IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лъснаха ТВ ченгетата. Добро утро, Павка!*

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Много се дразня, че Димитър Цонев не го споменават никъде. Да не забравяме, че е близък до НДСВ и според мен си го покриват в момента. Тази гнида, колко далаверки направи по времето на ндсв. Тая гад като я гледам само как я лансират по Канал 1 всяка седмица и отнема почти цяла неделя за глупавото му предаване, направо ми се повдига.
    За това няма лошо да ги бият тъпите журналисти редовно, та да си знаят гьола

Коментар

• Тази анкета ме вгади. След долуописаните ченгета да наричаш всички от една гилдия доносници и курви е все едно да кажеш, че миналата година всички инвеститори бяха много умни, а сега са безбожни тъпанари.

Да, тези хора са ни промивали мозъците и са донасяли в полицията всяка мисъл на някой по умен от тях, който може би им е писал думите. Но в момента всеки има избор да не гледа Ники Дудука или Коритаров, а да зяпа ВВС или каквото му там хареса и да чете в нета каквото си иска на който и да е език. Никой на никого не е виновен, че гледа БНТ, право на избор е да не се саможаляваш, че са те измамили като тъпа к...., а да направиш нещо

Коментар

• Първоначално изпратено от Остап Бендер
        Освен всичко друго по времето на Живков имахме страхотно разузнаване и контраразузнаване. Там работеха стотици честни хора и рискуваха живота си за България. И то почти без пари.
        хахахаха-ти си много як!забрави да кажеш и какви чейнджаджии имахме навремето-ехеееее!въобще навремето бяхме много умни,богати и красиви.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Optic
          Първоначално изпратено от BAD
          Първоначално изпратено от wannarock

какви агенти разузнавачи ти се привиждат в бнт?? още малко Джеймс Бонд ще ги изкарате! всички са от една система - репресивна!!!
          Ми те и каките от деловодството на МВР са част от репресивната система.Да ги хвърлим ли и тях на кучетата.Ааааааа не!И що не?

Ти май не правиш много голяма разлика между различните управления(не че аз съм много запознат де),но такава има според мен и не случайно цитирах тези две ,,емблеми''.Едно е да докладваш за войната в Ливан,отразявайки я или пък за преврата на военните в Гърция и е жсъвсем друго да пишеш неша от сорта : от мой познат чух ,че И.Иванов е разказал вицове против системата и май не му е за първи път....
          BAD, не схващаш ли къде е проблема? Че журналистите-ченгета отразяват само тези новини, които им наредят да отразвяват и по начина, по който им наредят. Кой какъв донос е писал е незначителна дреболия в сравнение с масовата манипулация на общественото мнение посредством телевизията!
          А журналистките-курви какво отразяват?За тях списък няма ли да направят?И ако направят такъв се надявам тези,които го правят за спорта да са в отделен списък от тези,които вземат кинти.Надявам се вече да разберете какво горе-долу исках да кажа в предните постове!

Коментар

• Първоначално изпратено от Остап Бендер
            Освен всичко друго по времето на Живков имахме страхотно разузнаване и контраразузнаване. Там работеха стотици честни хора и рискуваха живота си за България. И то почти без пари.
            Тъй като е ясно, че вашия идол "бай Тошо" никога няма да се върне, на всички които се прехласвате по него, Ви пожелавам скоро да отидете при Живков и неговата чудесна система! Пожелавам Ви го от сърце! Той Ви чака на едно по-добро място! Спасете ни от присъствието си час по-скоро, плийз..

Коментар

• Първоначално изпратено от BAD
              Първоначално изпратено от wannarock

какви агенти разузнавачи ти се привиждат в бнт?? още малко Джеймс Бонд ще ги изкарате! всички са от една система - репресивна!!!
              Ми те и каките от деловодството на МВР са част от репресивната система.Да ги хвърлим ли и тях на кучетата.Ааааааа не!И що не?

Ти май не правиш много голяма разлика между различните управления(не че аз съм много запознат де),но такава има според мен и не случайно цитирах тези две ,,емблеми''.Едно е да докладваш за войната в Ливан,отразявайки я или пък за преврата на военните в Гърция и е жсъвсем друго да пишеш неша от сорта : от мой познат чух ,че И.Иванов е разказал вицове против системата и май не му е за първи път....
              BAD, не схващаш ли къде е проблема? Че журналистите-ченгета отразяват само тези новини, които им наредят да отразвяват и по начина, по който им наредят. Кой какъв донос е писал е незначителна дреболия в сравнение с масовата манипулация на общественото мнение посредством телевизията!
              "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Освен всичко друго по времето на Живков имахме страхотно разузнаване и контраразузнаване. Там работеха стотици честни хора и рискуваха живота си за България. И то почти без пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock

Коментар

• Тез всичките като изключим Гранитски бяха седесрари. То по тва време и аз бях в СДС. Млад и наивен. СДС бе създадено от държавна сигурноси и впоследствие като се разкараха агентите в СДС останаха само помиярите. Аз видях рано рано що за отрепки са и съвсем предвидливо се чупих.

Коментар

• Първоначално изпратено от BAD
                      Малко ми са странни тези списъци.Агент Талев (Гарелов) е работил за Първо главно управление,което май беше Външно разузнаване и е в един списък с агент Димитър (Кеворк),който е бил в Шесто.Не може спорвд мен агент-разузнавач,който е работил в защита интересите на България и агент-ДОНОСНИК,който е променял човешки съдби с доносите си да бъдат на едно място и да понасят еднакви морални присъди.
                      Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Малко ми са странни тези списъци.Агент Талев (Гарелов) е работил за Първо главно управление,което май беше Външно разузнаване и е в един списък с агент Димитър (Кеворк),който е бил в Шесто.Не може спорвд мен агент-разузнавач,който е работил в защита интересите на България и агент-ДОНОСНИК,който е променял човешки съдби с доносите си да бъдат на едно място и да понасят еднакви морални присъди.

Коментар

• Не страдам от това, колко са били агенти на ДС, а колко сега работят за външни сили. Тези са по-опасни. Защото, добра или лоша, ДС си беше българска. А сега, иди ги рАзбери - кой за Газпром, кой за ЦРУ, кой за МИ-6, кой за КГБ... и всите те са от планинска вода по-чисти, само дето така подмитат под себе си, така лижат чужди гъзове, да ти се отще на една планета с тях да живееш-жалко, друга такава няма наблизо, бих си вдигнал чуковете...

Коментар

• 10%, каза червения шеф на комисията по досиетата, средно са ни подреждали живота, прали парите, правили законите и т.н.
                            Ако някъде уловите над 10% значи е имало много за кОпане
                            http://imoti.start.bg
                            http://pravo.start.bg
                            [url]http://zakoni.start.bg[/url

Коментар

• Не забравяйте !!!
                              Проверка на кандидатите за евродепутати - 6-има свързани с ДС.
                              Проверка на бившите и настоящи членове на Конституционния съд - 3-ма свързани с ДС.
                              Проверка на членовете на Висшия съдебен съвет - 15 свързани с ДС.
                              Проверка на президенти, вицепрезиденти и президентската администрация - 21 свързани с ДС.
                              Проверка на депутатите от Великото народно събрание досега - 139 свързани с ДС.
                              Проверка на членове на правителствата от 1990-а до днес - 107 свързани с ДС.
                              Проверка на кандидати за кметове - 428 свързани с ДС.
                              Проверка на членове на СЕМ - 5-има свързани с ДС.
                              Проверка на работили в БТА - 20 свързани с ДС.

Пресилено ли е твърдението, че посттоталитарна България е управлявана от Държавна сигурност чрез нейните бивши и настоящи сътрудници?
                              - Държавна сигурност е играела изключително голяма роля в управлението на страната до 1989 г. След тази дата голяма част от бившите служители на ДС са устроени на работа по различни възлови места, което дава възможност да се влияе върху обществения, икономическия и политическия живот на страната. Друг е въпросът - знаете, че всеки се променя. Тези от тях, които са се променяли в унисон с новата конституция, с новите правила - добре, няма нищо лошо. Но тези, които в своето развитие остават със старите си принципи и начини на действия - те създават пречки при налагането на новите обществени взаимоотношения.

http://www.monitor.bg/opinions/artic...id=50&eid=1533

Коментар

• Първоначално изпратено от орка
                                Съмнителна ми беше тезата че швдеската група е в корените си руска. Както и че лицензиите и развитието е почнало от великия град Питер през 1991, когато Владимир Путин е отговарял за лицнезии.
                                След рази новина за двамата и след топлата връзка Валентин Златев - MTG - Нова тв картинката се нарисува.
                                Не претендирам за голяма компетентност и за задължително наличие на конспирация, но лично на мен ми беше най - съмнителна цената платена за кабеларката на Кр. Гергов.

Коментар

Working...
                                X