поне за мен. Но много ме дразни кагото драскат като анонимни, правят се на съвестни граждани, организират си сами със себе си дискусии, тролят по 5-6 страници, само и само да изчезне нечии мнение и т.н. Ами кажете си бе хора - аз съм от ПП Герб, работя в ПР отдела им, позицията ни по въпроса е........ и мога да ви гарантирам, че ще имате много по-голяма чуваемост, ама пуста Симеоновска школа (нали съм ти разказвал откъде знам за тамошните методи) дето само на анти-контра-дезинформация разчита

не позна пич , този път интуицията те подведе ...Нито съм на хранилка ( обясних го доста добре в предния пост ) , нито съм на държавна работа...Просто работата ми е свързана пряко с нета и имам промеждутъци в които мога да пиша и да се забавлявам ....
    не реагирам като кажат герб пич , а още по малко евреин.... нещо не ми харесва "интуицията " ти ...... защото колкото и да се напрягаш ако не ти подскажа няма да се сетиш какво точно върша.....Но ти продължавай да ми създаваш профил и да си фантазираш......

а и м/у другото същото мога да кажа и за тебе .... на държавна хранилка ли си Груьо ?

Коментар

.....................
      колкото до Нет-а - не, не е политическа писарушка, просто рязко смени начина си на писане и се поопростачи,а това е странно, поне за мен и понеже е сред форумците, чиито мнения чета, затова и му отправям подобно питане. ........................
      За "опростачването" ми - съгласен съм. То е неизбежно и е следствие от опростачването на форума. Каквото повикало - такова се обадило. Не може всички да са в лайна и аз да остана целия в бяло Не искам да влизам в подробности кой, кога, как и защо, но "опростачването" ми си има съвсем конкретни причини. Не се гордея с това, ама няма как.

За "рязко сменения начин на писане" - не съм съгласен. Все същия съм си. Просто съм свикнал да мисля и после да споделям съсвсем откровено това, което мисля. Без да ми пука дали ще се харесам на тоя или оня.
      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Между другото това за Монако и колите е някакъв мит - за яхтите - да, факт, много скъпи яхти има, но за колите - определено в скъпите ни курорти са доста повече на кв. км. Даже в Монко имаше и голфчета, ама не с пернишка регистрация Та така, де - колкото е по-комплексиран един селтак, толкова повече държи да покаже имущественото си превъзходство над останалите.
        П.С. Абе тия Диневите нали вече нямаха нищо от яхтеното пристанише - бяха го прехвърлили на някакъв клошар, през рето лице, или се бъркам. къде са разследващите органи в случая??????

Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
        Глупости на търкалаци!!! Всичко си е наред в тази държава.Не мога да разбера сънародниците си, които бягат от България, тука живота е толкова хубав и лесен! Какво толкова не му харесват:

... "И в Монако е трудно да видиш на едно място последен модел поршета, ферарита, майбах, мазерати, ламборгини и дори бугати, паркирани на равно разстояние една от друга.

Така изглежда паркингът в петък вечерта на яхтеното пристанище Марина Диневи в Свети Влас.
        Всеки друг автомобил, макар и скъп, бледнее пред подредените на кея коли, които в прохладната вечер бавно прииждат от южната част на входа на пристанището.
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• джоузи, ти си ясен (без да се обиждаш) - в работата ми съм свикнал да разпознавам никове като твоя от 2 поста - или си на директна хранилка, или си на държавна работа и имаш супер много време да пишеш (т.е. на индиректна хранилка), или си някакъв луд ентусиаст (това е най-малко верояно, но не е изключено). А и реагираш доста силно като кажат герб или евреин (както знаем еврейче-бачкер няма), та продължението го знаеш. Аз лично нямам нищо против политагитаторите, стига да пишат с един ник, да не копират по 1 км статии и ясно да се афишират като такива - всеки законен начин за изкарване на хляба е почтен, поне за мен. Но много ме дразни кагото драскат като анонимни, правят се на съвестни граждани, организират си сами със себе си дискусии, тролят по 5-6 страници, само и само да изчезне нечии мнение и т.н. Ами кажете си бе хора - аз съм от ПП Герб, работя в ПР отдела им, позицията ни по въпроса е........ и мога да ви гарантирам, че ще имате много по-голяма чуваемост, ама пуста Симеоновска школа (нали съм ти разказвал откъде знам за тамошните методи) дето само на анти-контра-дезинформация разчита

колкото до Нет-а - не, не е политическа писарушка, просто рязко смени начина си на писане и се поопростачи,а това е странно, поне за мен и понеже е сред форумците, чиито мнения чета, затова и му отправям подобно питане. Сори, но точно от този разговор, ти не си част.

Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
          защото е модно братче ..да те посочат с пръст и да изсъскат...Ти взе ли си 10-те лева за този пост......

така са червените гяволи.....мислят си че те като си продават душичките и целия свят го прави......

Не ве ГруЬо не сме платени за да си плямпаме в този весел форум...... онези които вземат манги пускат по един километър постове копнати от някой вестник и се радват на воля колко сме зле в България...а аз основно пиша какви олигУфрени са,,,,, а те ми отговарят ,че съм платен драскач...Е кой ще ми плати в тази криза за да нарека някого ОлигУфрен....
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
            Защо в този форум непременно трябва да си на хранилка при някого за да имаш мнение?

.
            защото е модно братче ..да те посочат с пръст и да изсъскат...Ти взе ли си 10-те лева за този пост......

така са червените гяволи.....мислят си че те като си продават душичките и целия свят го прави......

Не ве ГруЬо не сме платени за да си плямпаме в този весел форум...... онези които вземат манги пускат по един километър постове копнати от някой вестник и се радват на воля колко сме зле в България...а аз основно пиша какви олигУфрени са,,,,, а те ми отговарят ,че съм платен драскач...Е кой ще ми плати в тази криза за да нарека някого ОлигУфрен....

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
              Самият факт, че родителите гонят децата си извън България, вече е показателен, че в тая държава нещата страшно не са наред !!!
              Глупости на търкалаци!!! Всичко си е наред в тази държава.Не мога да разбера сънародниците си, които бягат от България, тука живота е толкова хубав и лесен! Какво толкова не му харесват:

... "И в Монако е трудно да видиш на едно място последен модел поршета, ферарита, майбах, мазерати, ламборгини и дори бугати, паркирани на равно разстояние една от друга.

Така изглежда паркингът в петък вечерта на яхтеното пристанище Марина Диневи в Свети Влас.
              Всеки друг автомобил, макар и скъп, бледнее пред подредените на кея коли, които в прохладната вечер бавно прииждат от южната част на входа на пристанището.

Местата за паркиране разделят сякаш 2 напълно различни места за почивка. Ресторантите с нощните клубове и самото пристанище, в което около 21 ч цари съвършено спокойствие.

Яхтите са пъстри - най-висок клас "Принцес", "Kранки", "Регал", "Ферети", с големина от 6 до 32 м и от 20 хил. до 9 млн. евро. Сред тях се открояват впечатляващи черни перли от 90 фута, на чийто борд малко след здрачаване продължаваше да има движение. Едно от бижутата - най-висок клас марка "Принцес", собственост на руски банкер.

На тихия морски паркинг може да се чуе и звънкият смях на големи компании, предпочели спокойствието на борда пред суетата на кея.

На метри от него обаче на марината кипи разгул. В основната част на пристанището от алеята се виждат десетки ресторанти, които в петъчната вечер са препълнени. Между тях са малките бутици, част от които остават отворени и след полунощ. Други като Vilebrequin, макар и затворени, привличат погледа на летовници и гости.

Магазинът на снобската френска марка за гащи има, разбира се, бутик в Свети Влас. Предлагат се шорти от 300 до 700 лв. Хит това лято на българската Марина е серията шорти, създадени по повод 40-годишнината на марката. Цената от 700 лв. явно не стряска посетителите, защото това са най-продаваните от началото на лятото.

Как да си сложиш мокрия задник в бентлито, ако не е в гащи, колкото 4 пенсии.

В северната част на кея е най-скъпият ресторант с испанска кухня. Външната му част е пълна с хора. Масите на повечето гости са събрани на едно място за големи компании, звучи предимно руска реч. За минути певецът преминава от фолк на руски романси.

Непосредствено след испанския се нареждат и останалите ресторанти, предлагащи българска, гръцка, италианска, арменска, японска, китайска кухня и суши. Цените са почти синхронизирани на всички места - основното ястие варира от 10 до 50 лв., а салата от 4 до 16 лв.

Спокойното море, панорамната гледка към скъпите яхти и постоянно патрулиращите полицаи, двете плажни ивици в карибски стил създават усещането за безвремие.

Около полунощ настъпва оживление и истинският купон започва. Пулсиращата музика на "Планет яхт" се учестява с пристигащите групи гости. Фераритата бавно потеглят от северната към южната част на кея, преминавайки разстоянието от 200-300 м, за да се озоват пред първата спирка на нощния живот на марината.

На входа на заведението посрещат очарователни хостеси. Час след полунощ вътре вече е пълно с танцуващи фенове на хаус, прогресив и класически транс, високи елегантни красавици с феерични рокли и мъже, целите в бяло...".

Коментар

net-a< сериозно, и ти ли мина на хранилка към герб?
                Защо в този форум непременно трябва да си на хранилка при някого за да имаш мнение? Досега съм бил обвиняван че съм на хранилка при всички възможни партии без тази на Лудото Яне. Язък, ако смяташ, че изразяването на мнение означава само платено такова. То и затова форумът е на това дередже. Повечето свестни хора се махнаха отдавна.

А по същество, не съм съгласен с теб, че ни трабват повече общаци, отколкото висшисти. Ако искаме да сме напреднала държава, а не туристическо-суровинен придатък, ще ни трябват именно висшистите и тях трябва да задържим. Берачи на ягоди ще си намерим.

Коментар

• Импе, мангалите не са чак такъв проблем или поне са разрешем проблем - те и без това са т. анр. унтерменши, така че са супер лесни за контрол - 2-3 шамара, ловиш им лидерите и къде с бой, къде с кинти ги вкарваш в правилната посока и масата е готова. проблема сме си ние - българите, защото в момента няма нито една националистическа, дори шовинистична, партия - Атака е всичко друго, но не и националистичрска партия - просто са поредната семейна клика, влязла в тази ниша. А нишата на национализма/патриотизма зее ужасяващо празна, дет се вика управлението на страната се търкаля на улицата и няма кой да го вземе - докато е така, тогава и мангустите ще ни се катерят по главите. Здрава ръка и всичко си идва на мястото. А и с раждаемостта при мангалите не е чак толокова страшно - средно на мангалка се падат 2,6 деца - е, да двойно е на нашите 1,3-1,4 деца, ма авсе пак (наскоро гледах и една статистика за многодетните майки - ако сиакш ще я постна - не са чак толкова много, и не всички са мангалки). Та така, не са най-черни краските, но положението е зле....

Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                  Самият факт, че родителите гонят децата си извън България, вече е показателен, че в тая държава нещата страшно не са наред !!!

Докато не се спре погазването на правата на българите в собствената им страна и всевъзможното им тъпкане, докато не се въведат ред и законност, докато не спре всевъзможното гнусно и престъпно привилегироване на мръсната мангалска раса, нещата все надолу ще вървят, докато тая държава не се срине !!!

Коментар

Губим берачи на портокали, ягоди и маслини, камериерки, келнери, автомонтьори, танцьорки на пилон и т.н. ... включително и доста мангали губим. Що не каже този господин колко от тия 23% с висше образовние работят по специалността си, а не някоя от посочените по-горе работи? Виж, ако говореше за емигрантите ни в Германия, щях да се съглася че губим нещо.
                    Така де , защо са и на България такива? Ние можем да съставим икономика само от ченгета, фатмаци, държавни чиновници и пенсионери. След това възниква въпроса: " А какво ще ядат всичките тия?"

Коментар

Губим берачи на портокали, ягоди и маслини, камериерки, келнери, автомонтьори, танцьорки на пилон и т.н. ... включително и доста мангали губим. Що не каже този господин колко от тия 23% с висше образовние работят по специалността си, а не някоя от посочените по-горе работи? Виж, ако говореше за емигрантите ни в Германия, щях да се съглася че губим нещо.
                      net-a< сериозно, и ти ли мина на хранилка към герб? Уважавам в повечето случаи постовете ти (някои от тях са изключително смислени), но след кризата с Фукушима нещо много се промени - даже се скара с уважван форумец като Джей и то по супер селски начин (кой от двама ви е виновен - не знам, но е много грозно и от страна на двама ви, като стари форумци тук). Не ги е зигонил герб тези хора, но и не прави нищо, за да ги върне, а това е много жалко. Кадрите в Испания са точно основата на работната сила в България - млади, не чак толкова образовани хора, които са съгласни да бачкат всичко за 800-1000 евро ( а ако останат в Бг, предполагам биха се навили на същото но в лева) и точно тези хора, ако не можеш да задършиш?!?!?!?!? За квалифицираните е ясно - там (на запад) ще ти дадат 5-10-20 пъти повече, но за нискоквалифициарните не е така - те биха си останали тук и биха родили децата си тук, ако има кой да им даде работа (хайде да го наречем ако могат да си намерят работа) за 1000 лева - смешна сума, просто. И това си пролича като проблем 2007/08 - тогава се заговори за внос на средна ръка работници, тип бачкери, от Бантустан и Сомалиланд, щото тук няма квалифицирани общаци. Е, акак искап да ти тръгне икономиката - само с вождове завършил в НБУ, свободните, ЮЗУ-то и т.н. или с бачкери. ами ти така се обричаш от сега на липса на средна класа (хайде да го наречем lower middle class), а тя е основата на всичко!!!!!

П.С. искрено се надявам някой да ти е хакнал ника и да пише от него.....

Коментар

• Самият факт, че родителите гонят децата си извън България, вече е показателен, че в тая държава нещата страшно не са наред !!!

Докато не се спре погазването на правата на българите в собствената им страна и всевъзможното им тъпкане, докато не се въведат ред и законност, докато не спре всевъзможното гнусно и престъпно привилегироване на мръсната мангалска раса, нещата все надолу ще вървят, докато тая държава не се срине !!!
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                          http://www.investor.bg/news/article/120274/5.html

Над 70% от работещите в Испания българи нямат намерение да се връщат в родината си. Завръщане планират едва 5%.

..."Губим една креативна част от населението, която е способна да се справя сама с проблемите си", коментира Веселин Минчев. Той посочи, че средната възраст на българските емигранти в Испания е 36 години, като 23% от хората са с висше образование.
                          ....................

Коментар

• Първоначално изпратено от kefal Разгледай мнение
                            Абе лошо ли ни беше през комунизъма?
                            Държавата и сега плаща за гледането на деца, после и обучението им плаща, т.е. докторите са продукт от действието на държвата ни, редно е държавата да има право да си върне инвестициите като изнася медици.
                            Как точно печели държавата? Кефал, това не ти е сирене, и държавата губи, веднъж като плаща за обучението им, и втори път, като заминат, губи данъкоплатци :-) Само идиот би насърчавал това..

Коментар

• http://www.investor.bg/news/article/120274/5.html

Над 70% от работещите в Испания българи нямат намерение да се връщат в родината си. Завръщане планират едва 5%.

..."Губим една креативна част от населението, която е способна да се справя сама с проблемите си", коментира Веселин Минчев. Той посочи, че средната възраст на българските емигранти в Испания е 36 години, като 23% от хората са с висше образование.

Близо две трети от заминалите не биха насърчили децата си да се завърнат в България. "Майките в по-голяма степен не искат децата им да се върнат у нас, което е симптом, че нещо в държавата не е наред", коментира Минчев.

Почти 3% от българчетата в Испания не говорят български език, а 15% са със слаби познания по родния си език. Една трета от родителите говорят на децата си на български, но те им отговарят на испански, се посочва още в проучването.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                                Ами да върнем бай Тошо тогава. При него имаше точно такива регулации.
                                Всяка пряка намеса на държавата в тези работи си е чист комунизъм.
                                Абе лошо ли ни беше през комунизъма?
                                Държавата и сега плаща за гледането на деца, после и обучението им плаща, т.е. докторите са продукт от действието на държвата ни, редно е държавата да има право да си върне инвестициите като изнася медици.

Коментар

Working...
                                X