If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ще гласувам за Иван Костов, защото никога няма да влезе в коалиция с комунисти и турци.
То други освен сектанти за него няма да гласуват.Неговото е секта зомбирани психопати дето целуват на вожда самолетоносача.Ти си заблуден яко
Бате пешо, ти да не си му го зелувал самолетоносача на вожда, че си такъв отворен?!
Писанло ми е от червена неаргументирана зомбирана пропаганда от платени задници като теб! 100% души отдолу ти казват, че ще гласуват за Костов и са се аргументирали защо, само ти червен боклук такъв, развъваш червеното знаме тука. Ако те видят на някой от митингите пред парламента с това червено знаме, ще ти го наврът сам знаеш къде!
Те са мижитурки и страхливци до един.Комуниста е подла и долна свиня. Може да клевети, подслушва, шпионира, но никога няма да излезе със знаме Защото веднага някой ще му го навре отзад. Атака са същите боклуци. Ако не и по-големи. НДСВ също. За ДПС е ясно.
Комунистите са турци, можеха да направят коалиция само с НДСВ, но НАРОЧНО направиха постановка, за да вземат Доган. Само идиот би гласувал за всичката тази паплач.
Аз ще гласувам за Костов, като всички нормални БЪЛГАРИ !!!
И аз също ще гласувам за Иван Костов, лошото е че пак трябва от лайната да ни вади. Ебати съдбата !!!
Вижте как става кристално ясно какво крепи триглавата ламя на власт - взаимното изнудване за това кой ще извади кирливите ризи на другия!
Заговорят ли пак за царски имоти, вадим червените олигарси, предупреждава пред "24 часа" председателят на ПГ на НДСВ Пламен Моллов.
Този, който се опита да вади тази тема, ще сбърка много, тя е изчерпана, отбелязва Моллов. Ако продължат по този начин, вероятно ще ни накарат да извадим сделки на хора, наречени олигарси, които по някакъв начин са тясно свързани със среди на нашите партньори и противници, посочва той.
Ще гласувам за Иван Костов, защото никога няма да влезе в коалиция с комунисти и турци.
То други освен сектанти за него няма да гласуват.Неговото е секта зомбирани психопати дето целуват на вожда самолетоносача.Ти си заблуден яко
Бате пешо, ти да не си му го зелувал самолетоносача на вожда, че си такъв отворен?!
Писанло ми е от червена неаргументирана зомбирана пропаганда от платени задници като теб! 100% души отдолу ти казват, че ще гласуват за Костов и са се аргументирали защо, само ти червен боклук такъв, развъваш червеното знаме тука. Ако те видят на някой от митингите пред парламента с това червено знаме, ще ти го наврът сам знаеш къде!
Те са мижитурки и страхливци до един.Комуниста е подла и долна свиня. Може да клевети, подслушва, шпионира, но никога няма да излезе със знаме Защото веднага някой ще му го навре отзад. Атака са същите боклуци. Ако не и по-големи. НДСВ също. За ДПС е ясно.
Комунистите са турци, можеха да направят коалиция само с НДСВ, но НАРОЧНО направиха постановка, за да вземат Доган. Само идиот би гласувал за всичката тази паплач.
Аз ще гласувам за Костов, като всички нормални БЪЛГАРИ !!!
И защото само той в доказал. че може да извади БГ от блатото в което я набутват шибаните комунисти всеки път когато са на власт!
майка им мръсна червена! тези трябва да бъдат забранени със закон!
Кви боклуци има и в този форум,не е истина направо.Получихте ли душевен оргазъм,душици дребни като дадохте гласа си за ДПС?А съм убеден,че в този форум повече от 3-4-ма действителни гласоподаватели на тази противоконституционна партия НЯМА.
Отрепки,да ви бера лайката!
Ето и едно ново социологическо проучване, обнародвано днес.
Според него, поражението на комунистите е неминуемо!
Осем партии и коалиции събират най-много гласове на избирателите за предстоящите парламентарни избори, сочи проучване на агенция "Сова Харис", представено от Тончев тази сутрин по Би Ти Ви.
25,6% от анкетираните са заявили намерение да гласуват за ГЕРБ, за БСП и "Коалиция за България" - 18%, за "Атака" - 7%, за ДПС - 6%, за СДС - 3,7%, за движение "Напред" - 2,5%, за ДСБ - 2,3%, за НДСВ - 1,5%, "Ред, законност и страведливост" - 0,6%.
Анкетираните са категорични, че избирателната система в България трябва да е мажоритарна - 49%, 7,2% са на мнение, че трябва да се гласува по пропорционалната система, а 29,7 - по смесената.
Според проучването с най-голямо доверие се ползва ГЕРБ - 38,4%, БСП - 25,9%, "Атака" - 15,5%, движение "Напред" - 11,3%, СДС - 10,2%, ДСБ - 8,9%, ДПС - 8,6%.
Най-влиятелните политици, според данните на "Сова Харис", са Бойко Борисов - 51,2%, Георги Първанов - 47,7%, Сергей Станишев - 42,7%.
Коментар