IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дискриминация срещу непушачите

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от STRAHO Разгледай мнение
    Трудно ми е да разбера протестите на непушачите!!!??? Винаги съм отклонявал поканите им за гости например!) Какъв им е проблема като им е миризливо да стоят настрана от пушачите? И на мен ми мирише неприятно в краварника но не вдигам плакати за забрана на кравеотглеждането!? Просто избягвам да стоя там ! И защо не забранят движението на автомобилите щото им пушат на обществени места? Разбирам ,ако има заведения за пушачи и такива за непушачи ,но тотална забрана ми се струва прекалено. И стига с тая фалшива загриженост за здравето ни! Дължите ни благодарност, за това че пълним бюджета в пъти повече от вас непушачи , и от който вие се ползвате наравно с нас!!! Направо е нахално отношението ви! Засрамете се малко!

Мале, мале, мале като чета такива малоумщини в 21 ВЕК в страна от ЕС, писани от хора дето имат високо мнение за себе си дори не се срамуват публично да го изразяват и ми се иска да се обеся...... Плащали били акцизи - Абе ..... (не знам как да те нарека, а обидите са забранени) ти съзнаваш ли че пушачите боледуват (и то от тежки диагнози - рак, инфаркти итн) 30 % повече от другите - Кой е длъжевн да им плаща лечениет? Какво ще кажеш за пасивните пушачи? Или за децата на пушачите?

И няма защо нормалните хора да бягат от тези дето ги тровят - нормално е точно обратното - като Ви се пуши, пушете си дома.

Пушачите сте слаби хора, без воля. Това е показателно и не случайно вече много компании (между които и моята) поставят това изискване като едно от многото при избор на персонал... Няма друг път освен тотална война срещу тютюна на обществени места...

Коментар

• Първоначално изпратено от STRAHO Разгледай мнение
      Приеми го просто като различна гледна точка по темата! Аз лично нямам нищо против непушачите и това че в техните очи пушачите са по "мъжествени"!
      - Да си видял нещо подобно да съм писал? Мъжеството не е поза, а поведение. Порокът няма нищо общо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
        Интересна интертрепация, няма що
        Приеми го просто като различна гледна точка по темата! Аз лично нямам нищо против непушачите и това че в техните очи пушачите са по "мъжествени"!

Коментар

• Интересна интертрепация, няма що

Коментар

• Нахалство!

Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
            Са не моем разбра, кво ви се тровят /още/ изпушилите душички? Пушачите са увредени, а правителството на ББ се посра, че ще изгуби подкрепа, и /както се и очакваше от безхребетни/ се отметна от едно, иначе, похвално решение, да се забрани тотално осмърдяването на обществените места.
            Както казах, да СИ мъж и да СЕ ПРАВИШ на мъж, не е едно и също.
            ББ?- Кой е пък този ?
            Трудно ми е да разбера протестите на непушачите!!!??? Винаги съм отклонявал поканите им за гости например!) Какъв им е проблема като им е миризливо да стоят настрана от пушачите? И на мен ми мирише неприятно в краварника но не вдигам плакати за забрана на кравеотглеждането!? Просто избягвам да стоя там ! И защо не забранят движението на автомобилите щото им пушат на обществени места? Разбирам ,ако има заведения за пушачи и такива за непушачи ,но тотална забрана ми се струва прекалено. И стига с тая фалшива загриженост за здравето ни! Дължите ни благодарност, за това че пълним бюджета в пъти повече от вас непушачи , и от който вие се ползвате наравно с нас!!! Направо е нахално отношението ви! Засрамете се малко!
            Last edited by STRAHO; 13.02.2011, 20:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
              Teмата за политика е по-надолу бе комуняга.
              Приличаш ми на бивша старшинка,прахосала 20-те си заплати от уволнението си на БФБ-то
              Дрън-дрън. Аз съм убеден непушач, смрадта ме дразни, както и "гъвкавостта" на управляващите, особено, на ББ - днес едно, утре-друго. Къде, при това, остава себеуважението му - не знам, но, явно, не е на мястото си. Не мога да уважавам такива субекти, сори.

Коментар

• Първоначално изпратено от ОПТИМИСТ Разгледай мнение
                Ало ,момченцето дето се прави на дон Корлеоне , точно от такива като тебе сме дескриминирани . Вие все още се вживявате като мъжът дето пуши Боро и Камел. В реалноста сте пълни аутсайдери .
                That's me?

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                  Са не моем разбра, кво ви се тровят /още/ изпушилите душички? Пушачите са увредени, а правителството на ББ се посра, че ще изгуби подкрепа, и /както се и очакваше от безхребетни/ се отметна от едно, иначе, похвално решение, да се забрани тотално осмърдяването на обществените места.
                  ББ?- Кой е пък този ?
                  Teмата за политика е по-надолу бе комуняга.
                  Приличаш ми на бивша старшинка,прахосала 20-те си заплати от уволнението си на БФБ-то
                  Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                  私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Защо казвам това ли? Ами, тайничко се надявах нещо наистина добро да сторят, но, не устискаха.

Коментар

• Са не моем разбра, кво ви се тровят /още/ изпушилите душички? Пушачите са увредени, а правителството на ББ се посра, че ще изгуби подкрепа, и /както се и очакваше от безхребетни/ се отметна от едно, иначе, похвално решение, да се забрани тотално осмърдяването на обществените места.
                      ББ?- Кой е пък този ?

Коментар

• Ало ,момченцето дето се прави на дон Корлеоне , точно от такива като тебе сме дескриминирани . Вие все още се вживявате като мъжът дето пуши Боро и Камел. В реалноста сте пълни аутсайдери .

Коментар

• Нали сте чували понятието "тренд".
                          В момента ритате срещу него.

Коментар

• Първоначално изпратено от ОПТИМИСТ Разгледай мнение
                            Хрумна ми да разнищиме инвестиционните посредници. Нека всеки който знае от какво печелят посредниците и как се става посредник да напише по нещо.
                            Първоначално изпратено от ОПТИМИСТ Разгледай мнение
                            Предлагам във тази всеки да предложи своето мнение как инвестира 10 000 лева на БФБ.
                            Пример: 14 март
                            1 Купувам KDN 50 x 60.95 = 3047
                            2 Купувам HIMKO 500 x 2.84 = 1420
                            3 Купувам AFH 100 x 7.58 = 758

4 Запазвам 4775 в кеш
                            OPTI 14. 03. 05 = 10 000
                            По голям ч***жия от тоя няма.
                            Профан на N-та степен
                            По-добре е да си пушач,отколкото ОПТИМИСТ
                            Last edited by skorpio; 13.02.2011, 16:18.
                            Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                            私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Никога не съм имал своя кола и няма да имам. Но дишам на останалите газовете и прахта. От това се умира.
                              Да се забранят личните превозни средства в градовете, да си ги карат из горите!

Чалгата ме дразни, образува ми нерви. От тях се умира. Чалгарите - вдън гори тилилейски!

Избягвам да купувам фалшиви хранителни продукти, от тях се умира. Но основната маса купува и по този начин пречи на появата на по-свестни продукти. Да се забрани продажбата на хранителни продукти за основната маса!

Радиовълните убиват. Спокойно мога без мобилен и радио, талавизер нямам. Останалите хора ме убиват - да се забранят!

Животът е вреден, понеже от него се умира.

Непушачите са ч***джиийчета, понеже си правят душевна чикия със сегашните изстъпления, твърде много приличащи на хитлерово и сталиново време, а пък ги е страх от живота.
                              Долу ч***джийчетата!
                              Last edited by vmankov; 13.02.2011, 14:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от mnz Разгледай мнение
                                Аха, ти колко пъти си спирал цигарите че говориш така?
                                Това си е зависимост, не само психическа, но и физическа.
                                Реално, цигарите са си вид наркотик, не се различава от останалите забранени наркотици, просто действието му е по-слабо, но зависимостта може да е дори по-силна.
                                Аз като бишв пушач да се изкажа...зависимостта е на чито психическа основа. Физическа е удобно да се нарече от хоеа, които не искат да спират цигарите. Да, организма привиква към тютюневия дим, но не е нищо, което да не може да се превъзмогне, стига човек да има волята. Никой не може да ме убеди, че му е приятно да смърди на пепелник - дрехи, коса, пръсти...жълти зъбии нокти.... Кофти кашлица.Особено за жените - страаашно красива гледа е женичка задърпала фаса. Или пък по-възрастните с едни тежки дрезгави цигарени гласове. Това е тъпа зависимост, присъща на слабите хора. Хората се стремят да бъдат все по-независими, пък се тровят с кофти навици, които нищо хубаво не носят. Какво се случва като на пушач му свършат цигарите, и да речем няма откъде да си вземе, или няма пари? Изнервен, припрян КОФТИ човек. Абе от такива неща ли искате да зависите, бе хора, я се стегнете. Говоря толкова смело, защото съм била там и знам какво е да пушиш, знам колко е лесно и да ги спреш - пак повтарям въпрос на силна воля.
                                Заведенията, в които вече не се пуши са празни, почти обречени, колко жалко че хората търсят възможно най-задимените места, за да се нахранят и опушат едно хубаво като прасенца. Да ви е сладко!

Коментар

Working...
                                X