Първоначално изпратено от SPEKO
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
410 000 души без работа откакто ГЕРБ е на власт ?????
Collapse
X
-
За злочестина Жей е прав. И аз съм казвал много пъти, че тия, дето загробват България, са Гошо Ушев, Пена Чиновницата и Хъхрю мангала. Всички ний, останалите сме принудени да работим ангария, като роби, за да храним тези три мегапаразита.
Държава, която храни най-много ушеви, ченовници и мангали на 1000 граждани в целият цивилизован свят, няма как да оцелее финансово !!! Разбира се, престъпникът борисов това не го вълнува - защото Гошо, Пена и Хъхрю са електоратът, който ще го тури пак на власт и той е готов да разсипе държавата, за да си купи още един мандат.
Казвал съм и лечението - реформа в полицията, 75% съкращение в администрацията и спиране на всякакви помощи на гъгнивата зараза, но това е нещо очевидно и не се чувствам като Н. Тесла зарад тая рецепта.
Апропо - Н. се върна от Тунис снощи и рече, че там администрацията е още по-проста, мързелива и размотаваща хората... ако туй може да бъде някаква утеха.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Ох, колеги,
Закъсахме го колеги.
България е пред Война и нова Национална катастрофа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
За жалост не мога да представя анализче и факти, защото мнението ми ще бъде изтрито, така както беше изтрито преди време , когато пуснах темата, че БЪЛГАРИЯ Е ПРЕД 5 НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА!!!!
Тогава обаче допусках и оптимистичен сценаций, но ТОЗИ СЦЕНАРИЙ ВЕЧЕ ОТПАДНА!!!!!
Който ми вярва да се спасява, който не ми вярва, дано Господ е с него!
Да, без анализчета тук е по-добре!
Дане изгори някой, ей??
Според мен БеГетото ще бъде премазано за по-малко от 24 часа след 1-2 години !!
Пак, ви казвам! Спасявайте се, ако искате да живеете!!!
Аз едва ли ще пиша повече тук. Няма смисъл, няма и за какво!
Гледам, че и форумът е добре пипнат и вероятноста да не те хванат в нета ако пишеш тук, е почти 0!!! Дори да пишете от някой парк или гара или кафене, после пак ще ви гепнат
Сами разбирате какъв риск поемам , че пиша тук за да ви предопредя какво мисля!!
Дано Господ е с вас, защото тук има доста умни хорица!
Дано успеете да се спасите!!! Да сме живи и здрави, пък останалото са глупости!!!
Адиос!!!!!!! Беше ми приятно!!!
Финансовите анализи вече са безмислени!!!!Last edited by SPEKO; 17.09.2012, 22:51.
Коментар
-
Jay Gould
Не , мен ме интересува колко харчи държавата за заплати на държавни служители 2007 и 2012. Определено не ме интересува кой колко взема в поименен списък и стойност на заплатите също.Интересната и имаща тежест информация е колко са парите които се харчат за такива служители общо - 2..10 ..50 милиарда годишно ли са , колко са ? На Борисов заплатата въобще пък не ме интересува, тя си е негов проблем да си я харчи и за каквото иска.
Проблема е че падат продажбите на горива...D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеМисля че е крайно време администрацията дасе сакрати....стоп на бонусите...полицията с 50% сакраштение.
Защо се качиха цените на тока, на газта, на водата, на горивата?
Без ДДС и акцизите администрацията няма как да изхрани и да си плати увеличението на заплатите. Затова и правителството като глава на администрацията взе решение за драстичното увеличение на цените на тока, които повличат и всички останали цени нагоре. Само от ДДС върху цените на тока администрацията ще прибере още по 200-300 милиона лева от джобовете на раята която я издържа. Към тези пари следва да се добавят и акцизи, такси и всички видове данъци с които се облагат храни, електроенергия, горива, услуги.
Защо Дянков изтегли огромен заем тази година?
Без заема нямаше как да се посрещнат плащания по дълга, а те нямаше как да се посрещнат, защото парите са изядени и изпити от администрацията. Бюджетния излишък отиде за заплати, бонуси, служебни коли, командировки, отпуски в чужбина..Last edited by Jay Gould; 04.09.2012, 17:15.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеСравни колко са харчили преди за заплати на държавни служители и колко сега, численността на служителите не е променена значително. Управлението на ГЕРБ не е изгодно и за Лукойл - Валентин Златев, то му коства значителни загуби и за компанията. Може да се лъже, журналистите и медиите могат да се купят - обаче загубите са си загуби.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеСравни колко са харчили преди за заплати на държавни служители и колко сега, численността на служителите не е променена значително. Управлението на ГЕРБ не е изгодно и за Лукойл - Валентин Златев, то му коства значителни загуби и за компанията. Може да се лъже, журналистите и медиите могат да се купят - обаче загубите са си загуби.
Юли 2012 г. средната заплата за администрацията е 1100 лева, но това са без парите за бонусите им и без увеличението от + 20 + 30 % което Дянков сега им даде.
Сега се харчат повече. Само преди месец им качиха заплатите с още 20-30 %. От там идва разликата. Докато тия с ниските заплати ги съкращават,на тия с високите на държавна хранилка се увеличават. В края на март 2012 броят на наетите на трудов договор и на държавна служба е 2.1 млн. 2.1 милиона! Това е повече от германските сили на източния фронт Тия изплюскват целия БВП и заради тях качиха данъците и ни натикаха в още по-голяма криза.
Например 53 % от софиянци са за даване на бонуси на държавните служители. Какво значи това? Че 53% от населението на града има в семейството си поне един член който е чиновник и то от тези нива които вземат бонуси. Това са страшно много хора и ако в Ямбол например ръбат корени от глад щото са примерно без работа, боли ги щепсела тия в столицата, а статистиката отчита увеличение на заплатите.
Чиновниците имат да ползват общо 2 166 699 дни отпуск, което прави 5936 години, при това ако всеки ден в годината се води работен. Държавата харчи доста пари и за телефони на чиновниците. В доклада се посочва, че администрацията има 149 274 активни телефонни номера. От тях 71 138 са фиксирани, а 78 136 са мобилни, т.е. за всеки чиновник има и служебен мобилен телефон, като поне 1000 чиновници имат и по 2 мобилни. Разговорите на администрацията са стрували 28 494 336 лв. на данъкоплатците през 2010 г. Родните чиновници вече си докарват заплати и над 2000 лв. на месец, а средното брутно възнаграждение в редица комисии и министерства вече мина 1000 лв. http://www.segabg.com/article.php?is...=16&id=0000102Last edited by Jay Gould; 04.09.2012, 16:39.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Jay Gould
Сравни колко са харчили преди за заплати на държавни служители и колко сега, численността на служителите не е променена значително. Управлението на ГЕРБ не е изгодно и за Лукойл - Валентин Златев, то му коства значителни загуби и за компанията. Може да се лъже, журналистите и медиите могат да се купят - обаче загубите са си загуби.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеПри нараствала безработица са пораснали заплатите Това е феноменално и доста лишено от логика.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
хахаха нито е феноменално нито е лишено от логика. Представи си го така - съкращават на БДЖ персонала - половината са скатавки дето за нищо не стават и ги пиши безработни, в същото време има много фирми дето търсят квалифицирани хора - такива обаче няма знам го от опит - или по точно има но искат заплати над 2 хил примерно, че и повече и пак трудно се задържат - и така става, че хем безработицата расте хем средната заплата. Теоретично ако можеше тия безработните да станат квалифицирани всички щяха да са доволни - обаче пак от опит ти казвам, че от всяко дърво свирка не става колкото и пари да му даваш - има хора дето не само, че са търтей ами и не подлежат на никакво обучение
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеПри нараствала безработица са пораснали заплатите Това е феноменално и доста лишено от логика.
Коментар
Коментар