If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ей тука от злоба почнахте да пишете откровени глупости.Нищо не казвате за играта с ръка в нак. поле на защитник на Милян точно преди контраатаката за втория гол?Нищо не казвате за късмета на Милан през 2007?Или ръката на Индзаги за първи гол - рикошета.Ама пишете си де.Дните на истината идват.
P.S.Koлкото за сравненията за късмета срещу Милан или срещу Байрен ще кажа само едно нещо - два удара във вратата два гола и двата след 90-тата минута.И то след като Хитцфелд изкара двамата си най-добри играчи.
Айде сега и ти!
Не ме карай да броя вашите удари за трите гола,... и от какво разстояние бяха...а през първото полувреме не трябваше да губите с 3, а поне с 5...ама какво да обяснявам - познавам няколко фена на Ливърпул - с тях не мога да се разбера за очевидните неща!
Ей тука от злоба почнахте да пишете откровени глупости.Нищо не казвате за играта с ръка в нак. поле на защитник на Милян точно преди контраатаката за втория гол?Нищо не казвате за късмета на Милан през 2007?Или ръката на Индзаги за първи гол - рикошета.Ама пишете си де.Дните на истината идват.
P.S.Koлкото за сравненията за късмета срещу Милан или срещу Байрен ще кажа само едно нещо - два удара във вратата два гола и двата след 90-тата минута.И то след като Хитцфелд изкара двамата си най-добри играчи.
Аз понеже симпатизирам и на Милан този мач го броя за нареден от шефовете на УЕФА - иначе няма обяснение за развоя му... но какво било-било! Заради него още търпят Рафата... да видим до кога!
А мача с Пуул на Олд Трафорд тази пролет можеш по същата логика да си го броиш 4:1 за вас :lol:
Аз понеже симпатизирам и на Милан този мач го броя за нареден от шефовете на УЕФА - иначе няма обяснение за развоя му... но какво било-било! Заради него още търпят Рафата... да видим до кога!
А мача с Пуул на Олд Трафорд тази пролет можеш по същата логика да си го броиш 4:1 за вас :lol:
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
С какви очи, като фен на Юнайтед, изобщо споменаваш думичката "късмет"???
Не споменават и победите им с 1:0.
Един влязъл - един!
Важното е че пак съперника е победен на терена и наврян в миша дупка!
За мен по-стойностна е победа с 1:0 (като тази на Съндърланд), отколкото късметлийски обрати като вашите в последните минути!
ПП А относно късмета - вашия късмет след 3:0 за Милан на почивката до 3:3 е 1000 ПЪТИ ПО ГОЛЯМ ОТ НАШИЯ ВЪВ ФИНАЛА СРЕЩУ БАЙЕРН!!!
И отменен 100%-ов гол на Шева при 3:0.Още ме е яд
Коментар