If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
аз мислех да не гласувам
че ми писна да избирам по-малкото зло
ама комунистите и доган не мога да ги понасям
по-добре да идва мухобойко
ама и на мен не ми се бере резил
и дано да е първи (да не са комунистите)
ама да е с костовите поне и затова ще гласувам за драгалевския циганин
а се бях зарекал да не гласувам никога повече за него
уанарок,
гласувай за БСП! :-)
най-успешното българско управление от много, много години! :-))
Вкара България в ЕС :-)
Първите осъдени за корупция :-)
Осигури разцвет на икономиката - не е случайно, че бизнеса е стабилен, дори сега! :-)
Над 1000 000 работни места :-)
С най-добрата данъчна система сме в ЕС :-)
Започна борба с корупцията като започна от своите редици !!! :-)
В коалицията нямаше ДОНОСНИЦИ пред ЕС или САЩ! :-)
Пенсиите нарастнаха над 2 пъти! :-)
В България дойдоха истински инвеститори :-)
и т.н. и т.н.
wannarock,ако искаш рок в никакъв случай не гласувай за пребоядисаните комуняги!не забравчй,че рока заедно със световния империализъм бяха смъртни врагове на комунизма-хахахаха
чугуненоглави,1000000(един милион) нови работни места?ти надмина ватманчето по хвалби......
аз мислех да не гласувам
уанарок,
гласувай за БСП! :-)
най-успешното българско управление от много, много години! :-))
Вкара България в ЕС :-)
Първите осъдени за корупция :-)
Осигури разцвет на икономиката - не е случайно, че бизнеса е стабилен, дори сега! :-)
Над 1000 000 работни места :-)
С най-добрата данъчна система сме в ЕС :-)
Започна борба с корупцията като започна от своите редици !!! :-)
В коалицията нямаше ДОНОСНИЦИ пред ЕС или САЩ! :-)
Пенсиите нарастнаха над 2 пъти! :-)
В България дойдоха истински инвеститори :-)
и т.н. и т.н.
аз мислех да не гласувам
Аз ще гласувам за Синята коалиция - и по точно за Иван Костов единствения политик който може да се справи с управлението на България в тежките години които ни предстоят !
Май забравихте времето , когато ви правиха проверки до девето коляно , само защото не сте си внесли лептата където трябва ....и куфарчетата на Бисеров , митниците и търговете как се печелиха. Само , че тогава нямаше ОЛАФ.....
Няма да влизам в дребнави измислени полемики!
Изразих Ясно и Категорично Намеренията си ... и само мога да допълня, че съм организирал 12 човека около мен /не платени ..ако почерпка с кафе не се брои/ за каузата на Синята Коалиция!
Днес четох , че били отделени 12 милиона лева за купуване на гласове ,къде ги купуват тия гласове знае ли някой ? Ако не друго да изкараме по някой лев за инвестиции
Аз ще гласувам за Синята коалиция - и по точно за Иван Костов единствения политик който може да се справи с управлението на България в тежките години които ни предстоят !
Май забравихте времето , когато ви правиха проверки до девето коляно , само защото не сте си внесли лептата където трябва ....и куфарчетата на Бисеров , митниците и търговете как се печелиха. Само , че тогава нямаше ОЛАФ.....
+1
аз ще гласувам за костов, защото би гугъла ме дразни много
Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
Negramoten
Re: за Иван Костов
Първоначално изпратено от proizvoditel
be_google - ти си интелигентен човек - не забеляза ли, че във всички интернет анкети води Синята коалиция - нормалните хора които ползват компютри и нет определят спред мен най-точно, най-доброто бъдеще за България !
Коментар