IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ШУМИ ПАК НА ПИСТАТА !!!
    ДОБРЕ ДОШЪЛ ОТНОВО, ШАМПИОНЕ !!!
    ЛЕЛЕЕЕЕ
    НАПРАО ЧЕ ОТКАЧИМ !!!
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
      Самочеститя си вчерашната победа на Байерн !!!
      Добра игра... Верно че Милан бяха слаби, но все пак съм доволен...
      Ще видим довечера
      ...
      А да ...
      ШУМИ СЕ ЗАВРЪЩААААА !!!
      Ми честито!Верно си бехме слабички,но Леонардо не е затам където е...
      FORZA MILAN!!!
      Only God Can Judge me...

Коментар

• Самочеститя си вчерашната победа на Байерн !!!
        Добра игра... Верно че Милан бяха слаби, но все пак съм доволен...
        Ще видим довечера
        ...
        А да ...
        ШУМИ СЕ ЗАВРЪЩААААА !!!
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Браво на малката перука!

На ревашна пак да хване всичко и Твенте да продължи напред! Там може и по-добре да се представи от онази нещастна година за БГ-футбола, когато за пръв и последен път наш отбор игра в групите на ШЛ и завърши с 6 загуби и голова разлика 1 на МНОГО!

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
            Първоначално изпратено от man_united

Дано отборите да успеят да продадат някое момче като Манолев в чужбина за да стане футболист!
            Иначе играта му ще е най-добра върху бъчва - в Син Сити или Биад!!!
            гледам един мач Спортиг Лисабон и Твенте за влизане в групите на ШЛ, а на вратата на холандците познато лице - беше допуснал най-смешния гол в ШЛ срещу Вердер преди години като пазеше на уефски ........................ наш'то момче с голяма глава и малка перука, не че пази толкова хубаво, но не му вкараха гол , въпреки , че почти цял мач играха с човек по-малко

просто климата не им понася на нашите футболисти в България , а иначе не са чак толкова лоши
            http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=84048

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united

Дано отборите да успеят да продадат някое момче като Манолев в чужбина за да стане футболист!
              гледам един мач Спортиг Лисабон и Твенте за влизане в групите на ШЛ, а на вратата на холандците познато лице - беше допуснал най-смешния гол в ШЛ срещу Вердер преди години като пазеше на уефски ........................ наш'то момче с голяма глава и малка перука, не че пази толкова хубаво, но не му вкараха гол , въпреки , че почти цял мач играха с човек по-малко

просто климата не им понася на нашите футболисти в България , а иначе не са чак толкова лоши
              fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

Вчера Левски показа на какво е способен...
                На НИЩО...
                Просто толкова можем.. (за жалос афкорс) това ни е раелно нивото...
                Тия ще ги отстраним... и толкоз...
                Мисла че Борат просто отново сбърка с "промените" и "подмладяването" на отбора... Успех в реваншо, СИНИ !!!
                Уфффф...
                Успех на ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ отбори в турнирите...
                Българи - юнаци! ... как смешно звучи това след такъв мач!

Коментар

• Вчера Левски показа на какво е способен...
                  На НИЩО...
                  Просто толкова можем.. (за жалос афкорс) това ни е раелно нивото...
                  Тия ще ги отстраним... и толкоз...
                  Мисла че Борат просто отново сбърка с "промените" и "подмладяването" на отбора... Успех в реваншо, СИНИ !!!
                  Уфффф...
                  Успех на ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ отбори в турнирите...

Коментар

• Ей би_ ,това скрита реклама на мазен Гоце ли е? Що не пейстна и изказването на наш Калоян,а само това на зализания комсомолец?

Коментар

Първоначално изпратено от B.Graham
                      Днес по радиото казаха, че Котоошу ще получи орден "Стара планина".Дано извърти некоя хватка на Агент Гоце като си получава ордена та да имаме президентски избори наесен.
                      Бенжи, мисла че едно шамарче ше стигне....

БРАВО НА КАЛОЯН !!!
                      Ако не се беха наговориле ония жълтите гдове, напрао си беше победител...
                      За тва, като ги види другия път - напрао гипсово корито !!!
                      :-) :-) :-) БРАВО НА ТОЗИ НАШ ЮНАК - ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И ДА ТРЪШКА РЕДОВНО ЙОКОДЗУНИТЕ !

Калоян Махлянов
                      : "В България също съм много ценен и обичан"
                      БНР/Хоризонт - 28 Юли 20:50
                      Кръстина Иванова
                      Президентът Георги Първанов връчи орден „Стара планина” на Калоян Махлянов – Котоошу за изключително големите му заслуги в спорта и за развитието на българо-японските отношения. Георги Първанов се обърна към всички присъстващи с думите: „Има няколко много ярки символа в българо-японските отношения, които имат своята история повече от век. Тези символи са в добре познатите в цяла Япония Тракийски златни съкровища, те са в красотата на българската поза, също много полулярна, в българското кисело мляко, което намира добър прием и инвестиции и от едно десетилетие много ярко, много силно се налага името на Калоян Махлянов. Котоошу е символ на България, като символ на българското. Имал съм удоволствието и гордостта, като българин, като български държавен глава, да видя с какво уважение се отнасят към Калоян в японското общество.

Коментар

• Първоначално изпратено от BAD
                        Първоначално изпратено от joda
                        ...къде е тоа арменец в отбора на Баку?!
                        Арменец в Баку няма да играе следващите 50-100 години. Въпроса би трябвало да е :,, Къде е тоя азер в отбора на Баку?''
                        ...е там точно е закачката а иначе имаше един азер за цвет

пп гуведуту рибек съден трябва да бъде...
                        自由西藏

Коментар

• Първоначално изпратено от joda
                          ...къде е тоа арменец в отбора на Баку?!
                          Арменец в Баку няма да играе следващите 50-100 години. Въпроса би трябвало да е :,, Къде е тоя азер в отбора на Баку?''

Коментар

• ...къде е тоа арменец в отбора на Баку?!
                            自由西藏

Коментар

• 28 Юли 2009, 15:34 | Football.dir.bg

Феновете на Левски ще могат да гледат срещата на отбора си в Азербайджан
                              Сн.: БГНЕС
                              Феновете на Левски вече могат да бъдат доволни, след като стана ясно, че ще имат възможност да гледат директно по родна телевизия гостуването на любимците си на ФК Баку, предаде БЛИЦ.

Националната телевизия на България БНТ 1 ще предава директно срещата от третия квалификационен кръг на Шампионската лига, информираха от пресслужбата на Левски.
                              Двубоят е тази вечер от 18:00 часа българско време на стадион "Тофик Бахрамов".
                              БНТ са олекнали с 30 000 лева, които са платили на азерите, за да получат сигнала за мача.

Естествено - щом е за говедата.Поне да видим поредния резил
                              Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от BAD
                                Проблема е,че на Ето'о му остава годинка от договора,а той не иска да преподписва.И догодина трябва да наддават с разни чалми и съчмалии като Фло.А така вземат класен футболист за дълъг срок без да плащат цялата му цена.
                                Класен футболист, но кофти човек!
                                Според мен в съблекалнята на един хомогенен отбор като миналогодишната Барса нямаше място за него - по-добре да бяха взели Вия!!!

Коментар

Working...
                                X