IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

410 000 души без работа откакто ГЕРБ е на власт ?????

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Абе ей, погледнете само какви са кадрите за кандидатстване на работа и тогава да говорим! Едвам завършили средно образование, тръгнали да се оплакват, че не могат да си намерят работа!!! НАКЪДЕ!?!?!

Коментар

• Петър Стоянов се отказа от Конституционния съд

Петър Стоянов се отказа от Конституционния съд

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
        една гънка е повече от това което ти имаш.... потъна и ти в дебрите на болшевишкото блато... рест ин пийс , добро момче беше..
        Имаш голям проблем.

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Коментар

• Разликата между Тайната коалиция е само теоритична.

Чрез пощата си получих следното писмо за това кой ни управля
            ва:

1.Бойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР.
            2.Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов.
            3.Цецка Цачева - партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен.
            4.Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво.
            5.Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.
            6.Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС.
            7.Симеон Дянков - стипендиант на фондация Людмила... още Живкова.
            8.Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП.
            9.Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП,
            10.Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ,
            11.Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп.
            12.Веднага след президентските избори Бойко Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите сина на генерал от ДС Николай Барбалов, а за нов правосъден министър Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. А като капак на всичко същата госпожа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП...
            Та дотук за антикомунистическата реторика на слабоумника!

Коментар

• http://www.webcafe.bg/id_1972286741_Nie_novite_gartsi_

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                ..8,Защо не се прави нищо за развитието на БФБ и защитата на миноритарните инвеститори..
                Защото черешите са по важни ...от капиталите.
                Ако не вярваш....- питай в МФ!

Коментар

• Понеже виждам, че има и сериозни нотки в темата ето и моите въпроси-
                  1,Защо не се направиха никакви структурни реформи 2,Защо не се изпълни нито една антикризисна мярка 3,Защо въпреки обещанията преди изборите се вдигат данъците
                  4,Защо не индексираха доходите на пенсионерите и маиките- това се прави и в наи задлъжнялите държави 4,Защо парите за подслушване са повече от парите за култура
                  5. Защо след като има толкова голям полицеиски апарат няма напредък в битовата престъпност 6,Защо въпреки големите предизборни резултати няма нито един осъден корумпиран политик или магистрат 7,Защо се говорише срещу монополите преди изборите , а сега на практика се защитават ..8,Защо не се прави нищо за развитието на БФБ и защитата на миноритарните инвеститори..
                  И аз гласувах за ГЕРБ но разочарован от лъжите и демагогията им вече ги определям като душмани за народа ми

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                    много е просто - поглеждаш назад във времето и си отговаряш на въпроса....

Първо не е ОГРОМЕН... тройната коалиция загуби изборите въпреки ОГРОМНИТЕ икономически успехи...забележи ,че на практика всички партии загубиха доверие при разстеж на доходи и намаляваща безработица ..А в години на най-тежка икономическа криза след 3 години тотално оплюване от страна на "успешната" тройна коалиция ( вече двойна , но Мегито се включи в движение ) ГЕРБ са на практика пак първа политическа сила..... Та къде видя ОГРОМНИЯ спад.....и няколкото процента са 23 % ...не като на НДСВ под 4 % ... така че ако интерполираме в момента ГЕРБ имат цялата подкрепа на хората...това ,че 20 катила денонощно храчат в този форум е смешно да си мислим ,че са някаква извадка......
                    Според социологическите проучвания през ноември 2009г разликата между ГЕРБ и БСП е била около 31% а сега е 3-4%.Ако това не е спад ...здраве му кажи.

За отлива от ГЕРБ за мен има заслуга не "оплюването" на ГЕРБ от тройната коалиция,а от действията на правителството в икономически и социален аспект....и не на последно място от некомпетентните ,непрофесионални и безпочвени изказвания на членове на правителството.

И все пак кураж и късмет до изборите.Ще ви е нужен

Коментар

• Бобан силно се надявам да си ме разбрал правилно и да не си мислиш като някои идиоти ,че съм заслепен от харизмата на Бойко... не не съм пич и съм здраво стъпил на земята.....

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                        Йосиф,един въпрос,ако може.

Как би обяснил ОГРОМНИЯТ срив в доверието на хората към ГЕРБ и ББ.Поне това показват проучванията.

Все пак при разлика от над 30% преди 3-4г сега да се свие до няколко процента си е направо провал.На какво се дължи това според теб.Очакваш ли до няколко месеца тази разлика от няколко процента да е вече в полза на БСП

Благодаря за отговорите предварително
                        много е просто - поглеждаш назад във времето и си отговаряш на въпроса....

Първо не е ОГРОМЕН... тройната коалиция загуби изборите въпреки ОГРОМНИТЕ икономически успехи...забележи ,че на практика всички партии загубиха доверие при разстеж на доходи и намаляваща безработица ..А в години на най-тежка икономическа криза след 3 години тотално оплюване от страна на "успешната" тройна коалиция ( вече двойна , но Мегито се включи в движение ) ГЕРБ са на практика пак първа политическа сила..... Та къде видя ОГРОМНИЯ спад.....и няколкото процента са 23 % ...не като на НДСВ под 4 % ... така че ако интерполираме в момента ГЕРБ имат цялата подкрепа на хората...това ,че 20 катила денонощно храчат в този форум е смешно да си мислим ,че са някаква извадка......

Коментар

• По-близо си до осем висши осмокласнико. Два смешни поста на един пиян тийнеджър, дето не са го хванали докато русува със спрей. Не се чувствай безнаказан, знаеме кой си. Въпрос на време е да те пленим!~
                          Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!

Коментар

• Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнение
                            Откровено прост и провокативен въпрос, ти или не си следил политиката през последните 20 години или си тотално сбъркан и тенденциозно настроен! Няма партия дето да е изкарала втори мандат в историята на новото демократично време, което означава, че всеки един тотално е изгубил доверие с изключение на царя, но Бойко показва по-добър процент на доверие от царя в четвъртата му година, така, че виждам колко глупав и тенденциозен въпрос сте задал.Бойко продължава да води социологически и ще води до край, колкото и да ви е мъчно и тъжно на вас червените пластмасови комунистически изчадия!
                            Първо правило в ПР-а: Когато се колебаеш-казвай истината!

Коментар

• Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнение
                              Откровено прост и провокативен въпрос, ти или не си следил политиката през последните 20 години или си тотално сбъркан и тенденциозно настроен! Няма партия дето да е изкарала втори мандат в историята на новото демократично време, което означава, че всеки един тотално е изгубил доверие с изключение на царя, но Бойко показва по-добър процент на доверие от царя в четвъртата му година, така, че виждам колко глупав и тенденциозен въпрос сте задал.Бойко продължава да води социологически и ще води до край, колкото и да ви е мъчно и тъжно на вас червените пластмасови комунистически изчадия!
                              Е знам ,че "сипвам на раната сол",но мие интересно вашата гледна точка.Аз съм гласувал за ГЕРБ преди и знам за себе си защо няма да гласувам сега за тях .Интересно мие дали вие подръжниците на ГЕРБ осъзнавате защо хората се одръпнаха от вас и защо продължавате да се топите.А иначе въпросът ми е директен,простичък...но в никакъв случай не е провокативен.Просто е заден "в целта" ...и ви е неудобно да отговорите.

Все пак ще се радвам ако се пробвате да отговорите.Смятам,че не сте " с осми клас"

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                                Йосиф,един въпрос,ако може.

Как би обяснил ОГРОМНИЯТ срив в доверието на хората към ГЕРБ и ББ.Поне това показват проучванията.

Все пак при разлика от над 30% преди 3-4г сега да се свие до няколко процента си е направо провал.На какво се дължи това според теб.Очакваш ли до няколко месеца тази разлика от няколко процента да е вече в полза на БСП

Благодаря за отговорите предварително
                                Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!

Коментар

Working...
                                X