IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
    Според мен "шока в Италия" е този:
    Рома вади 2 млн. евро за Бандата от ЦСКА

Ако разбира се не е поредната партенка на Титаните, в опит да отложат напъните на Сливен и Черноморец да им вземат лиценза за неплащане на дълговете им
    сумата от 2 млн. евро ми се струва невероятна

тоя изигра два мача и вече струва 2 еврови милки , а бай ганьо какви ли не еквилибристики направи за да вкара дембелина 30-35 гола и да го продаде за същите пари и се пенеше една година по какви ли не медии

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
      Шок в Италия! Калчополи 2 се разгаря около Интер
      Според мен "шока в Италия" е този:
      Рома вади 2 млн. евро за Бандата от ЦСКА

Ако разбира се не е поредната партенка на Титаните, в опит да отложат напъните на Сливен и Черноморец да им вземат лиценза за неплащане на дълговете им

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
        Тевес: Окончателно реших, напускам Манчестър Сити

Шитито таман взеха лееееко да ме притесняват и Квазимодо ще им го втъкне дълбоко в ауспуха!
        това тъпо парче се контролира от мафията в аржентина както на Андрей Канчелскис навремето руската мафия му контролираше трансферите и през година-две му сменяха отборите

Коментар

• Шок в Италия! Калчополи 2 се разгаря около Интер

При изнесените нови записи и доказателства е вероятно присъдената служебна титла на Интер да бъде отнета. Но това не означава, че ще бъде присъдена обратно на Юве. Решението ще бъде взето на 18-и юли.

Преди година ви написах тук, че ще ви отнемат служебните титли ...................... след по-малко от две седмици ще има решение за първата

честито, служебни шампиони

Коментар

• Agreed.

ПП: Нали на 25 лева?
            The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Айде, аз съм ви свидетел на условията по баса
              За залога изпуснах какви врътки сте замислили, но него ще си го уточнявате по между си

Грую-Бразилия/Никола-Аржентина

чийто отбор отпадне на по-ранна фаза, той губи
              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                Ами Аржентина.
                ок, аз съм за Бразилиеросите тогава (макар че бих ибрал и аз Аржентината, заради Меси) - ако случйно друг отбор стане победител, чийто отбор е отпаднал по-рано - губи. Ако пък и двата отбора отпаднат по едно и също време - ще мислим нов залог - ок?
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  Ми хубаво - Бразилия или Аржентина за Копа-та? тъй като ти даваш парите , ти давам право на избор, ако искаш такъв залог, де
                  Ами Аржентина.

Коментар

Аз съм навитак и да бетнем.
                    Ми хубаво - Бразилия или Аржентина за Копа-та? тъй като ти даваш парите , ти давам право на избор, ако искаш такъв залог, де
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                      Вчера Григорчо спечели без напрежение, напук на клетвите, които му отправи Грую
                      Опонентът му, Дабул, на когото гледам мач за пръв път, се оказа посредствен тенисист и не го затрудни по никакъв начин.
                      Следващият съперник вероятно ще е иво Карлович, който е известен с мощния си сервиз, но е към края на кариерата си, често е мъчен от контузии и не би трябвало да окаже сериозна съпротива.
                      По-нататък чакат Хаас, Берер, Села или квалификантът от САЩ Яни или с други думи нищо особено... Оказа се, че нашето момче е 2-ри поставен в схемата на не особено силния турнир и има всички шансове да запише 1-ви полуфинал (защо не и повече) за български тенисист в турнир от ATP.
                      Успех
                      Мда, прав си, нищо особено не беше Дабул, а е и в доста слаба форма, затова и не го играх този мач (коеф. за нашия беше 1,12). Срещу Карлович, ако не е контузен, наш Глигорчо няма шанс - убеден съм, че хърватина ще го бие (пак казвам ако не е контузен). Едно време Карлович размазваше почти всички на твърди кортове, а ко не се лъжа държи и рекорда на Ролан Гарос с 55 аса за мач (уникално постижение за червени кортове). Този турнир е доста интересен - от една страна е сравнително престижен, а от друга всички големи имена в тениса са го пропуснали, за да си дадат почивка след Уимбълдън-а. да, нашия има шансове за турнира и е добър стратегически ход да участва в него, вместо за Дейвис, ама нали е българин, не да го web@ у хаскьойския каунь За този турнир няма да му пожелая късмет, напротив желая му скоропостижно отпадане с разгром, за останалите турнири - успех и дано да стигне до 31 място

Коментар

• Аз съм навитак и да бетнем.

Коментар

Аз да ти платя 25 лева и да считаме залога за уреден естествено. Трябва да огранича загубите все пак.

Баси как ме издои.
                          ok -
                          искаш ли да бетнем нещо друго за тези 25 кинта или да ги оставим за платената лига (предполагам, че ти ще събираш парите за нея)?

Коментар

• Вчера Григорчо спечели без напрежение, напук на клетвите, които му отправи Грую
                            Опонентът му, Дабул, на когото гледам мач за пръв път, се оказа посредствен тенисист и не го затрудни по никакъв начин.
                            Следващият съперник вероятно ще е иво Карлович, който е известен с мощния си сервиз, но е към края на кариерата си, често е мъчен от контузии и не би трябвало да окаже сериозна съпротива.
                            По-нататък чакат Хаас, Берер, Села или квалификантът от САЩ Яни или с други думи нищо особено... Оказа се, че нашето момче е 2-ри поставен в схемата на не особено силния турнир и има всички шансове да запише 1-ви полуфинал (защо не и повече) за български тенисист в турнир от ATP.
                            Успех
                            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Аз да ти платя 25 лева и да считаме залога за уреден естествено. Трябва да огранича загубите все пак.

Баси как ме издои.

Коментар

Груец, мога ли да си откупя залога за 25 лева?

Един вид за около 2 месеца ще си изкарал нетно 25 лева?

Дано вече на всички им се изясни, защо САФ не положи сили да задържи това лайно смотано Тевес.
                                принципно може, само не разбрах какво точно предлагаш - общият ти залог беше за 100 кинта (50 ти висях задето ме би във фентъзито и 50 добави ти), като ми предлагаш да ти платя или да ми платиш 25 кинта и да считаме залога за уреден?

Коментар

Working...
                                X