За Барса и за Интер /макар че Юве са ми любими/ и аз се радвам.Айде сега Барса требъл да направи.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Anton ChigurhПървоначално изпратено от B.GrahamОще не мога да схвана кое колко точки носи но гледам че Видич ми е донесъл 8 точки.Браво на сърбето
За clean sheet на защитниците 4 точки
За гол на халфовете 5 точки и асистенция 4
За гол на нападателтие 4 точки и 3 за асистенция.
Има и бонуси от време на време, но те се дават от FA.
Капитанът ти идвоява точките примерно капитан ти е Ламапарт, който вкарва го и прави две асистенции. Тогава ти се удвояват точките.Life won't wait for you.
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от B.GrahamОще не мога да схвана кое колко точки носи но гледам че Видич ми е донесъл 8 точки.Браво на сърбето
За clean sheet на защитниците 4 точки
За гол на халфовете 5 точки и асистенция 4
За гол на нападателтие 4 точки и 3 за асистенция.
Има и бонуси от време на време, но те се дават от FA.
Капитанът ти идвоява точките примерно капитан ти е Ламапарт, който вкарва го и прави две асистенции. Тогава ти се удвояват точките.
Коментар
-
Anton Chigurh
Не мога да се зарадвам на това, че Интер са изравнили Милан защото тяхното първенство беше доказно нагласено. Кой знае колко още незаслужени титли са спечелили Милан и Юве.
Споням си че една година Миколи би два пъти една дуспа, докато накрая Дел Пиеро не взе топката я вкара......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton ChigurhПървоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от Anton ChigurhВъв фентъзито нещата се развиват много добре. Греъм е на 1во място, Полки на второ
Честити титли на Интер и БарселонаМного съм доволен...
P.S. Сега прочетох, че и Интер са направили като Юнайтед - изравнили са Милан по шампионски титлиБраво!
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от Anton ChigurhВъв фентъзито нещата се развиват много добре. Греъм е на 1во място, Полки на второ
Коментар
-
Първоначално изпратено от emosАбе може ли някой да ме светне ко стана с червената машина за 10 поредни победи.Аз лично бях сигурен,че разликата с Левски ще е поне 10 точки,а то кво стана палачинката се обърна.НЕ Е ЗАЯЖДАНЕ,ПРОСТО ВИЖДАМ КОЛКО СА СЛАБИ ЛЕВСКИ И ЗА ТОВА МИ Е ИНТЕРЕСНО МНЕНИЕТО НА ЧОРБАРЧЕТАТА.А и честито Мю и Бербатов.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton ChigurhВъв фентъзито нещата се развиват много добре. Греъм е на 1во място, Полки на второ
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Anton Chigurh
Във фентъзито нещата се развиват много добре. Греъм е на 1во място, Полки на второ
Коментар
-
Anton Chigurh
Гордост българска!
Коментар
-
Първоначално изпратено от emosАбе може ли някой да ме светне ко стана с червената машина за 10 поредни победи.Аз лично бях сигурен,че разликата с Левски ще е поне 10 точки,а то кво стана палачинката се обърна.НЕ Е ЗАЯЖДАНЕ,ПРОСТО ВИЖДАМ КОЛКО СА СЛАБИ ЛЕВСКИ И ЗА ТОВА МИ Е ИНТЕРЕСНО МНЕНИЕТО НА ЧОРБАРЧЕТАТА.А и честито Мю и Бербатов.
Коментар
Коментар