Първоначално изпратено от ОПТИМИСТ
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дискриминация срещу непушачите
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеТи не си ама аз съм.И защо да да се пуши в кръчмите?Ми който иска да пуши ще си стои у дома.
Коментар
-
Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнениеПуши се навсякъде, където се сервира кефе. Хайде сега да е по-малко. Думата, която търсиш за сладкарница тип "Захарно петле" е детски клуб. Там не се пуши.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЧе кой си пуши на работното място. Не съм виждал някой да пуши пред компютъра от години
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеПушенето трябва да забрани тотално.Който иска да пуши да си пуши у дома.Не може да отидеш на работа и да пушиш в офиса.Другите не са длъжни да търпят този смрад щото на теб ти било кеф.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеДълбоко съм оскърбен от дискриминацията срущу пушачите. Пушенето е законно и е един от основните източници на приход на държавата. След като прибират от акцизи огромни за мащаба на България средства е нормално да не проявават лицемерна политика и да оставят този личен избор да бъде личен. Всяко заведение може да си избере да бъде за непушачи. Защо и всяко заведение да не може да избере да бъде за пушачи.
Човек така и така ще умре каквото ще да прави. Ако не го убият цигарите ще го убие нещо друго. Просто е нелепа идеята на непушачите че това което ги убива било пасивното пушене. Убива ги самия живот. И в момента в който им се намали вероятността да умрат от една болест автоматично им се вдига вероятноста да умрат поради всяка друга причина.
Коментар
-
Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнениеЯвно си виждал дете само на снимка или по телевизията, и клишетата са ти удобни. В сладкарниците и пицариите се пуши, драги.
Основното меню е кафе с цигара.
Модератора да затвори темата, че ще се изпокараме отново.
Коментар
-
Първоначално изпратено от newkid Разгледай мнениеМястото на малолетните е в сладкарниците.
Основното меню е кафе с цигара.
Модератора да затвори темата, че ще се изпокараме отново.
Коментар
-
Дълбоко съм оскърбен от дискриминацията срущу пушачите. Пушенето е законно и е един от основните източници на приход на държавата. След като прибират от акцизи огромни за мащаба на България средства е нормално да не проявават лицемерна политика и да оставят този личен избор да бъде личен. Всяко заведение може да си избере да бъде за непушачи. Защо и всяко заведение да не може да избере да бъде за пушачи.
Човек така и така ще умре каквото ще да прави. Ако не го убият цигарите ще го убие нещо друго. Просто е нелепа идеята на непушачите че това което ги убива било пасивното пушене. Убива ги самия живот. И в момента в който им се намали вероятността да умрат от една болест автоматично им се вдига вероятноста да умрат поради всяка друга причина.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОПТИМИСТ Разгледай мнениеДълбоко съм възмутен от новият режим за пушене в заведенията. Докато в Ню Йорк забраняват пушенето дори на открито , а във заведенията отдавна са забравили какво е това цигарен дим. Във нашата мила родина явно желаеме да покажеме колко сме изостанали твърдоглави и обезумяли. Не само че всички нормални хора сме наказани да бъдеме малтретирани от по - ненормалната част от нашият народ- пушачите. Но и най- голямото безобразие е че са наказани и нашите деца да нямат право да посещават ресторанти кафе сладкарници и дори бензиностанции . Какво е посланието което получаваме - Непушачите и малолетните трябва да бъдат изолирани и да не се допускат до нормалните заведения.
Защото България е страна на идиотите и пушачите и ако има други които не са като тях да си ходят в Ню Йорк при нормалните хора какво правят още тук.
Коментар
-
Дискриминация срещу непушачите
Дълбоко съм възмутен от новият режим за пушене в заведенията. Докато в Ню Йорк забраняват пушенето дори на открито , а във заведенията отдавна са забравили какво е това цигарен дим. Във нашата мила родина явно желаеме да покажеме колко сме изостанали твърдоглави и обезумяли. Не само че всички нормални хора сме наказани да бъдеме малтретирани от по - ненормалната част от нашият народ- пушачите. Но и най- голямото безобразие е че са наказани и нашите деца да нямат право да посещават ресторанти кафе сладкарници и дори бензиностанции . Какво е посланието което получаваме - Непушачите и малолетните трябва да бъдат изолирани и да не се допускат до нормалните заведения.
Защото България е страна на идиотите и пушачите и ако има други които не са като тях да си ходят в Ню Йорк при нормалните хора какво правят още тук.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар