IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дискриминация срещу непушачите

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ОПТИМИСТ Разгледай мнение
    Нямам нищо против пушачите гейовете и наркоманите, но моля който желае да вреди на себе си да го прави някъде където не дразни нормалните хора след като така или иначе ще умрем защо пушачите не се самоубият така няма да се мъчат цял живот а пък останалият хора ще бъдат по щастливи
    Аз няма да бъда щастлив ако се самоубият.И не ме дрязнат те просто ми вредят.А дрехите направо за химическо чистене.Пушенето не е необходимост.И няма никаква драма в това да се откажеш.Просто захвърляш кутията и край.

Коментар

• Държавата трябва да реши какво иска. Половината от населението пуши и очевидно не иска да се лиши от навика. Трябва да се спре рекламата, да се води кампания срещу пушенето и да се чака модата да отшуми .. ако въобще е възможно в страна като нашата.

Коментар

• Да България е най - бедната страна в Европа и ще продължава да бъде основно заради манталитета на българите

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
          Ти не си ама аз съм.И защо да да се пуши в кръчмите?Ми който иска да пуши ще си стои у дома.
          Ми който иска да не му димят да си стои у дома или да ходи в заведения където не се пуши. Има разни здарвословни ресторанти от много време. където келнера ти се извинява че в някое си ястие имало яйца.

Коментар

• Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
            Пуши се навсякъде, където се сервира кефе. Хайде сега да е по-малко. Думата, която търсиш за сладкарница тип "Захарно петле" е детски клуб. Там не се пуши.
            кафето не е сладкарница. Миналата седмица решаваме да ходим на кафе неделя следобед и в коста вече забранили цигарите - идиоти цялото им заведение стои празно. намерихме кафе където се позволява пушенето и се оказа че има опашка за желаещи да седнат

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
              Че кой си пуши на работното място. Не съм виждал някой да пуши пред компютъра от години
              Ти не си ама аз съм.И защо да да се пуши в кръчмите?Ми който иска да пуши ще си стои у дома.

Коментар

• Нямам нищо против пушачите гейовете и наркоманите, но моля който желае да вреди на себе си да го прави някъде където не дразни нормалните хора след като така или иначе ще умрем защо пушачите не се самоубият така няма да се мъчат цял живот а пък останалият хора ще бъдат по щастливи

Коментар

• Пуши се навсякъде, където се сервира кефе. Хайде сега да е по-малко. Думата, която търсиш за сладкарница тип "Захарно петле" е детски клуб. Там не се пуши.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                    Пушенето трябва да забрани тотално.Който иска да пуши да си пуши у дома.Не може да отидеш на работа и да пушиш в офиса.Другите не са длъжни да търпят този смрад щото на теб ти било кеф.
                    Че кой си пуши на работното място. Не съм виждал някой да пуши пред компютъра от години

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                      Дълбоко съм оскърбен от дискриминацията срущу пушачите. Пушенето е законно и е един от основните източници на приход на държавата. След като прибират от акцизи огромни за мащаба на България средства е нормално да не проявават лицемерна политика и да оставят този личен избор да бъде личен. Всяко заведение може да си избере да бъде за непушачи. Защо и всяко заведение да не може да избере да бъде за пушачи.

Човек така и така ще умре каквото ще да прави. Ако не го убият цигарите ще го убие нещо друго. Просто е нелепа идеята на непушачите че това което ги убива било пасивното пушене. Убива ги самия живот. И в момента в който им се намали вероятността да умрат от една болест автоматично им се вдига вероятноста да умрат поради всяка друга причина.
                      Пушенето трябва да забрани тотално.Който иска да пуши да си пуши у дома.Не може да отидеш на работа и да пушиш в офиса.Другите не са длъжни да търпят този смрад щото на теб ти било кеф.

Коментар

• Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
                        Явно си виждал дете само на снимка или по телевизията, и клишетата са ти удобни. В сладкарниците и пицариите се пуши, драги.
                        Основното меню е кафе с цигара.
                        Модератора да затвори темата, че ще се изпокараме отново.
                        В сладкарниците масово не се пуши. В пицариите се пуши, но то си е нормално пицарията си е кръчма

Коментар

• Първоначално изпратено от newkid Разгледай мнение
                          Мястото на малолетните е в сладкарниците.
                          Явно си виждал дете само на снимка или по телевизията, и клишетата са ти удобни. В сладкарниците и пицариите се пуши, драги.
                          Основното меню е кафе с цигара.
                          Модератора да затвори темата, че ще се изпокараме отново.

Коментар

• Дълбоко съм оскърбен от дискриминацията срущу пушачите. Пушенето е законно и е един от основните източници на приход на държавата. След като прибират от акцизи огромни за мащаба на България средства е нормално да не проявават лицемерна политика и да оставят този личен избор да бъде личен. Всяко заведение може да си избере да бъде за непушачи. Защо и всяко заведение да не може да избере да бъде за пушачи.

Човек така и така ще умре каквото ще да прави. Ако не го убият цигарите ще го убие нещо друго. Просто е нелепа идеята на непушачите че това което ги убива било пасивното пушене. Убива ги самия живот. И в момента в който им се намали вероятността да умрат от една болест автоматично им се вдига вероятноста да умрат поради всяка друга причина.

Коментар

• Първоначално изпратено от ОПТИМИСТ Разгледай мнение
                              Дълбоко съм възмутен от новият режим за пушене в заведенията. Докато в Ню Йорк забраняват пушенето дори на открито , а във заведенията отдавна са забравили какво е това цигарен дим. Във нашата мила родина явно желаеме да покажеме колко сме изостанали твърдоглави и обезумяли. Не само че всички нормални хора сме наказани да бъдеме малтретирани от по - ненормалната част от нашият народ- пушачите. Но и най- голямото безобразие е че са наказани и нашите деца да нямат право да посещават ресторанти кафе сладкарници и дори бензиностанции . Какво е посланието което получаваме - Непушачите и малолетните трябва да бъдат изолирани и да не се допускат до нормалните заведения.
                              Защото България е страна на идиотите и пушачите и ако има други които не са като тях да си ходят в Ню Йорк при нормалните хора какво правят още тук.
                              Мястото на малолетните е в сладкарниците.

Коментар

• Дискриминация срещу непушачите

Дълбоко съм възмутен от новият режим за пушене в заведенията. Докато в Ню Йорк забраняват пушенето дори на открито , а във заведенията отдавна са забравили какво е това цигарен дим. Във нашата мила родина явно желаеме да покажеме колко сме изостанали твърдоглави и обезумяли. Не само че всички нормални хора сме наказани да бъдеме малтретирани от по - ненормалната част от нашият народ- пушачите. Но и най- голямото безобразие е че са наказани и нашите деца да нямат право да посещават ресторанти кафе сладкарници и дори бензиностанции . Какво е посланието което получаваме - Непушачите и малолетните трябва да бъдат изолирани и да не се допускат до нормалните заведения.
                                Защото България е страна на идиотите и пушачите и ако има други които не са като тях да си ходят в Ню Йорк при нормалните хора какво правят още тук.
                              Working...
                              X