IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
    http://levski.gol.bg/article.php?id=60384
    Браво Светльо, Браво български юнак...
    друго просто не мога да кажа...
    ЦСКА - турци! ... както съм чувал феновете на противниковите отбори да викат!

Маймуната мръсна му е харесало при азерчетата - да се връща там!
    И без това за никакъв футболист не става - поне младите момчета БЪЛГАРЧЕТА да играят!

Коментар

Първоначално изпратено от B.Graham
      Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
      А да ...
      ЧЕСТИТА ДЕВЕТА СВЕТОВНА ТИТЛА НА ВЕЛИКИЯ ПЕТЪР СТОЙЧЕВ !!!
      Просто акъла ми не го побира, защо така слабо отразяват постиженията на Стойчев...
      във всички спортни сайтове и вестници първата новина е "сблъсъка" на Левски с Баку ??? :shock:
      ПОЗОР !!! Аман от НЕКАДЪРНИ журналиси !!!
      Защото трябва да отразяват какво е казал Светльо Петров.
      наистина жалко Бенжи...
      Морал бе, Колчо.Морал.Я ги виж кои се оказаха ченгета.
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
        А да ...
        Просто акъла ми не го побира, защо така слабо отразяват постиженията на Стойчев...
        във всички спортни сайтове и вестници първата новина е "сблъсъка" на Левски с Баку ??? :shock:
        наистина жалко Бенжи...
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

А да ...
          Life won't wait for you.

Коментар

• А да ...
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• http://levski.gol.bg/article.php?id=60384
              Браво Светльо, Браво български юнак...
              друго просто не мога да кажа...

Коментар

• http://www.sport1.bg/sport1/popup_video?id=144630

Коментар

• То и ние малко ви оставихме да разигравате повече топката, но в последния сезон забелязах че САФ доста често оставя владението на противника, а отзад 2 защитни вала не дават на пиле да прехвръкне!

Осещам че и този сезон ще спечелим поне 10 мач в първенството с по 1:0 ...

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united
                    Колчо, АЙДЕ ЧЕСТИТО КУПАТА на АУДИТО!

С тази игра мисля че няма да имате никакъв проблем да си върнете титлата в Бундеслигата!
                    Аз съм доволен че и моите хора влизат в ритъм ... с малко късмет можехме и да ви бием снощи!
                    Фенкс ...
                    начи след побоя на Барса, сега съм малко по-спокоен...
                    има какво да се желае още ама, поне има неква идея...
                    Вчера.. Мац - без заряд.. Видя се че няма кой знае какъв хъс за борба и в двата отбора..
                    всеки пази здравето и от контузии.. Нормално..
                    Честно да си кажа, малко ме изнерви тва безкрайно подаване в центъра, ама Ван Гаал явно така вижда нещата.. Вярно че докато е у нас топката няма как да ни вкарат гол.. ама се пак малко пасивно ми се виде...
                    Харесами Мюлер и ... Ъъъъ не моа му изпиша името... 13номер май беше...
                    Аз предлагам да продадем Рибери.. Писна ми на дедовия вече с тоа въдевил...
                    отказали 80милиона.. !!! тия луди ли са ???
                    Но тая година се надявам да не сме боксова круша в лигата...

Коментар

• Колчо, АЙДЕ ЧЕСТИТО КУПАТА на АУДИТО!

С тази игра мисля че няма да имате никакъв проблем да си върнете титлата в Бундеслигата!
                      Аз съм доволен че и моите хора влизат в ритъм ... с малко късмет можехме и да ви бием снощи!

Коментар

• Слабички са си , спор няма!Обаче, не може да се отрече и желанието за игра!
                        Това ме зарадва-бяха нахъсани, искаха да играят,но....
                        От посредствени футболисти толкова!
                        ЦСКАр съм!
                        А и евалата на моряците,жалко че не взеха точка за коефициент

Коментар

• пенев е смешник. с тази схема все едно излиза за 0;0...иначе че са слаби, слаби са и двата отбора, макар че не ги гледах цялостно
                          ...
                          Второто по добре играха , малко съдията ги резна .... нямат си плеимейкър...
                          Там ще е трудно , но ЦСКА играе по лесно и по добре в чужбина...

Коментар

• пенев е смешник. с тази схема все едно излиза за 0;0...иначе че са слаби, слаби са и двата отбора, макар че не ги гледах цялостно ...

Коментар

• ...лоша поличба туй е,
                              гоце на трибуна е!
                              自由西藏

Коментар

• Първоначално изпратено от joda
                                Ma чакай де Колчо.Аз не го отричам Шуми колко е велик.Просто старичък ми се вижда вече.
                                Бенжи,
                                да е старичък....
                                колко да е старичък ?
                                Бе знам ли.Тия младите лъвчета много гладни.А и Кончето куцо.Това само за реклама ще да е.И без това Ф1 го закъса за имидж напоследък.
                                ...като каза за мл лъвчета та се присетих, Шуми га беше млад как нервираше великия Сена, та и сега конфликта на поколенията ще бъде интересен...
                                Аз доколкото си спомням в първите сезони на Шуми шампиони бяха съответно Прост и Менсъл и именно на тях се пречкаше Шуми, даже им взе и по 1 победа и се класира 3-ти и 4-ти с над 50 точки. После ходеше по нервите на Хил, даже и изключително мръсни номера използва, заради което дълго време го мразех, но с невероятното си каране, умението да развива всякакви автомобили почти от нулата и невероятното си постоянство и дълголетие спечели възхитата на целият свят. Едва ли някой ще отрече, че откакто не се състезава, формулата не е същата, а достоен наследник все още няма. Дано да се върне, а едва ли буди съмнение че винаги ще е в битката за подиума.

Коментар

Working...
                                X