IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham
    Първоначално изпратено от man_united
    Вече търсите място за купон след победата...:-DДа не би Титан да са купили мача по арабска линия от Ал Файет ?
    Нали знаеш,че за БГ футболистите не е важно дали ще паднат или ще бият Важното е Син сити да е техен.
    Греъм, това е в сила за родните футболисти плюс всеки чужденец, който прекара повече от месец в някой отбор от А група
    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united
      Вече търсите място за купон след победата...:-DДа не би Титан да са купили мача по арабска линия от Ал Файет ?
      Нали знаеш,че за БГ футболистите не е важно дали ще паднат или ще бият Важното е Син сити да е техен.
      Life won't wait for you.

Коментар

Първоначално изпратено от man_united
        Рибата в морето....

Любо Пенев души нощни кръчми за играчи

Треньорът на ЦСКА Любо Пенев е инспектирал няколко нощни заведения във вторник вечерта.

Спецът е прибягнал до това, след като е получил информация, че някои от играчите му стягат купон, пише в днешния си брой "Меридиан Мач".

Същия ден Пенев е наредил вечерен час - 22 часа, тъй като както е известно днес на тима предстои важен мач срещу английския Фулъм от груповата фаза на турнира Лига Европа.

Заедно с един придружител Пенев започнал хайка по заведенията малко преди полунощ, като той посетил поне 4 нощни клуба, сред които "Силикон" и "Брилянтин".
        ?
        Вече търсите място за купон след победата...:-D

Да не би Титан да са купили мача по арабска линия от Ал Файет ?

Коментар

• И аз ще викам за Подуяне, направо ще стискам палци да им извъртят един равен!
          И това ще мине ...

Коментар

Доста се покриваме днес - след вчерашния лош ден!
            Аз съм по-скромен и съм си ги разбил на няколко колончици:

Клуж 1 + Дженоа 1
            ------------------------------------
            Аякс (-1) + Стяуа + Билбао
            Над 2.5 гола: Клуб Брюж v Шахтьор ; Херта Берлин v Вентспилс ; Бенфика v БАТЕ Борисов
            Успех и дано днес сме напред!!!
            Батковците съм ги сложил в един ignore list и не ги играя без значение какъв е мача Иначе успех и на теб, дано ги хванем!

Коментар

Рибата в морето....

Треньорът на ЦСКА Любо Пенев е инспектирал няколко нощни заведения във вторник вечерта.

Спецът е прибягнал до това, след като е получил информация, че някои от играчите му стягат купон, пише в днешния си брой "Меридиан Мач".

Същия ден Пенев е наредил вечерен час - 22 часа, тъй като както е известно днес на тима предстои важен мач срещу английския Фулъм от груповата фаза на турнира Лига Европа.

Заедно с един придружител Пенев започнал хайка по заведенията малко преди полунощ, като той посетил поне 4 нощни клуба, сред които "Силикон" и "Брилянтин".
              ?
              Life won't wait for you.

Коментар

Синьото реми е пожелание за успех довечера.
                Разбира са ...
                Аз също желая успех на чорбетата...
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Рибата в морето....

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                    Днешната комбинация

ЦСКА - Фулъм 1Х
                    Стяуа - Шериф 1
                    Дженоа - Славия 1
                    Клуж - Копенхаген 1Х
                    Аякс - Тимишоара 1
                    Супер Редс - Тампинес над 2.5 гола

И си наложих да не играя за Виляреал, че имам някакво предчувствие там за 1:1
                    Ако завършат така, всички левскари във форума да почерпят
                    Доста се покриваме днес - след вчерашния лош ден!
                    Аз съм по-скромен и съм си ги разбил на няколко колончици:

Клуж 1 + Дженоа 1
                    Аякс (-1) + Стяуа + Билбао
                    Над 2.5 гола: Клуб Брюж v Шахтьор ; Херта Берлин v Вентспилс ; Бенфика v БАТЕ Борисов

Успех и дано днес сме напред!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                      Първоначално изпратено от Hakkinen
                      Днешната комбинация

ЦСКА - Фулъм 1Х
                      Стяуа - Шериф 1
                      Дженоа - Славия 1
                      Клуж - Копенхаген 1Х
                      Аякс - Тимишоара 1

Хаки, друг път горе-долу ни съвпадат мненията, ама тва синьото реми напрао ма учуди...
                      Прав е Греъм, че е нещо като пожелание. Не ми изглежда чак толкова вероятен хикса, но пък достатъчно, че този път да преценя да не си слагам парите на загуба на Левски

Успех и на двата отбора, че утре 100% ще има кой за какво да се заяде и не вярвам да е толкова приятелски тона Просто се повтаря едно и също след всеки мач

Коментар

• Синьото реми е пожелание за успех довечера.
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                          Днешната комбинация

ЦСКА - Фулъм 1Х
                          Стяуа - Шериф 1
                          Дженоа - Славия 1
                          Клуж - Копенхаген 1Х
                          Аякс - Тимишоара 1

Хаки, друг път горе-долу ни съвпадат мненията, ама тва синьото реми напрао ма учуди...
                          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Днешната комбинация

ЦСКА - Фулъм 1Х
                            Стяуа - Шериф 1
                            Дженоа - Славия 1
                            Клуж - Копенхаген 1Х
                            Аякс - Тимишоара 1

Коментар

• Христо Стоичков едва се отърва от линч в ЮАР
                              17 септември 2009 / News.dir.bg
                              Христо Стоичков едва отърва кожата си, след като полицията на косъм го спаси от гнева на освирепелите фенове на Мамелъди Съндаунс след загубата им от Бидвест Уитс.
                              Стоичков бе качен в брониран полицейски джип, който бе ескортиран от стадиона на Бидвест с друга полицейска кола 40 минути след мача, предаде БГНЕС.
                              Близо 200 фенове чакаха Камата пред стадиона, за да се саморазправят с него.
                              Привържениците на Мамелъди Съндаунс бяха толкова нещастни от загубата с 4:2 от Бидвест Уитс миналата вечер, че буквално искаха да отмият срама с кръвта на наставника на любимия си тим.
                              След тази загуба Мамелъди Съндаунс вече се намира на 12-о място.
                              Бившата българска легенда отказа коментари пред медиите по повод инцидента. Случката бе предшествана от друг скандал - Стоичков за трети пореден път отказа да говори пред медиите. Сега той ще бъде изправен пред дисциплинарната комисия на ЮАР, заради лошото си поведение и мълчанието пред медиите. Със сигурност Камата ще получи солена глоба за поведението си.
                              http://dnes.dir.bg/2009/09/17/news5085034.html

Е нема по-прост селянин от Ицето! Да ходи да тренира Санта Жулия в Андора! Баси и простия некадърник!
                              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Абе Грую стига с тоя комунизъм.Всички си спомняме как тримата вицета на Костов + Софянски заседаваха на герена.Помниме и как Сталийски вместо да управлява армията си беше поставил за цел да ликвидира ЦСКА и тогава едва ли не цялата държава пречеше умишлено на клуба.Обаче не ви ги натякваме тия факти всеки ден.Като нямате други аргументи все комунизма ви е в устата.
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X