Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За кого бихте гласували към днешна дата ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от barbaronПървоначално изпратено от barbaronАйдеее, Деянов събра хунвейбините
За кого бихте гласували сега?
ГЕРБ 25% [ 11 ]
ДСБ 31% [ 14 ]
СДС 6% [ 3 ]
АТАКА 9% [ 4 ]
НДСВ 11% [ 5 ]
БСП 11% [ 5 ]
ДПС 2% [ 1 ]
Общо гласове : 44
БСП 19% [ 11 ]
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от ИмператорътНе знам какъв икономически грамотен екип, но т.нар. "Цар" открадна половин България. Заслужава да бъде публично обезглавен.
Всяко зло - за добро е!
Коментар
-
Първоначално изпратено от JimmyКато се замисля кой ни е измъквал успешно от състояние на криза - клоня към ДСБ, а и СДС биха били полезни, при това с М.Димитров начело.
От екипа на ГЕРБ още нямам впечатления.
Иначе има и отделни свестни от НДСВ, но като партия - не.
Всички останали са комунисти или техни производни, така че ги забравям.
Само да добавя и в НДСВ е пълно с комунисти.
А М.Велчев беше доста гениален финансистОпределено.
Коментар
-
Като се замисля кой ни е измъквал успешно от състояние на криза - клоня към ДСБ, а и СДС биха били полезни, при това с М.Димитров начело.
От екипа на ГЕРБ още нямам впечатления.
Иначе има и отделни свестни от НДСВ, но като партия - не.
Всички останали са комунисти или техни производни, така че ги забравям.Don't work hard, work smart!
Коментар
-
Чудесно, Кодов - значи клъцваме гръцмулят на "царят" и туряме екипът му за служебно правителство.
Жалко че китайци в България още малко и партия нямат - ще гласувам за тях - ако въведат техни закони, дето над 40 престъпления се наказват со смърт, сичкото мангал и политик ще получи куршум в кратуна.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътНе знам какъв икономически грамотен екип, но т.нар. "Цар" открадна половин България. Заслужава да бъде публично обезглавен.
Коментар
Коментар