Ще стане як мач определено. Какво ще кажете за Вила? Много са добри. Надявам се да спечелят Премиършипа тази година.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Anton Chigurh
-
Първоначално изпратено от NikolaВижте моля ви Рафата какво е изкарал:
The Reds XI in full is: Reina, Arbeloa, Dossena, Agger, Carragher, Skrtel, Mascherano, Aurelio, Benayoun, Babel, Ngog.
Subs: Cavalieri, Torres, Hyypia, Riera, Alonso, Kuyt, El Zhar.
Аз така поне, като гледам изглежда, че Рафата ще излиза със 6 защитника и един дефанзивен халф ХАХАХАХА И спецеиално за Грахъм: Ох!
Мача ще е много труден за гледанеИ помпи квито са слабаци.Заеби.Ако можех нямаше да го гледам.
Life won't wait for you.
Коментар
-
Anton Chigurh
Вижте моля ви Рафата какво е изкарал:
The Reds XI in full is: Reina, Arbeloa, Dossena, Agger, Carragher, Skrtel, Mascherano, Aurelio, Benayoun, Babel, Ngog.
Subs: Cavalieri, Torres, Hyypia, Riera, Alonso, Kuyt, El Zhar.
Аз така поне, като гледам изглежда, че Рафата ще излиза със 6 защитника и един дефанзивен халф ХАХАХАХА И спецеиално за Грахъм: Ох!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от Колчо СлепецаПървоначално изпратено от NikolaТорес май също няма да играят днес.
успех на всичкиfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от Колчо СлепецаПървоначално изпратено от NikolaТорес май също няма да играят днес.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от B.GrahamНе знам ама догодина Торес-Оуен ми звучи доста добре.
иначе когато е здрав - спор няма - играе добре
става чудесна двойка от двамата/ и ще приключат когато се завърне.
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от B.GrahamНе знам ама догодина Торес-Оуен ми звучи доста добре.
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от B.GrahamНе знам ама догодина Торес-Оуен ми звучи доста добре.
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamНе знам ама догодина Торес-Оуен ми звучи доста добре.
става чудесна двойка от дваматаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
Коментар