IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За кого бихте гласували към днешна дата ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от споменЪ
    Първоначално изпратено от polki
    Първоначално изпратено от споменЪ
    Първоначално изпратено от Jekata
    http://www.grao.bg/elections/statistics.asp

Откъде станаха 6 704 059 души, имащи право на глас. Та нима има само 800 хил. под 18 г. ? ? ?
    АМИ ТОЛКОВА ИМА ПОД 18 ГОДИНИ - НЕ СЕ УЧУДВАЙ
    на всяка манджа мерудия, във всяка тема пише, обаче за съжаление нищо никога не казва :-)
    специално за пеньо ще кажа да раздели 800 000 на 18 и ще получи колко деца средно на година са се раждали през последните 18 години - дано поне можеш да делиш
    добре де, аз не споря за това колко деца са се родили или колко души у нас са под 18 години. просто ми става интересно каква полезна информация даде с отговора си на въпроса на Жеката :-). той пита: та нима са толкова? и ти: да , толкова са :-).
    той едва ли е задал въпроса, очаквайки такъв отговор :-).
    като нямаш нещо смислено да казваш, по-добре си трай. като даваш малоумни отогвори по всеки поставен въпрос в Инвестора не ставаш по-умен в очите на останалите :-)
    пеньо, аз не пиша в инвестора за да изглеждам по-умен в очите на останалите - драскам за удоволствие и чета информация която ме интересува

Жеката се учудва, че има толкова малко деца - ами толкова са децата - раждат се по 40-45 000 деца на година и не веднъж се е обсъждал този проблем както във форума , така и в медиите - демогарвския срив е бомба със закъснител, която бомба много от управляващите не искат да видят
    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• бе вие двамата няма ли да се видите вече да пиете по една бутилка и да се кротнете спомен, ти ще гласуваш ли ?

Коментар

• Първоначално изпратено от polki

Откъде станаха 6 704 059 души, имащи право на глас. Та нима има само 800 хил. под 18 г. ? ? ?
        на всяка манджа мерудия, във всяка тема пише, обаче за съжаление нищо никога не казва :-)
        специално за пеньо ще кажа да раздели 800 000 на 18 и ще получи колко деца средно на година са се раждали през последните 18 години - дано поне можеш да делиш
        добре де, аз не споря за това колко деца са се родили или колко души у нас са под 18 години. просто ми става интересно каква полезна информация даде с отговора си на въпроса на Жеката :-). той пита: та нима са толкова? и ти: да , толкова са :-).
        той едва ли е задал въпроса, очаквайки такъв отговор :-).
        като нямаш нещо смислено да казваш, по-добре си трай. като даваш малоумни отогвори по всеки поставен въпрос в Инвестора не ставаш по-умен в очите на останалите :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушка

И то да имаш такава жена, и ти ще бягаш от къщи и ще изпускаш парата по форумите.
          :lol:
          и жената факушка да се обади иначе кой ще я забележи

Коментар

И то да имаш такава жена, и ти ще бягаш от къщи и ще изпускаш парата по форумите.
            :lol:
            Мнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от polki

Коментар

• Първоначално изпратено от 1anti
                  пак няма да гласуват много хора... кой за риба, кой за гъби...работи шибаната пропаганда, че всички са маскари и е по-добре да не се гласува ....а народът е тъп за да избира най-малкото зло...гласувайте бре - за бели залени и дори за други аз като най-малко зло си избрах миглена кунева жалко само че е жена ) та може в последния момент да реша и за любен дилов )
                  аз също клоня към Меглена Кунева, но жалкото е , че няма мажоритарен вот и в даден момент тя може да се откаже от мандата си и на нейно място да влезне следващия от листата на царя за когото не съм искал да гласувам и вота се подменя - ако греша нека някой по-знаещ ме поправи

все пак днес е ден за размисъл и има още време за решаване

Коментар

• пак няма да гласуват много хора... кой за риба, кой за гъби...работи шибаната пропаганда, че всички са маскари и е по-добре да не се гласува ....а народът е тъп за да избира най-малкото зло...гласувайте бре - за бели залени и дори за други аз като най-малко зло си избрах миглена кунева жалко само че е жена ) та може в последния момент да реша и за любен дилов )

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata

Коментар

• като чета коментарите тук бсп и дпс няма да вземат много гласове
                        като гледам анкетите май не е така
                        ако разчитат на плащане и в двата случая ще има изненада
                        Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Мариян Йорданов
                          Временни резултати

За кого бихте гласували сега?
                          ГЕРБ
                          18%
                          18% [ 84 ]
                          ДСБ
                          21%
                          21% [ 98 ]
                          СДС
                          8%
                          8% [ 38 ]
                          ЗНС
                          0%
                          0% [ 1 ]
                          АТАКА
                          5%
                          5% [ 26 ]
                          НДСВ
                          5%
                          5% [ 26 ]
                          БСП
                          18%
                          18% [ 83 ]
                          ДПС
                          10%
                          10% [ 46 ]
                          други
                          10%
                          10% [ 45 ]
                          Общо гласове : 447
                          Липсват доста партии в анкетата, който я е правил си е оставил ръцете, а не знам дали е удобно да я пуснакам наново?
                          тогава май още нямаше синя коялиция
                          ако ти се занимава я преправи и я пусни да видим форума дали ще познае резултатите утре
                          Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от be_google
                            да гласуваш за социалистите...
                            ....
                            За четири години защо не го направихте това бе_гоогле?

Какви са ви постиженията за четири години управление?
                            (Не си приписвайте влизането в ЕС, защото стана въпреки вас).

Ето някои "постижения": Спряха парите от ЕС за България заради корупция.
                            Сливане на управляващите с мафията и с престъпни групировки. (Защо уволнихте р. петков?)
                            Предателство на националните интереси подписвайки неизгодни договори с газпром, несъобразявайки се с мнението на ЕС.
                            Някой ако има желание - да допълва.

Комунизма е най-лошото нещо случвало се на света. А бсп са мутант на един и същ вирус - комунизъм.

Само и само да сте във властта бе гоогле, за да можете безконтролно да правите каквото си искате
                            и да крадете правехте фирки на царя, фирки на турчина...
                            Готови сте и на дявола фирки да правите, само и само да не пускате кокала...
                            Абе хората са го казали - червени боклуци.
                            Мнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.

Коментар

• Вярно е, анкетата е старичка. Един глас за Зелените от мен (и още поне 50 агитирани от мен). Това са единствените, които знаят какво искат.

Коментар

• Временни резултати

За кого бихте гласували сега?
                                ГЕРБ
                                18%
                                18% [ 84 ]
                                ДСБ
                                21%
                                21% [ 98 ]
                                СДС
                                8%
                                8% [ 38 ]
                                ЗНС
                                0%
                                0% [ 1 ]
                                АТАКА
                                5%
                                5% [ 26 ]
                                НДСВ
                                5%
                                5% [ 26 ]
                                БСП
                                18%
                                18% [ 83 ]
                                ДПС
                                10%
                                10% [ 46 ]
                                други
                                10%
                                10% [ 45 ]
                                Общо гласове : 447
                                Липсват доста партии в анкетата, който я е правил си е оставил ръцете, а не знам дали е удобно да я пуснакам наново?

Коментар

Working...
                                X