IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от emos
    Първоначално изпратено от Nikola
    Първоначално изпратено от emos
    Май довечера няма да го дават по никоя телевизия, до колкото знам,
    22;00 diema
    А дано!
    Поне така пише в програмата 24-те
    Може да са се объркали. То довечера ще се разбере. Те всички очакват много лесна победа за Манчестър, ама аз не съм много спокоен. Дават го най-ниския коефициент за победа на гостуващ отбор в Англия до момента.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
      Първоначално изпратено от emos
      22;00 diema
      А дано!
      Поне така пише в програмата 24-те
      За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от emos
        22;00 diema
        Мача им започва в 21:45 бг време. Диема ще го дават с 15 минутно закъснение ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
          22;00 diema
          За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Май довечера няма да го дават по никоя телевизия, до колкото знам,

Коментар

• Някой знае ли довечера къде мога да гледам мача на МанЮтд в нета, че няма да имам достъп до телевизор? По възможност е желателно да е някъде безплатно и с по-добро качество на картината :-) Благодаря предварително за помощта

Коментар

• "Лечков: Не искам да съм в Изпълкома, но явно отново ще ме изберат"
                Смех,смех,смех........
                Life won't wait for you.

Коментар

• Tottenham boss Harry Redknapp hints he would be interested in signing Liverpool striker Robbie Keane.

Keane has struggled to make an impact at Anfield after leaving Spurs in the summer and was not in the squad for the FA Cup clash against Everton at the weekend.
                  Тия си върнаха Дефо и Чимбонда, сега ще се пробват с Кийн. По-сбъркана клубна политика - здраве му кажи. После, Бербатов им бил виновен за всичко, че не бил мотивиран.

Коментар

• Lionel Messi.........
                    27 games (Primera Division, Cup, Champions League), 24 goals, 11 assists.
                    И всичките са, като халф.....

Коментар

• Първоначално изпратено от proizvoditel
                      Първоначално изпратено от B.Graham
                      Първоначално изпратено от polki
                      Шибаните педали не продадоха на същите пари клуба на шейх Рашид а сега се мазнят на кувейтците.Шибани янки.
                      И аз обичам Ливърпул но ... някои не продадоха на СОФИКС 1900 а сега се чудят на 300 кво да правят ... асоциация към твоя пост г-н Грахам!

да побеждава Ман-Юнайтед !
                      Ако не знаят какво да правят /дали на 300 или на 1900 няма значение/ значи не са за тоя бизнес.
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                        Шибаните педали не продадоха на същите пари клуба на шейх Рашид а сега се мазнят на кувейтците.Шибани янки.
                        И аз обичам Ливърпул но ... някои не продадоха на СОФИКС 1900 а сега се чудят на 300 кво да правят ... асоциация към твоя пост г-н Грахам!

да побеждава Ман-Юнайтед !
                        СЕРАМА - Най-дребната кокошка в света!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                          ...ами вече ножът е опрял до кокала,и сега не те определят правилата ...а сделката ще мине на много по-ниска цена!
                          自由西藏

Коментар

• Тоя е изруд просто.. нямам думи.

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Кувейтски милиардер купува Ливърпул?
                                fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

Working...
                                X