IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За кого бихте гласували към днешна дата ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коментар

• Г-н Боклуци,

а за тебе коя е най-добрата партия??? Или ти си опозиция на всички???

Първоначално изпратено от Червени Боклуци
      Първоначално изпратено от B.Graham
      Реално само НДСВ има икономически грамотен екип.
      Ти да не си ял вълшебни гъби или си спал отвит?
      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• НДСВ са сила - Миленчо ми е любимия кръжочник - икономист.....ха-ха. Какъв беше в Мерил Линч - чистачка или нещо такова...хе-хе.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
          Реално само НДСВ има икономически грамотен екип.
          Ти да не си ял вълшебни гъби или си спал отвит?

Коментар

• НДСВ набира скорост!!!

Yahoooooooooooooo!!!

Е как няма??? При положение, че вчера по Първа Телевизия Милен Велчев толкова добре говорише - успя да отвори очите на много Българи!!!
            Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
              Първоначално изпратено от barbaron
              Айдеее, Деянов събра хунвейбините
              За кого бихте гласували сега?
              ГЕРБ 25% [ 11 ]
              ДСБ 31% [ 14 ]
              СДС 6% [ 3 ]
              АТАКА 9% [ 4 ]
              НДСВ 11% [ 5 ]
              БСП 11% [ 5 ]
              ДПС 2% [ 1 ]
              Общо гласове : 44
              Наобядваха се хунвейбините, идват сега:
              БСП 19% [ 11 ]
              Забелязвам една закономерност, хунвейбините ясно гласуват за партията майка, само неразбирам тая вечна дружба с турчулята. Вие като коалиция ли сте или как?

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                  Първоначално изпратено от Императорът
                  Не знам какъв икономически грамотен екип, но т.нар. "Цар" открадна половин България. Заслужава да бъде публично обезглавен.
                  Импе ако не бяха НДСВ сега само монетки щяхме да купуваме а не и акции
                  аз съм благодарен на съдбата за десните ни продажници, защото акциите никога нямаше да паднат толкова ниско, ако не се бяха осрали да доносничат в Брюксел и заедно с украинските десни и цру да ни докарат и газова криза!
                  Всяко зло - за добро е!

Коментар

• Първоначално изпратено от Phoenixheart
                    Уау много мощно дясно се оформя
                    Радослава още не е надушила темата
                    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Jimmy
                      Като се замисля кой ни е измъквал успешно от състояние на криза - клоня към ДСБ, а и СДС биха били полезни, при това с М.Димитров начело.
                      От екипа на ГЕРБ още нямам впечатления.
                      Иначе има и отделни свестни от НДСВ, но като партия - не.
                      Всички останали са комунисти или техни производни, така че ги забравям.
                      Хаха. Има тук-там и нормални хора, но за съжаление сме малцинство.
                      Само да добавя и в НДСВ е пълно с комунисти.
                      А М.Велчев беше доста гениален финансист Определено.

Коментар

• Уау много мощно дясно се оформя

Коментар

• Като се замисля кой ни е измъквал успешно от състояние на криза - клоня към ДСБ, а и СДС биха били полезни, при това с М.Димитров начело.
                          От екипа на ГЕРБ още нямам впечатления.
                          Иначе има и отделни свестни от НДСВ, но като партия - не.
                          Всички останали са комунисти или техни производни, така че ги забравям.
                          Don't work hard, work smart!

Коментар

• Първоначално изпратено от De Niro
                            Е кой гласува за ДПС?

Бате Ваньо се връща на бял кон. Той винаги идва след като комунистите откраднат 10-20млрд.
                            но пък винаги остава нещо за него и хората му -справка Златков и Сапио
                            "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• Чудесно, Кодов - значи клъцваме гръцмулят на "царят" и туряме екипът му за служебно правителство.
                              Жалко че китайци в България още малко и партия нямат - ще гласувам за тях - ако въведат техни закони, дето над 40 престъпления се наказват со смърт, сичкото мангал и политик ще получи куршум в кратуна.
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                                Не знам какъв икономически грамотен екип, но т.нар. "Цар" открадна половин България. Заслужава да бъде публично обезглавен.
                                Това, е царят е ограбил половин България е вярно, но това не значи , че икономическия му екип е бил не грамотен, какъвто е сегашния екип на БСП - Петър Димитров, Кирил Желев , Петър Мутафчиев, Петър Кънев, Румен Овчаров и тем подобни.

Коментар

Working...
                                X