IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде ще се кара борд тази зима ?!?!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пистите на Банско са най-яки. Има много добри условия зя каране извън пистите. Става въпрос за горички, които не вещаят опасности. Разбира се Бъндеришките улеи са нечовешки, но и крият мнгого опасности. На Банско има и много як сноу борд парк.
    На Боровец също е много яко. Събота и неделя картите са намалени на 35лв, а през седмицата са си 50.
    Пампорово също е приятно място, но на Пампорово и Чепеларе последните годни няма достатъчно сняг.
    Витоша не е лошо място, особенно за snowkiting.
    Рилски езера, Безбог и много други.

Коментар

• требе да напражим един отбор по борд на форума.

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko
        Първоначално изпратено от Остап Бендер
        Първоначално изпратено от bate Goiko
        Аз утре сутринта заминавам за Боровец.
        Добър избор и аз ще ходя там ама след десетина дена

Ммммм е сега си представям една шкембе чорба в "Черния тигър"
        Едни авери заминаха още днес. Казват, че е приказно.
        Какво казват има ли места по хотелите ?
        За хотелите не съм ги питал. Имам апартамент там. Но няма начин да не намериш. Казват, че пистите са превъзходни и за каране е чудесно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Остап Бендер
          Първоначално изпратено от bate Goiko

Какво казват има ли места по хотелите ?

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko

Коментар

• Първоначално изпратено от Остап Бендер

Коментар

• Аз утре сутринта заминавам за Боровец.

Коментар

• Първоначално изпратено от thrasher
                  Кой какво убива не разбрах :-) аз в престъпления не участвам :-P На Банско не съм ходил до сега но знам че е доста скъпичко там като цяло. На Боровец е добре но и там е изваждане доста. За Чепеларе се заинтересувах защото не е толкова разпространено и няма толкова хора да ти се пречкат :-P Та обновили са комплекса напълно, 20км писти, модерни съоражения за изкуствен сняг, пропусквателна система, нов 4 седалков лифт за който картата е 33 кинта на ден ... Звучи добре но нз ще хвана да отида и ще кажа впечатления от първа ръка ... :-P аааа и сайта им намерих по някаква случайност : http://chepelarecenter.com/
                  доста случайности станаха

понамирисва на скрита реклама .................. нещо
                  fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Кой какво убива не разбрах :-) аз в престъпления не участвам :-P На Банско не съм ходил до сега но знам че е доста скъпичко там като цяло. На Боровец е добре но и там е изваждане доста. За Чепеларе се заинтересувах защото не е толкова разпространено и няма толкова хора да ти се пречкат :-P Та обновили са комплекса напълно, 20км писти, модерни съоражения за изкуствен сняг, пропусквателна система, нов 4 седалков лифт за който картата е 33 кинта на ден ... Звучи добре но нз ще хвана да отида и ще кажа впечатления от първа ръка ... :-P аааа и сайта им намерих по някаква случайност : http://chepelarecenter.com/

Коментар

• Re: Къде ще се кара борд тази зима ?!?!

Първоначално изпратено от EquityPrivate
                      Първоначално изпратено от thrasher
                      Предложения за добри условия за каране на борд по БГ курортите ?!!?!? :-)
                      Аз бях на Банско и се счупих от каране. Иначе на Боровец също е много добре.
                      Бях на Боровец - много добре. До Банско не стигнах, но сега ще ида

Коментар

• Ми аз от години се занемавам със ски и посещавам всяка година Чепеларе, там условията са добри, даже разбрах, че тази година са го модернизирали - лифтове, писти, всичко...

Коментар

• Re: Къде ще се кара борд тази зима ?!?!

Първоначално изпратено от thrasher
                          Аз бях на Банско и се счупих от каране. Иначе на Боровец също е много добре.

Коментар

• Къде ще се кара борд тази зима ?!?!

Working...
                          X