IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Още при Улие имахме две франсета: Синама Понгол и Льо Талек - и там имаше много очаквания, но виждаме, че нищо не стана от тях. Единият сега играе в Атлетико Мадрид и е много слаб, с другия изобщо и не знам какво стана. Предполагам, че и Нгог ще се окаже същата "надежда"
    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
      Първоначално изпратено от Nikola
      Истината, е че Рафата го скапа. Трябваше да го даде под наем някъде, за да натрупа мачове.

Ако станем шампини и тази година сме решили да купим Фанелка на Манчестър с надпис Benitez на един приятел луд фен на Пул. Ще го погребем просто с този "подарък".
      Даде му не малко шансове.Бабел сам се прецака.Йоси да не би да играе повече от него?Но има решаващи хрумки в последно време.
      Йоси ако оправи физиката може да стане първокласен играч. Все си мислех, че и Гогата ще се отвори, но явно му трябва време. Ако изобщо стане нещо..
      И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
        Истината, е че Рафата го скапа. Трябваше да го даде под наем някъде, за да натрупа мачове.

Ако станем шампини и тази година сме решили да купим Фанелка на Манчестър с надпис Benitez на един приятел луд фен на Пул. Ще го погребем просто с този "подарък".
        Даде му не малко шансове.Бабел сам се прецака.Йоси да не би да играе повече от него?Но има решаващи хрумки в последно време.
        Life won't wait for you.

Коментар

• Истината, е че Рафата го скапа. Трябваше да го даде под наем някъде, за да натрупа мачове.

Коментар

Истината, е че аз бях объркал безхаберието с късмет, за коеот се извинявам.
            Тоя Бабел можете ли да ми кажете как може да изпусне такова положение? Това даже и Йовов щеше да го зашие. Иначе милите помпи играха много добре в атака, но защитата им беше под всякаква критика. Тони Адъм беше уволнен вчера между другото.
            Никола помниш как се чудеше може ли Рафа да е толкова тъп, че да не пуска Бабел Веднага след победния му гол срещу вас беше Явно си искал да играе за да губиме точки
            Life won't wait for you.

Коментар

• Мдаа... веднага след мача споделих, че не бих имал нищо против това да е последният път, в който го виждам на терена за Пуул този Бабел. До края на Февруари, за съжаление, единствената възможност МЮ да не спечелят, като че ли е срещу Интер...

Сега погледнах и нашата програма до дербито на Олд Трафорд. Ман Сити и Съндърланд в къщи и Мидълзбро навън. Не е непосилна задача да запазим 5-те точки разлика. Дано няма повече издънки, поне през следващите 2-3 седмици...

Коментар

• Истината, е че аз бях объркал безхаберието с късмет, за коеот се извинявам.
                Тоя Бабел можете ли да ми кажете как може да изпусне такова положение? Това даже и Йовов щеше да го зашие. Иначе милите помпи играха много добре в атака, но защитата им беше под всякаква критика. Тони Адъм беше уволнен вчера между другото.

Коментар

• Няма сарказъм. Просто споделям какво очаквам от следващите кръгове. Ти го правиш постоянно с безбройните хиксове, които предвиждаш

Коментар

• Никола е прав.Дали ще биеш с 1:0,3:2 или 5:0 трите точки са си три точки.Поне спря да говори за "късмета" на Ливърпул
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                      Според програмата на МЮ следват 3 домакинства, в които се очакват 9 точки и 3:0 голова разлика...
                      Не виждам какъв е проблема. Каква е разликата, дали ще бъде 2:3 или 0:1?

Още повече, че головата ни разлика е МНОГО добра от вашата, сме вкарали само един гол по-малко от вас... не мога да разбера сърказма ти.

Коментар

• Според програмата на МЮ следват 3 домакинства, в които се очакват 9 точки и 3:0 голова разлика...

Коментар

• Are you watching Merseyside?

Коментар

Първоначално изпратено от B.Graham
                            Само на мен ли ми се струва, или целия екип на Диема е заложил за Ливърпул ампион? Вчера нямаше такава радост когато Ливъпул вкарваше, а днес при всяка атака на Чуковете коментатора ги боготвореше?
                            Еми значи са заложили за Уест Хям по скоро
                            Не бе. Нали Боби Борисов още в началото на сезона с неговите саратници обявиха, че Ливърпул ще стане шампион. После в блога му празправяше колко много пари изкарва от залози.
                            Абе веднъж му видях визиономията след една от нашите победи, някъде октомвеи или ноември мисля, че беше.И трябва да ти кажа , че май не е заложил за нас Беше като препикано мушкато Кофти му е за Топчето явно.
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                              Само на мен ли ми се струва, или целия екип на Диема е заложил за Ливърпул ампион? Вчера нямаше такава радост когато Ливъпул вкарваше, а днес при всяка атака на Чуковете коментатора ги боготвореше?
                              Не бе. Нали Боби Борисов още в началото на сезона с неговите саратници обявиха, че Ливърпул ще стане шампион. После в блога му празправяше колко много пари изкарва от залози.

Коментар

Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X