IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За Барса и за Интер /макар че Юве са ми любими/ и аз се радвам.Айде сега Барса требъл да направи.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Ники, честити ти титли на Интер и Ман Ю

дай линк за снимката на Бербатов, че не мога да я намеря на сайта
      Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton Chigurh
        Първоначално изпратено от B.Graham
        Още не мога да схвана кое колко точки носи но гледам че Видич ми е донесъл 8 точки.Браво на сърбето
        За 65 игра 2 точки
        За clean sheet на защитниците 4 точки
        За гол на халфовете 5 точки и асистенция 4
        За гол на нападателтие 4 точки и 3 за асистенция.
        Има и бонуси от време на време, но те се дават от FA.

Капитанът ти идвоява точките примерно капитан ти е Ламапарт, който вкарва го и прави две асистенции. Тогава ти се удвояват точките.
        Абе пише в правилата ама ме мързи да чета.Нали има некъф с елка там и смета точките.Освен ако не сте го подкупили
        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
          Още не мога да схвана кое колко точки носи но гледам че Видич ми е донесъл 8 точки.Браво на сърбето
          За 65 игра 2 точки
          За clean sheet на защитниците 4 точки
          За гол на халфовете 5 точки и асистенция 4
          За гол на нападателтие 4 точки и 3 за асистенция.
          Има и бонуси от време на време, но те се дават от FA.

Капитанът ти идвоява точките примерно капитан ти е Ламапарт, който вкарва го и прави две асистенции. Тогава ти се удвояват точките.

Коментар

• Още не мога да схвана кое колко точки носи но гледам че Видич ми е донесъл 8 точки.Браво на сърбето
            Life won't wait for you.

Коментар

Във фентъзито нещата се развиват много добре. Греъм е на 1во място, Полки на второ
              Скоро и в реалито също
              Life won't wait for you.

Коментар

• Не мога да се зарадвам на това, че Интер са изравнили Милан защото тяхното първенство беше доказно нагласено. Кой знае колко още незаслужени титли са спечелили Милан и Юве.

Споням си че една година Миколи би два пъти една дуспа, докато накрая Дел Пиеро не взе топката я вкара......

Коментар

Първоначално изпратено от Hakkinen
                  Първоначално изпратено от Anton Chigurh
                  Във фентъзито нещата се развиват много добре. Греъм е на 1во място, Полки на второ
                  Аз съм назад, но повечето ми футболисти играят днес

Честити титли на Интер и Барселона Много съм доволен...
                  Тази година всички мои любими отбори станаха шампиони - Ман Юнайтед, Барса и Интер!
                  Честито и за трите... за Юнайтед с лекичко недоволство

P.S. Сега прочетох, че и Интер са направили като Юнайтед - изравнили са Милан по шампионски титли Браво!
                  "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                    Първоначално изпратено от Anton Chigurh

Тази година всички мои любими отбори станаха шампиони - Ман Юнайтед, Барса и Интер!

Коментар

• Първоначално изпратено от emos
                      Абе може ли някой да ме светне ко стана с червената машина за 10 поредни победи.Аз лично бях сигурен,че разликата с Левски ще е поне 10 точки,а то кво стана палачинката се обърна.НЕ Е ЗАЯЖДАНЕ,ПРОСТО ВИЖДАМ КОЛКО СА СЛАБИ ЛЕВСКИ И ЗА ТОВА МИ Е ИНТЕРЕСНО МНЕНИЕТО НА ЧОРБАРЧЕТАТА.А и честито Мю и Бербатов.
                      Булгаристанска работа. Кое ни е на ред че футболът и той да е добре. А ЦСКА са станали такива мърди че не заслужават титлата. Нека Лецкито си я вземат. За тях е важно да са първи и в ШЛ независимо колко са зле и как ще станат пак за смях.

Коментар

"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Във фентъзито нещата се развиват много добре. Греъм е на 1во място, Полки на второ

Коментар

• Гордост българска!

Коментар

• Първоначално изпратено от emos
                              Абе може ли някой да ме светне ко стана с червената машина за 10 поредни победи.Аз лично бях сигурен,че разликата с Левски ще е поне 10 точки,а то кво стана палачинката се обърна.НЕ Е ЗАЯЖДАНЕ,ПРОСТО ВИЖДАМ КОЛКО СА СЛАБИ ЛЕВСКИ И ЗА ТОВА МИ Е ИНТЕРЕСНО МНЕНИЕТО НА ЧОРБАРЧЕТАТА.А и честито Мю и Бербатов.
                              Кралете на боклука не плащат. Това е една от причините.

Коментар

• Eто ви и нов спорт - Доган и рецидивистите - за 400 месеца в затвора,в съревнование по издръжливост на .....!!!!
                                Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

Working...
                                X