Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Anton Chigurh
-
niki5
Първоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от hahТи си прахосник.
ti po4ni da pravish skrita reklama na stranicata -haha
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от hahТи си прахосник.
Коментар
-
Anton Chigurh
Ох заложих 500 лева на 5 коефициент в W. Hill за 1ца на Помпи. Е така хазартно, докато не се знае контузията на Джерард каква е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от NikolaДа бе да! Не си разменям фанелката.Life won't wait for you.
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от NikolaДа бе да! Не си разменям фанелката.
Коментар
-
Anton Chigurh
Да бе да! Не си разменям фанелката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaВълчо, за мен е по-лош. След като си взех фанелка на Бербатора, приятелката ми си поръча фанелка на Торес, за да ме дразни.
Иначе то този мач беше ясен. Проблеми евентуални Пул може да има, ако контузията на Джерард е тежка (което ме съмнява) и умората натрупана в играчите.
Погледни от добрата страна.Ще си разменяте фанелките след дербитоLife won't wait for you.
Коментар
-
Anton Chigurh
Вълчо, за мен е по-лош. След като си взех фанелка на Бербатора, приятелката ми си поръча фанелка на Торес, за да ме дразни.
Иначе то този мач беше ясен. Проблеми евентуални Пул може да има, ако контузията на Джерард е тежка (което ме съмнява) и умората натрупана в играчите.
Коментар
-
Anton Chigurh
То не е рано дори Манчестър да са извън топ4. Тази година е много яка!
Моля ви ми кажете Лукаш защо играе в Ливърпул...
Коментар
Коментар