IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трябва ли ДПС да се забрани и лидерът и Ахмед Доган да бъде съден ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    Ами шлемът си е негов - има и надпис: Шлем на Княз Иван Василиевич, та едва ли е на друг. Нали прочете за монетите на предшествениците му с арабските букви - на тях предполагам разбра какво пише. А сега, ако ти кажа, че рашъните се въздигат от нищото, щото се цанят пред монголо-татарите да им събират данъка от покорените племена, а допреди това са прости васали, какво ще кажеш? Дали просто така са им дали да сбират данъка или някой от шефчетата се е резнал в замяна?

Абе много е дълго - прочети из нета има сума ти неща по темата. Можеш да прочетеш и за битката при Калка - и там е много показателно за умственият капацитете на рашъните и т.н. и т.н. Страшно много неща има, които малцина знаят, щото трябва много да се рови, ама нета е за това - да се разпространява инфото. лека и доходна
    Явно си имаш свое тълкуване на посочените събития. А, че е дълго съм съгласен. История има откак свят светува и тя е такава каквато е, а я анализираме и разказваме така, както ни е изгодно или доколкото можем да я разберем. Лека и доходна и на теб.
    Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Наистина взе да ми става смешно и тъжно. Почти половината от гласувалите в анкетата са против закриването на ДПС. Няма ни едно мнение в защита. Мисля, че е трагично да имаме толкова много сънародници с промити мозъци и подобно на животните в клетка да се водят единственно от инстинкти или заповедите на господаря си.
      Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
        Не съм съгласен, че един шлем с мюсолмански надпис, в колекцията на един цар е показателно за религиозната му принадлежност.
        Ами шлемът си е негов - има и надпис: Шлем на Княз Иван Василиевич, та едва ли е на друг. Нали прочете за монетите на предшествениците му с арабските букви - на тях предполагам разбра какво пише. А сега, ако ти кажа, че рашъните се въздигат от нищото, щото се цанят пред монголо-татарите да им събират данъка от покорените племена, а допреди това са прости васали, какво ще кажеш? Дали просто така са им дали да сбират данъка или някой от шефчетата се е резнал в замяна?

Абе много е дълго - прочети из нета има сума ти неща по темата. Можеш да прочетеш и за битката при Калка - и там е много показателно за умственият капацитете на рашъните и т.н. и т.н. Страшно много неща има, които малцина знаят, щото трябва много да се рови, ама нета е за това - да се разпространява инфото. лека и доходна
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

ами означава, че управляващата руска династия е имала (вероятно) и мюсюлманска кръв във вените си и то не малко. И едновременно с това се явяват най-ревностните защитници на християнството И това, ако не е прадокс Ама по тези теми в раша е забранено да се говори, щото да не оскверняваме приети за аксиоми твърдения, затова и руският ни приятел се изниза. както и да е, темата е за друго, просто като видя неточности, особено с претенции за знание, и не се сдържам да ги коригирам
          Не съм съгласен, че един шлем с мюсолмански надпис, в колекцията на един цар е показателно за религиозната му принадлежност.

Коментар

Защо и какво доказва това
            ами означава, че управляващата руска династия е имала (вероятно) и мюсюлманска кръв във вените си и то не малко. И едновременно с това се явяват най-ревностните защитници на християнството И това, ако не е прадокс Ама по тези теми в раша е забранено да се говори, щото да не оскверняваме приети за аксиоми твърдения, затова и руският ни приятел се изниза. както и да е, темата е за друго, просто като видя неточности, особено с претенции за знание, и не се сдържам да ги коригирам
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

.....А знаеш ли, че Иван Грозни има шлем, на който пише "Аллах Мухаммед", което е съкратена версия на известната фраза ""Велик е Аллах, и Мухаммед е неговия пророк.".......
              Защо и какво доказва това

Коментар

• Съжалявам , но бъркаш - нито съм интелегентен , още по-малко пък съм подлога ( руска , турска или всяква друга )...и затуй нямаме теми за обсъждане .
                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                  Грую , що се напъваш да мислиш по никое време и то по теми извън спорта - явно си попрекалил .....
                  ако ми намериш дори и една грешка в това, което съм ти написал, ще спра да пиша в темата. Нали знаеш какво се получава, когато нямаш какво да кажеш - аз с такива спирам да комуникирам, смятам знаеш защо, С теб водя някаква комуникация, защото макар и руска подлога (аз подлогите от всички цветове ги ненавиждам), изглеждаш интелигентен, но може би бъркам

На 100% убеден съм, че си стар ник, който поради някаква причина си е създал и нов - дали за манипулиране, дали за шоуто или просто щото се е осрал с предишния. Ти от кои беше? Сори за оф-а

Коментар

• Грую , що се напъваш да мислиш по никое време и то по теми извън спорта - явно си попрекалил .....

Коментар

Две дьонмета се скарали и се сбили - нищо ново

Дьонме => момчетата насила отнети от християнските им семейства по т.нар. 'Кръвен данък " по времето на Османската Империя . След приемането на исляма най-представителните от тях ,са били изпращани на обучение за служба в двореца и останалите държавни османски учреждения . Другите , са били отвеждани в главния еничарски корпус където са преминавали всестранна военна подготовка за служба в армията .
                      малиии, спартаче, колко си награмотен исторически - девширме е данъка, а дьонме си е баш евреец станал османец (не казвам резак, щото и двата вида са резаци) пограмоти се малко, за да може да се води смислена дискусия с теб - принципно изглеждаш умно момче, а се излагаш като кифла.

Апропо, спартаче, едно една безплатна беседа от мен. Знаеш ли защо Московския кремъл изглежда така? А знаеш ли, че Иван Грозни има шлем, на който пише "Аллах Мухаммед", което е съкратена версия на известната фраза ""Велик е Аллах, и Мухаммед е неговия пророк."А ето и малко инфо за това, какво пише на монетите на предшествениците на Ванчо Страшника - не е ли малко "странно, а"

."Чеканили монеты с надписями по-арабски и Иван III, и Василий III(отец Ивана Грозного), где ясно было написано: La ilaha illa Allahu va Mahammaddun rassulu lahi.
                      Так же на государственной печати Василия III есть надписи на арабском, а на монетах его периода написано: La ilaha illa Allahu va Mahammaddun rassulu lahi.
                      На монетах Ивана III в период якобы уже "свободы" от "ига" надпись "Ибан" и "Москов ахчасы будыр" (Москов-это ее монета), иногда попадается изображение Борака - священного коня Мухаммеда."

Та за "християните-рашъни" може бая да се говори, ама тези теми са табу за медиите в мадър раша. Защо ли

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                        ..
                        покрай новините се зачетох и в коментарите, понеже започнаха с цветущи реплики и .... и попаднах на следното....
                        Комарджи , коментара на този е несериозен ( новината за ТУрция не прочетох ) .....Всичко се свежда до познаване ( непознаване ) на националната ни история . Тя - историята -не е тази която сме учили аз, ти и повечето ни набори , в училище ....Не е нужно да си гений за да разбереш ,че това което са ни наливали в часовете по история на БГ не издържа и елементарна човешка логика пък камо ли нещо друго ...Българинът е невежа по природа - на мен например са ми казвали : " Аз съм вече голям човек , и си имам изградени представи за събитията от миналото ни ,които не желая да променям ! Откъде да съм сигурен ,че това което казваш е вярно ? ....." и пр. глупости които убиват всяква дискусия ....в зародиш .

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                          СПАРТ
                          чета в момента новините.
                          покрай новините се зачетох и в коментарите, понеже започнаха с цветущи реплики и .... и попаднах на следното.

http://news.ibox.bg/material/id_1915...page_16/#clist

този немисли май като теб. ...

пп
                          чудя се да ги поканя ли (турчетата ... 2-3 са) тука да си развият тезата.
                          нямам време много да им обърна внимание, та за това се чудя Фицка какво мислиш?
                          Давай ги !

Коментар

• СПАРТ
                            чета в момента новините.
                            покрай новините се зачетох и в коментарите, понеже започнаха с цветущи реплики и .... и попаднах на следното.

http://news.ibox.bg/material/id_1915...page_16/#clist

този немисли май като теб. ...

пп
                            чудя се да ги поканя ли (турчетата ... 2-3 са) тука да си развият тезата.
                            нямам време много да им обърна внимание, та за това се чудя Фицка какво мислиш?

Коментар

И от гледната точка на родител, живеейки по онова време, при такава ситуация, живота си бих посветил да избивам тая сган.
                              Друга сган има преди нея -- да караме по ред предлагам аз

Коментар

Две дьонмета се скарали и се сбили - нищо ново

Дьонме => момчетата насила отнети от християнските им семейства по т.нар. 'Кръвен данък " по времето на Османската Империя . След приемането на исляма най-представителните от тях ,са били изпращани на обучение за служба в двореца и останалите държавни османски учреждения . Другите , са били отвеждани в главния еничарски корпус където са преминавали всестранна военна подготовка за служба в армията .
                                И от гледната точка на родител, живеейки по онова време, при такава ситуация, живота си бих посветил да избивам тая сган.

Коментар

Working...
                                X