IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
    След снощи предпочитанията ми за финала от 60-40 за Ман Ю скочиха на 75-25.

Барселона много ми паднаха в очите и се показаха като едни пълни симуланти, мангалчета и прочие и се надявам на финала съдията да изгони някой от тях за симулация да ги видим какво ще правят с човек по-малко (че рядко им се случва напоследък)
    само 75/25 - ти не си фен на Манчо

според мен ще се срешнат два съдийски отбора и зависи кое ще надделее - ако САФ-а официално каже, че ще се отказва от тренерската професия, Манчо ще вземат ШЛ, ако ли не - логото на УНИЦЕФ и по-добрият състав на Барса ще си кажат тежката дума
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
      Довечера мача ще е x.
      Дано да не е! Барбуков да вкара 2-3, току виж си осигурил място на "финала" в неделя!

Коментар

• Масчерано е ебахти мангала безподобен.
        Направи салто като че са го гръмнали в главата, а 1 минута след това тичаше като младенец!
        Най-големия....симулант от група 11 симуланти!

Сериозно обмислям да си оттегля "подкрепата" за отбора!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
          При шампионска титла за и класиране за финала на ШЛ за единия отбор срещу една купа на Краля (смазана от автобус) за другия само Борат Патков би се бил в гърдите, че всичко е по равно
          що бе, хаки, баш си е по-равно - едните имат Меси и лобито в съдийските бригади на УЕФА (заради логото на Уницеф, ама от догодина като си лепнат катарците и ще се попроменят нещата), а другите си имат Моу и повече кинти:
          Моу опази Меси, доколкото можа - без дупзите и без изгонването на Пепе, Меси нямаше да вкара гол, но при вторият фактор Брса имат смазващо предимство и както се казва в поговорката за Крали Марко, който се бил с турците:

И кон(отбора) може, и аз(Моу) мога, но когато Господ (УЕФА) не дава.....

Я да питам - редовен ли беше гола на Реал, който отмениха?

И оше един въпрос (той е към Любчо, щото той е за стриктно спазване на правилата) - трябваше ли да изгонят Масчерано при гола на Марсело - имаше ебати влизането в краката на Ди Мария, който просто успя да се дръпне, за разлика от цигането Алвеш, което хем се дръпна, хем се струполи като убито

Моето лично мнение е, че съдията трябваше да признае гола на Реал и да изгони Карвальо (още първото), Адебайор (дори не му даде жълт за влизането отзад) и още едно момче, ама ми се губи от паметта, че бях на няколко вискита. От Барса трябваше да влязат по-бързо под душовете Масчерано и Педро.

П.С. Съдията подпря много готино Барса - не отсъди гола за Реал и едновременно с това не изгони 3-ма техни играчи - как да кажеш, че съфията е виновен
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Довечера мача ще е x.
            The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
              След снощи предпочитанията ми за финала от 60-40 за Ман Ю скочиха на 75-25.

Барселона много ми паднаха в очите и се показаха като едни пълни симуланти, мангалчета и прочие и се надявам на финала съдията да изгони някой от тях за симулация да ги видим какво ще правят с човек по-малко (че рядко им се случва напоследък)
              -1

Коментар

• След снощи предпочитанията ми за финала от 60-40 за Ман Ю скочиха на 75-25.

Коментар

• Полкито можем да го назначим почетен председател на фен-клуба на Арсенал във форума (сори кев, ал-трейдър1,2 и т.н.)

Изцяло споделя ценностите на отбора и треньора си - играем красиво, налагаме млади таланти и редим калъфките във витрината на Емиратс.

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
                    този Х може и да е спасил мадуриньо от изгонване, но флорентино перез няма да го трае дълго с тази игра на отбора

президента знае, че онези 100 хил. с белите кърпички като ревнат и ще трябва да го махне ............ иначе и той си отива

валдано от доста месеци не си говори с мадуриньо и ще му помогне с изритването от клуба

трябваше да тръгнат по-масирано дори и с риск да загубят ................ така или иначе си отпадат

но мадуриньо сега ще отвори една голяма уста и ще каже, че от 4-те мача има две равенства, една загуба и една победа ................ демек всичко е по равно
                    При шампионска титла за и класиране за финала на ШЛ за единия отбор срещу една купа на Краля (смазана от автобус) за другия само Борат Патков би се бил в гърдите, че всичко е по равно
                    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• този Х може и да е спасил мадуриньо от изгонване, но флорентино перез няма да го трае дълго с тази игра на отбора

президента знае, че онези 100 хил. с белите кърпички като ревнат и ще трябва да го махне ............ иначе и той си отива

валдано от доста месеци не си говори с мадуриньо и ще му помогне с изритването от клуба

трябваше да тръгнат по-масирано дори и с риск да загубят ................ така или иначе си отпадат

но мадуриньо сега ще отвори една голяма уста и ще каже, че от 4-те мача има две равенства, една загуба и една победа ................ демек всичко е по равно
                      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• дебелия балет на мадуриньо отново играе за Х --- да им се чуди човек за какво им е този равен

на БАРСА им трябва едно голче за да затворят мача и да пратят мадуриньо в историята на кралския клуб

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                          въпрос на личен избор, момчета. Най-хубаво е да си фен на Барса в такива моменти - хем карсиво играят (изключвам симулациите от мача с Реал, но и това го има в играта), хем печелят постоянно, ама не може всички да харесваме Барса, нали. Мен чак ме дразни Меси със съвършенството си, покрай което разни смешни Инести, Шавита, Педрота и Къркащи пичове станаха звезди, но такива са реалностите

Успех на по-добрият отбор довечера. Аз лично очаквам компенсация от съдията за Реал (заради предишния мач) и или червен картон за Барса или дузпа за Реал или нещо от сорта, за да не могат да мрънкат и да се правят на ощетени
                          аз пък мисля, че съдията ще си свири нормално без умишлено да помага на който и да е клуб ..................... в краен случай може да накаже дебелия балет заради приказките ма мадуриньо

Коментар

• въпрос на личен избор, момчета. Най-хубаво е да си фен на Барса в такива моменти - хем карсиво играят (изключвам симулациите от мача с Реал, но и това го има в играта), хем печелят постоянно, ама не може всички да харесваме Барса, нали. Мен чак ме дразни Меси със съвършенството си, покрай което разни смешни Инести, Шавита, Педрота и Къркащи пичове станаха звезди, но такива са реалностите

Успех на по-добрият отбор довечера. Аз лично очаквам компенсация от съдията за Реал (заради предишния мач) и или червен картон за Барса или дузпа за Реал или нещо от сорта, за да не могат да мрънкат и да се правят на ощетени

Коментар

полки, ти си фен на красивия футбол последван от карсиви загуби. За теб пък е важно да сме морални, красиви и добри, да се броим за морални победители и да обвиняваме великите сили(съдията, късмета) за виновни. По-добре красиво отпадане отколкото грозна купа, но купа,
                              разбира се , грую ................... с лека редакция на свободните ти съчинения

Коментар

Luboil, попрочел си някои неща, но ти липсва най-важното - чувството за преценка на ситуацията, на възможното и невъзможното. Това е типично българско чувство - да се изхвърляме без нужда, което особено силно проличава по време на Балканските войни - ние сме по-слаби от Гърция, Сърбия, Румъния и Турция взети заедно, но сме ербап, щото моралното право е на наша страна - следва жесток шамар и още си пеем само песни за Биляна и Охридското езеро

С Реал положението е същото - Барса имат геният Меси и възможните варианти са:
                                1. Пребиват Меси и се саморазправят с Барса - е, да, ама това е кофти вариант, щото ще ги очернят пред неутралните фенове и приходите от продажби на фланелки рязко ще спаднат, а те са по-=важни от неква ШЛ, дето и без това Реал си имат в излишък от нея
                                2. Тръгват да се надиграват - следва 5:0, 2:6 и т.н. - от позорни, по-позрни варианти
                                3. Затварят се и чакат - така със сигурност и да паднат ще е с малко, пък ако бият - ехеееее

Знам, че ти ще си за вариант 2, ама той е нерентабилен и е елементраен селски бабаитлък от който ще си тръгнеш като софиянче от пеУнишка дискотека, ако закачиш местна девойка - с поглед вперен в звездите, за да не ти тече кръвта от носа те така е и с Барса, ако им се правиш на звезда с игра, при наличието на Меси. Аз бих избрал вариант 1, ама за мен е важна победата на всяка цена, но Моу няма как да си го позволи подобно нещо и затова е на вариант 3. За теб е смешен, страйлив и слаб, за мен е гений и най-великият тренер евър - въпрос на гледна точка....
                                Аааа, Грую, тука не позна.

Аз съм за вариант 3, защото според мен така трябва да бъде. Да бъде мъжка и твърда игра, но не грубиянска.
                                Вариант 2 не ми е интересен, не ми допадат мачове с резултати от по 6-2, 7-3 и т.н. Това говори на 90% за много слаба игра в защита. Мен ме кефи качествената игра и в защита и в нападение. А най-мразя когато има много брак - както в тениса му казват непредизвикани грешки.

Иначе за преценка на ситуацията - преценката започва от 0-2 в полза на Барса. А Реал може много повече от това, което показа последните мачове с Барса. Доказателство е последния им мач със Сарагоса, независимо, че паднаха. Много атаки, силни и остри. И ми се струва, че Мурьо направи генерална репетиция преди реванша с Барса - което показва, че каквото и да говори, Мурьо се надява за обрат.За съжаление инерцията им от предните мачове не им прости - независимо от доброто нападение, бяха много груби->чревен картон за Карвальо и дузпа от същия. А за червения картон - защо го направи това нарушение не ми стана ясно, може би по инерция...от мачовете с Барса.
                                Last edited by luboil; 03.05.2011, 21:23.

Коментар

Working...
                                X