IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българската революция

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    ..
    Като не ти харесват очевидно България и българите, изнасяй се към Русия И без това полза от теб няма.
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
      Приятелите се познават по делата, а не по бля-бля!

ПС: И не се бъркай в български работи.
      Виждам че се изразяваш с типично български изрази... хахаха... издънко... Казах ти да не пишеш повече от 3 думи наведнъж защото се дъниш жестоко!
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Fuck You, Fuckoil: http://borsi.blog.bg/politika/2011/0...fuckoil.718772

Никога не съм бил голям фен на Сугарев, обаче умее да пише и има понякога удивително точни попадения, като сега!
        Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
        И тая тема ли осра? И тая тема ли ще става антируска?!
        Щом на Путин и руските олигарси децата живеят в чужбина, в САЩ и ЕС, а не в Русия, не виждам какъв ти е проблема. Пък ако Вальо Златев е символ на Русия, е**м ти и тая "велика" руска държава, за която номер 1 е някакъв дребен по световни мащаби български олигарх, а не приятелството между двата народа! От смъртта на Брежнев насам България няма приятели в Кремъл, а само доказали се като такива врагове.
        Приятелите се познават по делата, а не по бля-бля!

ПС: И не се бъркай в български работи.
        Last edited by Jay Gould; 29.03.2011, 21:05.
        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Никога не съм бил голям фен на Сугарев, обаче умее да пише и има понякога удивително точни попадения, като сега!
          И тая тема ли осра? И тая тема ли ще става антируска?!

Сугарев получава заплатата си от хамериканска правителствена фондацийка! Това му е работата. Да канализира всяко недоволство в БГ от масовото обедняване срещу Русия като държава и към Лукойл като фирма от тази държава... Ама ти кво праиш тука? Изпалзват ви като последните ахмаци!

Причината за поскъпването на всички стоки за масова употреба са трилионите долари и евро напечатани от Федералния Резерв и ЕЦБ. Само че нефт, пшеница, метали, памук не може да се напечатат... Затова и поскъпват! А камилчетата в БГ ги манипулират и на тях щото толкова им е пипето ходат да протестират срещу дизела и бензина!...
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Fuck You, Fuckoil: http://borsi.blog.bg/politika/2011/0...fuckoil.718772

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
              Новият роб не вдига революции защото е мозъчно промит. Психологичната манипулация и умствени трикове се оказват по-ефективно средство за упражняване на естествен подбор, от грубата сила използвана в миналото. Светът днес е едно много, много болно място.
              Това, което пишеш също е манипулация
              Колкото повече се повтаря това, толкова повече му вярват и хората.
              И...цъкайки с език, хапват още някой чипс и изключват тиви-то да спинкат...
              Манипулациите винаги са били удобно средство, от най-дълбока древност, през Инквизицията до днешните времена, когато медиите и интернет само способстват мълниеносното им разпространение

Коментар

• До два месеца може да има служебно правителство но в Либия, и то само след пряко попадение на ракета в шатрата на полковника.
                Курсове за багеристи хамали

Коментар

• До 2 месеца ще има служебно правителство.
                  Комунистити направиха картелно споразумение за цените на стоките и правителството ще падне. Ще дойдо ново правителство, и цените ще дойдат в норма.
                  Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Новият модерен роб не вдига революции

Новият модерен роб не вдига революции
                    Съвременният човек е по-несвободен от париите - обременен е от труда и от кредитите си
                    Петър Николов, www.webcafe.com

http://www.segabg.com/online/new/art...d=5&id=0000901

Коментар

Новият роб не вдига революции защото е мозъчно промит. Психологичната манипулация и умствени трикове се оказват по-ефективно средство за упражняване на естествен подбор, от грубата сила използвана в миналото. Светът днес е едно много, много болно място.
                      +1

светът да , а в БГ направо е за психодиспансер .....

цирковете продължават - някой ме банна , неясно защо . защо се занимавате с хората да ги гоните като пилци от разни форуми ? направо е смешно , ако не беше и жалко

поздрав - http://www.vbox7.com/play:5ee61e30

Коментар

• Колкото хора, толкова и мнения. Някой съгласен с някого, друг плюе другиго, и какво постигаме - нищо, чешем си само езиците и егото, и след всеки пост се надяваме да сме се издигнали в очите на стотината потребители които ни четат... Но дали е така!? И какво, утре пак сме си същите, пак търсим информация в медиите, пак анализираме, правим планове, псуваме и агитираме, но... без особен успех. Най-трудно у човек се променят убежденията, това политиците го разбират постоянно, след като в началото са приети с аплаузи и надежди, и само след няколко месеца са "разпнати" от половината си избиратели! Какъв тогава би бил логичният и елементарен извод - "Нищо не зависи от нас! Светът се управлява от една клика евреи и техните слуги, а всички добри и нормални хора сме техни роби, борещи се за по-добър живот! Всички управляващи и властимащи са против народа!"... Но така ли е в действителност, и какво би донесла една евентуална революция, освен други нови (или пак същите, но пребоядисани) властимащи, които след по-малко от година отново ще споделят съдбата на предните. Революцията, приятели според мен, а и не само, трябва да е революция на съзнанието, на човешките взаимоотношения, на моралното и физическо усъвършенстване, на хармонията и добродетелите! Знам, че тия ми думи само няколко минути след прочитането им няма да имат почти никакъв смисъл за вас и че може би се самозалъгвам, но ми се искаше да ги споделя, без никаква умисъл или надежда, просто това са моите мисли в момента.
                        Лека вечер и бъдете здрави!

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=8E1ywBCCu8A
                          Custodite sortem vestram

Коментар

Новият роб не вдига революции защото е мозъчно промит.. Психологичната манипулация и умствени трикове се оказват по-ефективно средство за упражняване на естествен подбор, от грубата сила използвана в миналото.
                            +++
                            Last edited by Jay Gould; 24.03.2011, 22:03.

Коментар

това, че се знае е сигурно! Знам за това. И не само мен.. това тук си е практика. Иначе, да.. и за много по-малки суми се трепят хора. И да искам едва ли мога да спра нещо, но до колкото е моя власт гледам да спра неща които ме касаят пряко или бъркат в моя джоб.
                              Там в дълбоки води не ми се навлиза, защото 1 не съм чак толкова наясно, и 2 защо да го правя?
                              И минирам след себе си.. За всеки случай. Свързал съм се с Гамизов, обаче да ти кажа искам да разбера някой неща за него, преди да контактувам, ако въобще ми се наложи някога да го правя. Имаме общи познати, но не съм го питал никога за нищо.
                              Гамизов е мошеник. Внимавай много. Ако ти поиска пари....
                              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975 Разгледай мнение
                                ...
                                това, че се знае е сигурно! Знам за това. И не само мен.. това тук си е практика. Иначе, да.. и за много по-малки суми се трепят хора. И да искам едва ли мога да спра нещо, но до колкото е моя власт гледам да спра неща които ме касаят пряко или бъркат в моя джоб.
                                Там в дълбоки води не ми се навлиза, защото 1 не съм чак толкова наясно, и 2 защо да го правя?
                                И минирам след себе си.. За всеки случай.
                                И да ти кажа не ща никой да трепери от мен, а да не ме закачат. Само това. Свързал съм се с Гамизов, обаче да ти кажа искам да разбера някой неща за него, преди да контактувам, ако въобще ми се наложи някога да го правя. Имаме общи познати, но не съм го питал никога за нищо.
                                ПС: Аз съм го писал, но мисля, че и с Ал. Петров имаме общи познати, макар да нямам спомен мяркал ли съм го на живо или не.. Тя България е малка.. Едно село сме тука
                                Last edited by Jay Gould; 24.03.2011, 21:57.

Коментар

Working...
                                X